Postovi - teme
Siječanj 2009 (4)
Ožujak 2008 (4)
Studeni 2007 (3)
Listopad 2007 (8)


Moji blogovi i stranice
Svijet igra
Site sa recenzijama, šiframa, modovima, trikovima, novostima, slikama, video isječcima i još mnogo toga o igrama i konzolama + Forum!
www.svijetigra.com

Cro Tehnika
Hrvatski website o tehnici; audio/video tehnika, kompjuteri, mobiteli - recenzije, novosti, testovi + FORUM; diskutirajte o tehnici, vašim problemima, samogradnji, te vašim projektima! Posjetite!
www.crotehnika.com

Iteracija
Site o programiranju, web designu, prirodnim znanostima, elektrotehnici i još mnogo toga + forum na HRV i ENG jezicima!
www.iteracija.com

Vaši Linkovi
Web Direktorij sa velikom bazom linkov podijeljenih u kategorije! Dodajte i vi svoj link!
www.iteracija.com

O elektrotehnici i uređajima
Za sve one koje zanima elektrotehnika, elektronika, audio/video uređaji i ostalo, pogledajte!

Eltex
Ovo je moja web stranica na kojoj ćete neći teorije, sheme, slike mojih radova, recenzije uređaja i još mnogo drugih stvari!

GTA San Andreas specials
Za sve kojima trebaju modovi, šifre i trikovi za popularnu igricu GTA San Andreas, pogledajte!

Igre i šifre
Za sve one kojima trebaju šifre, savjeti, trikovi i modovi za sve igre, pogledajte!

Be funny
Za sve one koji vole obične blogove, za pričanje, gledanje videa, slika i animacija, pogledajte!

Svijet igra
Za sve one kojima trebaju recenzije, šifre, modovi, trikovi i savjeti za sve igre i sve konzole, posjetite ovu web stranicu!

Eltex electronics
Za sve one koje zanimaju, pošto se bavim elektrotehnikom, moji radovi i kome trebaju sheme i savjeti, posjetite ovu web stranicu!

Informatizirajmo svijet
Na ovom se blogu upravo nalazite! Lol!

Ostali linkovi:
Xclaim

Choco

2Hot

Leak

Nomadscafe

Klikom do love!

You tube

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

Informatizirajmo svijet!

29.10.2007., ponedjeljak

Google Adwords

Što je to?
Ne koristim ga, ali znam ponešto o tome. Google Adwords je program za oglašavanje, ali ne kao Adsense, da vi nekog reklamirate već se vi reklamirate. Vi plaćate Googleu da vas reklamira, i svaki put kad netko pretražuje nešto što ima veze sa vašim kjlučnim riječima ( sami ih određujete ), vaše stranice/blog budu prve na listi rezultata kao "Sponzorirane veze".
Vi sami izrađujete oglase i birate ključne riječi, odnosno riječi ili pojmove vezane uz Vašu djelatnost.
Osobe mogu jednostavno kliknuti na Vaš oglas kako bi ostvarile kupovinu ili saznale više o Vama. Ne morate imati ni web stranicu da biste započeli – Google će Vam pomoći u stvaranju stranice besplatno. Toliko je jednostavno!
Sada se možete oglašavati prema osobama koje pretražuju putem Googlea. Čak i ako se već pojavljujete u Googleovim rezultatima pretraživanja, AdWords Vam može pomoći u ciljanju na nove korisnike na Googleu i na našoj oglasnoj mreži.
Možete urediti Vaše oglase i podesiti Vaš proračun dok ne dobijete rezultate koje želite. Također možete prikazivati različite formate oglasa i čak ciljati Vaše oglase na određena govorna područja i zemljopisne lokacije.

Kako radi?
Ne znam kako točno radi jer nisam korisnik Google Adwordsa, ali vjerujem da je jednostavno. Trebate se registrirati i slijediti daljnje upute!

