Najbolji hrvatski portali - Šibenik

utorak , 22.01.2019.

SRPSKI WEB ADRESAR • SPISAK PORTALA I OSTALIH VEB-SAJTOVA










Dating Site: Najbolji hrvatski portali






Istraživače nije začudio visoki plasman televizijskih novinara na listi popularnosti, obzirom da nacionalne televizijske programe gleda 94 posto , radio sluša 78 posto anketiranih, novine čita 63 posto a Internetom se služi 63 posto. Prema podacima Sindikata novinara od 2008.



najbolji hrvatski portali

U istom razdoblju analizirano je 58 tisuća radijskih objava a najčešće su preuzimani prilozi Željka Matića, Snježane Miljak i Brune Perića. Iz istražibanja Korelacija informativnosti i financijskih rezultata poslovanja medija vidljivo je da mediji posljednjih godina proživljavaju krizu i pad prihoda. Najviše je bilo tekstova iz sporta, showbusinessa , crne kronike , lokalnih vijesti i politike.



najbolji hrvatski portali

informacije o vingdu - Prošle su godine tiskani mediji imali u prosjeku 42 posto manje prihode nego 2008. Istraživanjem je obuhvaćeno 1426 autora tekstova a najviše su se kao potpisnici tekstova spominjali Tanja Kvorka, Sandra Lacić, Neven Bertičević, Ana Raić Knežević i Vesna Latinović.



najbolji hrvatski portali



Najbolji hrvatski tamburaši - Odlazim - Aurea Fest 2018
Dvadeset ih je povećalo prihod a 82 su iskazala manji prihod. Među 20 najpopularnijih novinara su prema ocjeni čitatelja i gledatelja i Saša Kopljar, Robert Knjaz, Andrija Jarak, Elizabeta Gojan, Mislav Togonal, Barbara Kolar, Katja Kušec, Danijela Trbović ,Hloverka Novak Srzić, Boris Dežulović, Milan Ivkošić, Anita Malenica, Ante Tomić i Ivana Paradžiković. Prema podacima Sindikata novinara od 2008. Presscut i Medianet su za potrebe Društva za zaštitu novinarskih i autorskih prava istražili i tko su 'najprodavaniji' hrvatski novinari. U istom razdoblju analizirano je 58 tisuća radijskih objava a najčešće su preuzimani prilozi Željka Matića, Snježane Miljak i Brune Perića. Trenutno ih je na burzi 750. U analizi temeljenoj na milijun i pol tekstova hrvatskog tiska i web portala koja je provedena od 1. Zanimljivo je da Mislav Bago uživa najveće povjerenje i kod žena i kod muškaraca , dok se kod žena na drugo mjesto plasirao Milić a kod muškaraca Stanković.

[Gay speed dating portland|Web kamera sex|Speed dating barnet]






Oznake: informacije, o, vingdu

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.