Smještaj Herceg Novi: Hoteli, apartmani i privatan smještaj - Stvarne djevojke

ponedjeljak , 31.12.2018.

Smeštaj: Herceg Novi, Crna Gora










Click here: Smještaj Herceg Novi: Hoteli, apartmani i privatan smještaj






U objektu Jeremić možete birati između dvokrevetnih studija i apartmana koji su predviđeni za smeštaj četiri ili šest osoba. Hotelski kompleks Hunguest Sun okružen je mediteranskim rastinjem i obuhvata pet zgrada i dvadeset vila. Mediteranske specijalitete i jela internacionalnih kuhinja možete probati u jednom od tri hotelska restorana.



Smještaj Herceg Novi: Hoteli, apartmani i privatan smještaj

U celom objektu Bella Vista je moguće konektovati se na internet putem WLAN-a. Imamo dvokrevetne,trokrevetne i cetvorokrevetne sobe.



Smještaj Herceg Novi: Hoteli, apartmani i privatan smještaj

Sobe Apartmani Meljine, privatni smještaj u Meljinama Crna Gora - U celom objektu Bella Vista je moguće konektovati se na internet putem WLAN-a. Dva studija imaju balkone sa pog...



Smještaj Herceg Novi: Hoteli, apartmani i privatan smještaj

Apartmani su novogradnje sa izvanrednim panoramskim pogledom na more! Udaljenost plaze je 150 metara ,kapija starog grada 200 metara , u ponudi jos tri dvokre... Dva apartmana u prizemlju sa svojim dijelom bašte, dvokrevetne sobe na spratu, sa zasebnim kupatilom i ljetnom kuhinjom, balkonom i pogledom na more. Besplatan bežični internet, stalno voda, TV, klima. Nalaze se u jednom od najlepših delova Herceg Novog, na Savini. Pitomo i mirno okruženje, neposredna blizina mora 80m i pogled na Bokokotorski zaliv učiniće Vaš odmor nezaboravnim samim izlaskom na terasu apartmana. Lokacija Apartmani se nalazi na udaljenosti od 20 metara od obale Potrebno je svega 10 minuta pjesace... Apartmani su trokrevetni sa pomocnim lezajem u predsoblju. Posjeduju komplet opremljenu kuhinju i kupatilo ves masina. Svaki apartman ima zasebnu terasu sa pogledom na more,i bastu u dvoristu sa up... Naselje Lalovina je uz more, a do nas dolazite tako što na magistralnom putu Zelenika-Meljine-Herceg Novi, skrenete LEVO pre tunela izmedju Zelenike i Meljina! Na 100 metara od plaže, u mirnom i tihom k... Nasi apartmani poseduju potpuno opremljenu kuhinju sa trpezarijskim delom, kupatilom, veliku sobu i balkon sa pogledom na more. Sobe se nalaze na spratu, sa... Svih pet studija su klimatizovani, sa svojim kupatilom, imaju TV, DVD filmovi obezbjeđeni , fen za kosu, bežični Internet. Dva studija imaju balkone sa pog...



Igalo apartmani - privatni smjestaj - izdavanje - ljetovanje
Nazvao ga je Sveti Stefan, ali je on kao jedan od najmladjih gradova na Jadranu nazivan i Novi, Castrum Novum, Castel Nuovo... Apartmani su tipa studio sa 2+2 ležaja, kuhinjom, kupatilom, terasom sa garniturom za sjedenje, besplatnom bežičnom internet konekcijom i LCD-kablovskom televizijom. Hotel Tomanović Herceg Novi Pansion Tomanović se nalazi na 500m od glavne autobuske stanice u Herceg Novom, u pravcu Igala. Imaju kablovsku tv,parking NAS I BESPLATAN ,bezicni internet,kuhinja sa posudjem,kupatilo sa tus kabinom,klima,voda 24h,balkon sa pogledom na more,fen,pegla,gosti ispred kuce mogu koristit rostilj ,50m od kuce supermarket... Pored apartmana Obala u ponudi imamo i t... Apartmani imaju sopstvenu kuhinju i kupatilo, kao i zajedničku terasu sa baštenskim garniturama i suncobranima. U hotelu Azzurro moguće je iznajmiti auto, a objekat poseduje i sopstveni parking prostor sa video nadzorom, kapaciteta dvadeset vozila. Apartmani su trokrevetni sa pomocnim lezajem u predsoblju. Udaljenost plaze je 150 metara ,kapija starog grada 200 metara , u ponudi jos tri dvokre... A sam Petar II Petrović Njegoš, najveći crnogorski mislilac, filozof, pjesnik, duhovni i svetovni vladar, sa nepunih devet godina na hercegnovskom podneblju se napajao prvom lučom saznanja. Sobe su odlicno opremljene i odlicne za odmor.

[Xxx za odrasle|Prisluškivanje vibera|Oglas udaja brak]






Oznake: Smeštaj:, HERCEG, novi, crna, gora

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.