Registracija
Za registraciju:
1) Kliknite ovdje ili na dnu posta na "PRIJAVI SE!" i doći ćete na njihovu stranicu
2) Kliknite na "Prijavite se odmah >>" i slijedite upute na registraciji - OBAVEZNO popunite točnim podatcima formular pri registraciji da znaju tko im plača
3) Nakon registracije ćete morati potvrditi account linkom koji ćete dobiti mailom ( ukoliko ste unijeli točan mail )
4) Dalje slijedite njihove upute

Plačanje
Nema najnižeg obveznog iznosa potrošnje niti vremenske obveze. A uz opciju cijena-po-kliku, Vi plaćate samo ako netko klikne na Vaše oglase. To znači da svaki dolar iz Vašeg proračuna odlazi na privlačenje novih potencijalnih kupaca.
Količina sredstava koju ćete potrošiti na AdWords ovisi o Vama. Na primjer, možete postaviti dnevni proračun od 28,43 Kn te maksimalni trošak od 0,57 Kn za svaki klik na oglas.
Plaćate samo ako netko klikne na Vaš oglas, a ne kada je Vaš oglas prikazan.

Neznam dali zaradu od Adsensea možete iskoristiti za plačanje Adwordsa, ali mislim da možete.

Opcije plaćanja se razlikuju ovisno o zemlji i novčanoj jedinici.

Vjerovati ili ne?
Probajte pretražiti neku stvar na Google tražilici i za dosta njih ćet vidjeti Sponzorirane veze. Tako će biti ukoliko se i vi budete reklamirali preko Google Adwordsa. Mislim da mu možete vjerovati!

PRIJAVI SE!

Za više informacija posjetite njihovu stranicu.
Ukoliko imate pitanja, primjedbe, probleme ili žalbe, ostavite komentar!


- 21:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

27.10.2007., subota

Google Adsense

Što je to?
Google Adsense je affiliate program koji vam dostavlja slikovne ili tekstualne ili jedne i druge oglase na vašu stranicu blog/ukoliko imate! Adsense, ukoliko se prijavite, pregledava vaš sajt i dostavlja oglase koji su prilagođeni sadržaju vašeg sajta. Svaki put kad neki posjetitelj klikne na pojedini link, dobivate nešto novca po svakom linku. Koliko dobivate, ne mogu vam reći jer nije toćno definirano, još ni ja nisam postao korisnik ( ćekam da me prihvate – malo dugo traje, ali isplati se ), te protivi se njihovim pravima da govorimo koliko zarađujemo, tako da je to zasad tajna, ali ni sam neznam jer još čekam da me prihvate! Osim linkova, na vaš sajt Google Adsense može staviti i Google pretraživać. Kad netko pretražuje pomoću njega i klikne na link koji je sponzorirana veza ( o tome pogledajte gore na postu AdWords ) a ti linkovi budu prvi po redu nakon pretraživanja, također ćete dobiti novac po kliku na te linkove.

Ukoliko se vi želite reklamirati, Google ima i riješenje za to – Google Adwords. Više o Adwordsu pogledajte u postu iznad! U stvari, linkovi koje Adsense reklamira - to su Adwords članovi!

Kako radi?
Nakon što se uspješno registrirate, dobit ćete upute za dalje i vaš HTML kod koji kopirate:
-ukoliko imate blog: u vaš template ( pozadina, predložak ) ispred body taga na kraju stranice u HTML kodu predloška ( za one koji ne razume, neka mi ostave komentar )
-ukoliko imate web stranicu: dosta je staviti ispred body taga na indexu - prvoj ili početnoj stranici
Tada će se poćeti prikazivati Adsense oglasi na vašem sajtu.

Prednost je i što možete mijenjati izgled, poziciju i vrstu linkova/oglasa tako da ga možete prilagoditi vašem sajtu!

Referali
Nažalost, mislim da Googleov Adsense program ne podržava referal uslugu, no nisam siguran, pošto još nemam aktivan Adsense account.

Registracija
Registracija je vrlo jednostavna:
1) Kliknite ovdje ili na dnu posta na "PRIJAVI SE!" i stići ćete na početnu stranicu Google Adsense programa
2) Na stranici ćete naći gumb "Prijavite se sada >>" - kliknite na to!
3) Dobit ćete formular koji morate popuniti, ali OBAVEZNO morate dati sve točne podatke: ime, prezime i adresu da znaju kome trebaju isplatiti, a e-mail da možete aktivirati vaš Adsense account
4) Kad sve to uspješno riješite, primit ćete e-mail poruku od njih sa uputama za aktivaciju accounta
5 ) Tada ćete morati čekati da oni prouće vaš sajt ( blog/stranicu ) - poprilično se dugo čeka, a nekad i kraće, kako kada, ali isplati se!!!

Zarada
Koliko ćete zaraditi, najviše ovisi o vama! Vaš sajt treba biti uspješan da bi imali puno posjetitelja koji će klikati na vaše linkove sa strane Adsense programa, a zarada se dobiva po kliku. Koliko se dobiva, kako sam gore naveo, neznam, nesmijem reći i nije definirano - može varirati!

Mislim da nude izbor isplate pomoću čeka i bankovnog računa!

Vjerovati ili ne???
Kao i za svaki drugi affiliate program, i za ovaj jamčim da možete vjerovati jer oni zarađuju na vama i ne isplati im se varati! Probajte jer ništa ne gubite, tj. možete samo dobiti!

PRIJAVI
SE!


Sretno i zaradite što više!

Btw. Ukoliko na početku budete sporo zarađivali, ne brinite! Ne budite skeptični! S vremenom će krenuti!
Za pitanja i primjedbe, ostavite komentar!!
Molio bih one koji su uspjeli da ostave komentar kako bi uvjerili druge u učinkovitost!

- 23:47 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Problemi, dileme...

Vidim da broj posjetitelja raste,a moji referal statusi su uvijek na istom što znači da se nijedan od posjetitelja ne prijavljuje!

Ako imate bilo kojih problema tijekom prijave ili registracije, ako ste u dilemi dali vjerovati ili ne, slobodno mi se javite na mail, ukoliko želite da to bude privatno, ili mi ostavite komentar!

Ako vam se neda sve ovo čitati, pustite mi komentar i pomoći ću vam da lakše shvatite, ali preporučam da ovo pročitate! Je puno, ali tu vam piše sve i poslije toga ćete se bez problema prijaviti. Ukoliko bude dodatnih problema, slobodno me kontaktirajte!

Ako ste lijeni za se time baviti:
ako ste sada lijeni za nešto tako jednostavno i gdje zarađujete ne radeći ništa, kakvi ćete biti kad odrastete??? Shvaćate da će vam registracija uzeti malo vremena i poslije ćete zarađivati bez da ama išta radite!!! Osim ako želite povećati zaradu pa trebate brinuti da vam stranice/blogovi na kojima reklamirate referal linkove budu što bolji, ali, inače ide sve samo! Probajte i uvjerite se!

Za bilo koji problem, slobodno me kontaktirajte i odmah ću vam pomoći!!!

- 23:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

26.10.2007., petak

Xclaim

Što je to?
Xclaim je još jedan od tzv. affiliate programa. Svidjet će vam se jer se nalazi u hrvatskoj. Xclaim nudi partnerstvo tj medije i oglašavanje. Razlika je u tome što mediji zarađuju prilikom oglasa koji se prikazuju na njihovoj stranici kad netko klikne na njih, a oglašivaći su ti koji plaćaju da ih reklamira. To je vrlo isplativo jer, nakon što napravite blog ili stranicu sa podosta teksta, samo se prijavite i, ukoliko vas prime, kopirate HTML kod koji ste dobili na stranicu/blog i počnete zarađivati kad vam korisnici klikaju! A, ukoliko želite da se vi reklamirate, prijavite se kao oglašivač, ali vi morate plaćati jer vas oni reklamiraju!
No, ukoliko ste partner, a i oglašivač, onda vašu zaradu iz partnerstva date u oglašavanje, pa ne trebate plaćati oglašavanje, a reklamirate se!

Kako radi?
Nakon registracije, prijavite stranicu ili blog na kojoj želite imati Xclaim oglase te dobijete HTML kod koji morate kopirati:
-ukoliko imate blog: u vaš template ( pozadina, predložak ) ispred body taga na kraju stranice u HTML kodu predloška ( za one koji ne razume, neka mi ostave komentar )
-ukoliko imate web stranicu: dosta je staviti ispred body taga na indexu - prvoj ili početnoj stranici
Djelatnici Xclaima će vam pregledati blog/stranicu i vidjeti dali ima dovoljno teksta te aktivirati ukoliko ima, uslugu i kontaktirati vas. Linkovi će biti prilagođeni sadržaju vašeg sajta i stavljat će se u tekst - taj tekst koji služi kao link će se obojati u zeleno, a kad netko klikne na njega ( npr. ukoliko je riječ "aute" ) otvorit će se neka stranica u vezi s autima koju Xclaim reklamira. To je Paid-Per-Click program i po svakom kliku ćete nešto zaraditi, a to ovisi koliko će vam blog/stranica biti posjećeni i aktivni. Za oglašivaće, neću previše ulaziti u detalje jer nisam probao!

Referali
Nažalost, Xclaim ne pruža uslugu referala, ali nema veze! Dosta se zarađuje linkovima. Najbolje je da se uvjerite sami u prijavite se ( na dnu posta )!!

Registracija
1) Kliknite ovdje ili na dnu posta i spojite se na Xclaim stranicu
2) Kad dođete tamo, dole lijevo ćete naći natpis "1 Prvi korak! Registracija" i kliknite na registracija
3) Tada odaberete dali ćete biti oglašivać ili partner - ukoliko ste partner, nastavite ćitati sljedeće korake
4) Popunite obrazac "Unesite sve podatke u polja!" i pazite da budu točni podatci od prvog do zadnjeg!!!! A osobito e-mail i adresa te ime i prezime da znaju kome da isporuće zarađeni novac!
5) Tada nastavite registraciju prateći upute. Jednostavno je jer je na hrvatskom
6) Morat ćete birati stranicu i napisati njen URL ili blog te odabrati kategorije, možete izabrati neku stranicu koju ne želite da se reklamira na vašem blogu/stranici te na kraju dobijete HTML kod i izabirete naćine isplate!
( ukoliko imate pitanja ili problema, ostavite mi komentar ili njima pošaljite mail, zovite ih ili naručite poziv, a sve te podatke ćete naći na njihovoj stranici pod karticom Kontakt )

Isplata
Vaša zarada je isključivo vezana uz posjećenost i količinu sadržaja Vaših stranica. Konkretno Xclaim nudi 35% neto vrijednosti od svih ostvarenih klikova na Vašim stranicama ili 25% neto vrijednosti ostvarenih klikova na Vaše blogove koji su na nekome od hrvatskih blog alata. Cijena klika trenutačno iznosi 1,70 kn, agencijama daju osnovni agencijski popust od 15%. Za dodatne informacije i ostale modele suradnje kontaktirajte ih.

Za isplatu mislim da isplaćuju na račun. Za detalje pročitajte na njihovoj stranici ili ih kontaktirajte!

Pažnja!
Vaša stranica/blog moraju sadržavati puno teksta ukoliko želite da vas prime, pa vodite računa o tome jer sam i ja imao problema sa time, pa ukoliko imate stranicu/blog sa puno teksta samo izvolite naprijed jer nemate što izgubiti!

Vjerovati ili ne???
Kao i za svaki drugi affiliate program, a za ovaj posebno jamčim da možete vjerovati, jer osim što se nalazi u hrvatskoj, možete ih u bilo koji ćas kontaktirati ili naručiti poziv, a kao što i inače kažem, ne isplati im se varati jer oni zarađuju na tome!

PRIJAVI SE!!!!

Sretno i zaradite što više!

Btw. Ukoliko na početku budete sporo zarađivali, ne brinite! Ne budite skeptični! S vremenom će krenuti!
Za pitanja i primjedbe, ostavite komentar!!
Molio bih one koji su uspjeli da ostave komentar kako bi uvjerili druge u učinkovitost!

- 20:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

23.10.2007., utorak

Ostali načini zarade

Hold on! Ima ih puno!!!
Za sve posjetioce bloga:
"Vraćajte se ponovno jer ću navesti još načina za zaradu, savjeta i ostalih postova! Pošto sam zauzet učenjem za srednju, ne stignem sve u jednom danu!
One koje sam naveo, pogledajte ispod! Zasad: Agloco i AdBux! Uživajte!
Lijep pozdrav!

- 22:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Verlag Dashofer

Što je to?
Tvrtka Verlag Dashofer d.o.o. profesionalna je izdavačka kuća za ekonomsku, pravnu, građevinsku i tehničku literaturu. Dio je međunarodne skupine Verlag Dashöfer, dok društva kćeri posluju u Njemačkoj, Poljskoj, Portugalu, Grčkoj, Češkoj, Slovačkoj, Sloveniji, Kini i Rusiji.
Verlag Dashofer d.o.o. prisutno je na hrvatskom tržištu od polovice 2005. godine. Sjedište tvrtke je u Zagrebu, na adresi Šubićeva 16.
Tvrtka je specijalizirana za izdavanje stručnih publikacija vezanih za poduzetničku djelatnost, te organizaciju stručnih seminara. Jedna od dodatnih usluga tvrtke Verlag Dashöfer, za sve registrirane korisnike, su besplatne e-mail novine. Aktualne informacije stižu korisnicima u njihov e-sandučić. Glavni je cilj tvrtke pružati kvalitetne i aktualne informacije, ali na razumljiv i praktičan način namijenjen široj javnosti.
Nešto više o proizvodima i uslugama tvrtke Verlag Dashofer d.o.o pronađite na www.dashofer.hr.

Kakve to veze ima sa web zaradom?
Ima, i to velike veze! Tvrtka Verlag Dashofer izradila je affiliate program u svrhu reklamiranja njenih proizvoda i usluga, a usput da, oni koji pomognu reklamirati, dobiju svoju zasluženu nagradu! Za rad u ovom programu nisu potrebna nikakva posebna znanja. Sve što Vam je potrebno jeste računalo, priključak na internet i dobra volja. Isplata je zagarantirana jednom mjesečno, jer radi se o svjetski renomiranoj tvrtki i legalno registriranoj u Republici Hrvatskoj. Detaljnije upute dobit ćete nakon što se učlanite u Dashofer Affiliate Program.

UČLANI SE!

Zarada
Sljedeći su načini zarade:

Plan 1 : Zarada od besplatnih Dashofer eNovina
Svaki put kada se netko upiše preko vašeg linka/banera upiše u eNovine, dobit ćete 1,50 kn.Budući da je upis u eNovine besplatan vrlo brzo ćete moći zaraditi znatnu količinu novca za isplatu.

Ovaj način zarade provodi se u 3 nivoa, pa ćete od affiliata koje ste učlanili preko sebe, a koji su u sustavu ispod Vas primiti slijedeće zarade:
1. nivo - 1,5 Kuna (zarada kada Vi pošaljete upisnika u eNovine, tj. kad se prijavi preko vašeg linka)
2. nivo - 1 Kuna (zarada od affiliata koji je ispod Vas, a koji je poslao upisnika, tj. kad se netko prijavi preko linka vašeg affiliata)
3. nivo - 0,5 Kuna (zarada od affiliata koji je u drugom nivou ispod Vas, a koji je poslao upisnika, tj. kad se netko prijavi preko linka vašeg podaffiliata, affiliata od vašeg affiliata)

Plan 2 : Zarada od Dashofer Affiliate Programa
Na samom početku dobijete 10 kn za učlanjenje!

Također svaki puta kada preko vašeg linka ili banera posjetilac dođe na http://dashofer.webzarada.com te postane novi affiliat član ostvarit ćete zaradu u iznosu od 3 kn. Na ovaj način ćete moći zaraditi znatnu količinu novca jer je upis u affiliate program besplatan.

Učlanjivanjem affiliata ispod Vas stvarate svoje stablo affiliata. Stablo affiliata ispod Vas može Vam permanentno donositi prihode bez dodatnih ulaganja i truda. Na Vama je samo da po internetu ostavljate svoje bannere i affiliate linkove koje dobijete u affiliate panelu, nakon izvršene registracije, a ostalo prepustite tvrtci.

Plan 3 : Preprodaja Dashofer Priručnika
Svaki put kad netko preko vašeg linka dođe na webprodaju te tvrtke i kupi jedan od ponuđenih priručnika zaradit ćete:
1. nivo - 100 Kuna (zarada kada Vi direktno pošaljete kupca, tj. preko vašeg linka)
2. nivo - 0 Kuna (zarada kada affiliat jedan nivo ispod vas pošalje kupca, preko linka vašeg affiliata)
3. nivo - 0 Kuna (zarada kada affiliat drugi nivo ispod vas pošalje kupca, preko linka vašeg podaffiliata)

UČLANI SE!

Isplata
Tvrtka Verlag Dashofer nudi mogućnost isplate na žiro račun, ukoliko ste pravna osoba, i na devizni račun ukoliko ste fizička osoba. Za detalje pogledajte na njihovoj stranici!
Za isplatu morate imati minimalno 300 kn, i maksimalno 1000 kn, pa namjestite sami nakon koliko ćete da vam isplate. Možete namjestiti da vam isplaćuju nakon zarade od 300, 500 i 1000 kuna.

Vjerovati ili ne?
U ovaj affiliate program možete imati povjerenja jer oni imaju veće koristi od toga i neće varati ni pod razno jer im se ne isplati. U ostalom, nemate što izgubiti, i ne trebate ništa uložiti, osim malo vremena, a možete puno zaraditi, zavisno o vašim uspjesima reklamiranja! Isplati vam se sigurno!!!

Registracija

UČLANI SE!

Registracija je jednostavna:
1) Kliknite na jedan od linkova koje vidite za se učlaniti,
2) Kad dođete na stranicu, na dnu stranice ćete vidjeti plavi link "učlaniti se!"
3) Kliknite na njega i popunite registraciju ALI sa TOČNIM podatcima!!!
4) Morati ćete potvrditi e-mail adresu stoga preporučam da date originalnu, jer ne podržavaju hotmail, yahoo... i mora biti TOČNA!!!
5) Kad ste se registrirali, u e-mail ćete naći link za potvrdu koji morate kliknuti, i naći ćete link koji vas vodi na vaš panel za log-in ili ćete ga naći na stranici kao kartica "Affiliate login"
6) Kad se prijavite u vaš panel, tamo ćete vidjeti vaše stanje, dobiti vaš refferal link i moći ćete promjeniti vaš profil klikom na "Uredi profil" u gornjem desnom kutu stranice. Daljnje upute ćete naći na stranici.

UČLANI SE!

Sretno i zaradite što više!

Btw. Ukoliko na početku budete sporo zarađivali, ne brinite! Ne budite skeptični! S vremenom će krenuti!
Za pitanja i primjedbe, ostavite komentar!!
Molio bih one koji su uspjeli da ostave komentar kako bi uvjerili druge u učinkovitost!

- 21:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

21.10.2007., nedjelja

AdBux

Što je AdBux?
AdBux je stranica za reklamiranje, koja zarađuje reklamirajući druge stranice koje joj zato plačaju. Kako bi što više klikova i zarade ostvarili, oni plaćaju dio te zarade nama da mi klikamo na te linkove i povećavamo im zaradu!

Kako funkcionira???
Vrlo jednostavno! Stranica objavljuje linkove, i nakon nekog vremena promijeni listu. Linkove ćete naći u kartici Browse Ads ukoliko ste ulogirani! Vi morate što više promjena pratiti i svaki put kad se pojave novi linkovi, kliknuti na sve njih ( jedan po jedan ). Kad se otvori ta stranica koju link reklamira, počekate otprilike oko 5 sec, što vidite na vrhu stranice gdje je banner od AdBux-a. Kad to vrijeme istekne, gdje je istjecalo će vam pisati "Done" i pojavit će se znak $. Kad ste to obavili, zatvorite taj prozor i idete na novi link istim postupkom. Kad poklikate sve linkove, čekate da vam dođu novi i svako toliko provjeravate. Ako i propustite neke, nema veze. Ovisi o vama koliko ćete zaraditi.
Napomena! Isti link možete klikati više puta, ali vam neće donositi zaradu osim prvi put. Jedino ako ste dobrostivi, možete klikati da bi ta stranica zaradila, pa možda, ali možda isplate budu malo veće.

Zaradu možete i povećati, tzv. referalima!!!!
Dobijete link kojim reklamirate tu stranicu, i, ukoliko se netko spoji preko vašeg linka, dobivate novac i za to, te dobivate novac za njegove klikove!!! Referala može biti neograničeno!!! Link ćete naći u kartici My AdBux kad ste ulogirani!

Način isplate
Stranica ima mogućnost isplate na bankovni račun ili pomoću čeka! To odabirete pri registraciji!

REGISTRIRAJ SE!!!!!

Vjerovati ili ne?
Mislim dabi trebali vjerovati stranici jer nemate što izgubiti! Stranica je pouzdana i sigurna, ali čak i da nije, nemate što izgubiti, ne trebate ništa ulagati osim malo vremena, a možete zaraditi!!!!! To je više nego isplativo!!!! Ni stranici se ne isplati varati jer oni zarađuju na tome!!! Vjerujte affiliate programima i "podebljajte svoj džep"!!!

REGISTRIRAJ SE!!!!!

Plaća
Plaća ovisi o vama! Koliko linkova propustite, a koliko ih kliknete, te koliko referala uspijete dovesti, na vama je!
Plaća može iznositi nekoliko centa, a može i nekoliko stotina ili tisuća dolara!!! $$$
Odluka je na vama!!!

Registracija
Registracija! je jako jednostavna!!!
1) Na dnu stranice vidjet ćete gdje piše "Join Now. It's Free"
2) Ispunite one podatke koje vas traže i pazite da bude točno jer moraju znati kome će i kamo isplatiti!!! Napomena: Pod odabirom države odaberite Croatia ( pod slovom 'H'), nije pod C ali je ima! Potražite!
3) Nakon toga obilježite "kućicu" za potvrdu prava njihovih i pritisnite "Send Verification Email"
4) Nakon toga dobiti ćete poruku na e-mail adresu koji ste naveli, ukoliko ste naveli točnu. Pritisnite na link koji ste dobili u poruci.
I to je to. Završili ste svoju registraciju.

Tada trebate izvršiti log-in i početi raditi kako sam gore objasnio u "Kako funkcionira"!
I to je to! Počnite klikati i reklamirati i neka "lova proteče"!!!

Za se prijaviti klikni ovdje: REGISTRIRAJ SE!!!!!

Btw. Ukoliko na početku budete sporo zarađivali, ne brinite! Ne budite skeptični! S vremenom će krenuti!
Za pitanja i primjedbe, ostavite komentar!!
Molio bih one koji su uspjeli da ostave komentar kako bi uvjerili druge u učinkovitost!






- 21:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

19.10.2007., petak

Agloco

Jeste li čuli za Agloco i pitate se što je to???
Agloco je kratica od A Global Comunity - Globalna zajednica koju posjeduju članovi.

PRIJAVI SE!!!

A što to znači?
Agloco je takozvani Affiliate program koji reklamira neke stranice. Kako bi si olakšao posao, on daje nama viewbar s kojim mi surfamo ( držimo ga uključenim dok surfamo ) te nam on broji sate koliko surfamo i usput na viewbaru reklamira stranice koje mu plačaju za to. Kako bismo mu mi drage volje pomogli, on nam plaća za to. Naime, najviše na mjesec može vam nabrojati 5 sati i za to plača, otprilike oko 3$.

No, to nije sve!
Želite povećati zaradu? Pomognite izgraditi Agloco zajednicu i dobijte svoj zasluženi dio za to! Pri učlanjenju ( za učlanjenje stisnite na PRIJAVI SE!!! ) dobijete referal link kojeg možete reklamirati na blogovima, stranicama forumima... Taj link vodi na prijavnicu za učlanjenje u Agloco, ali ako se netko prijavi preko vašeg linka:
-dobivate nešto novca za to +
-i vi dobivate novac zato što on surfa viewbarom, ali ne kao vaših punih sati +
-vama se pribrajaju i njegovi referali +
-dobijete i dio ako ti podreferali surfaju sa viewbarom
Stoga, što čekate? Napravite blog/stranicu i pobrinite se da ima visoku posjećenost, prijavite se još sada i stavite vaš link s reklamama gore. Kažite za to i prijateljima, obitelji, rodbini... te počnite zarađivati. Ukoliko vam uspije da imate puno referala i iskorištavate viewbar do maksimuma ( 5h ) možete zaraditi i prosječnu plaču!!!

Način isplate
Budući da je Agloco tek počeo raditi, još su u dugovima pa još nisu počeli redovno isplačivati, ali sigurno će jer im se ne isplati varati. Oni od zarade koju ste im donijeli dio daju vama, a dio uzmu sebi i puno zarađuju pa im se ne isplati varati! Ukoliko mi još ne vjerujete, pročitajte Povijest Agloca i Dali vjerovati Aglocu!
Navedeno je da će Agloco isplačivati putem čekova koje možete bilo gdje unovčiti, a kažu da će biti i preko Pay Pal-a, ali ja preporučam preko čeka jer neki kažu i da ima komplikacija preko Pay Pal-a u Hrvatskoj. Kada će isplačivati, nakon koliko zarade, nezna se.

Treba li vjerovati Aglocu?
Dakako da treba! Pokazalo se da je Agloco jako pouzdan program jer, kako sam prije naveo, ne isplati im se varati jer oni na tome zarađuju. Ja sam skinuo viewbar i uredno ga koristim, ali nisam dobio nikakve viruse ni spamove. Sve radi kako treba, a podatci na netu su jako dobro osigurani i zaštićeni.

Povijest Agloca
Agloco zajednica je prije postojala i kao zajednica All Advantage. U samo dvije godine rada, zaradili su više od 200 milijuna $ i uredno isplatili sve korisnike ( oko 120 milijuna $ ), a najviši isplačeni ček iznosio je čak 25 000 $!!!! Imali su više od 10 milijuna članova! Ukinuli su All Advantage unaprijeđenjem interneta te odlučili napraviti bolju inačicu - današnji Agloco!!

Primjedba
Imao bih samo jednu malo primjedbu - Agloco stranica se presporo učitava, no vjerujem da je to zbog puno posjetitelja što je dokaz daje pouzdan!

Kako se prijaviti?
Kod prijave obavezno MORATE dati svoje točne podatke, pogotovo što se tiče adrese i grada tako da znaju kamo moraju slati ček!

PRIJAVI SE!!!

Kad se prijavite, popunite obrazac i ne zaboravite unijeti TOČNE podatke.
PAŽNJA! Morate imati e-mail adresu, a u slučaju da imate hotmail, yahoo i slične stvari, morate paziti jer će vam ih staviti u spam folder. Stoga preporučam originalnu adresu. Kad popunite obrazac, idite dalje. Tad će vam poslati mail sa linkom za aktivaciju. Kad sve to završite, u svom kontrolnom centru naći ćete vaš referal link i link za skidanje viewbara. Skinite viewbar, instalirajte ga i krenite zarađivati! Počnite raditi reklame sa vašim referal linkom i novac će poćeti "kapati"!!!!!

PRIJAVI SE!!!

Btw. Ukoliko na početku budete sporo zarađivali, ne brinite! Ne budite skeptični! S vremenom će krenuti!
Za pitanja i primjedbe, ostavite komentar!!
Molio bih one koji su uspjeli da ostave komentar kako bi uvjerili druge u učinkovitost!


- 14:43 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
Dobrodošli na moj blog! Na ovom blogu ćete pronaći razne tutoriale, kako zaraditi na internetu, recenzije uređaja i stranica, novosti iz svijeta informatike i elektronike i još mnogo toga!

Moj kontakt
Webmaster: Randy Čupić.
Ukoliko imate pitanja, primjedbe, žalbe i ostalo, možete to učiniti preko komentara ili preko sljedeće e-mail adrese (ujedno i MSN):

randy2841@hotmail.com

Tag Clouds


informatika web zarada tehnologija elektronika tutoriali novosti reklamacije uređaji kompjuteri svijet oglasi dionice oglašavanje računala