Erotske price uciteljica - Brzog datiranja

subota , 29.12.2018.

Zadnji aktivni članovi za dopisivanje










Click here: Erotske price uciteljica






U naletu samopouzdanja pitao sam je dali bi izasla samnom negde na kafu ili pice, onako neobavezno, samo da se upoznamo. Videla sam Sanju kako me gleda i kako se smeje.



erotske price uciteljica

Jedino je strina ostala jos uvek ne izlazeci iz stale. Dok sam ja njoj obrađivala pičkicu i ona je meni. Bile su jako dosadne klinke. Kada sam bio mlađi nisam baš imao puno iskustva, a kako bih i imao kada sam se samo par puta jebao.



erotske price uciteljica

Zadnji aktivni članovi za dopisivanje - Ogrni se brzo i idemo u stalu.



erotske price uciteljica

Bila sam razredni starešina odeljenu IV-2 u tom odeljenu su uglavnom bile devojčice, imala sam dva decaka u razredu. Predavala sam Srpski jezik. To što želim da vam ispričam se desilo negde pred kraj prvog tromesječa, drugog polugodišta. Bila sam zadala pismeni zadatak svim odeljenima tih dana. Moj razred je tog dana imao šesti, poslednji čas u drugoj smeni kod mene. Zadala sam im temu i oni su počeli da rade. Taj zadnji čas je trajao čitavu večnost, gledala sam kroz prozor i u glavi razmišljala šta me sve očekuje koliko posla i kako ću sve stići da odradim. Nerviralo me što me niko nečeka kući, da ću ući u prazan hladan stan, istuširati se upaliti kompijuter, otići na net koji će me sigruno odvesti na neki erotski sajt, masturbiraću i otići sama u krevet. Prešli smo ponovo u dnevnu sobu. Seli smo da ponovo pregledamo radove. Sanja je obukla neku moju plavu suknjicu. Jako je lepo izgledala u njoj. Dok sam pregledala radove, pogled mi je otišao na Sanjine noge koje su bile predivne. Odjednom sam se presekla, njene noge su se raširile, videla sam njene bele čipkane gaćice. Pogled mi je preleteo do njenog lica. Videla sam Sanju kako me gleda i kako se smeje. Nisam znala šta da joj kažem. Ustala sam samo i uzela je za ruku i odvela u spavaću sobu. Sele smo na krevet. Počela sam da je strasno ljubim. Legli smo, ona je ležala ja sam bila na njoj. Ljubila sam je po vratu i bradi, dok se ona trljala od moje koleno. Ona me grlila, skinula sam joj majicu i brus i ljubila je po stomaku polako nežno, lizala joj pupak, zatim se vratila i dala joj moj vruć jezik u njena mlada usta. Zavukla sam ruku u moju suknjicu koju je je ona nosila. Mazila me je po kosi dok sam se spuštala dole. Skinula sam joj suknjicu imala je na sebi samo gacice, pocela sam da joj oblizujem rubove gaćica. Mazila sam joj kliktoris preko gaćica, zatim sam ih skinula i počela da je ližem tako je bila mokra i vrela a ona je uživala. Ustala sam i skinula svu garderobu sa sebe. Legla sam ponovo, samo što smo sada ležali na kontra stranama. Dok sam ja njoj obrađivala pičkicu i ona je meni. Nabila sam joj dva prsta u nju i brzo ih pomerala. Ona je meni takodje stavila dva prsta ali sam odjednom osetila kako mi jezikom mazi analni otvor, ubrzo je i u njega ugurala svoje prstiće. Jebali smo se tako pola sata dok obe nismo svršile.



Udovica
Okrenuo sam je i poderao joj tange i onda joj ga zabio u anus!!! Vjerovatno nije ičekivala ovakvu moju reakciju. Pokusavala je da se izmakne ali bez uspeha. Otvorila je dnevnik i pao mi je kamen sa srca , reko mozda nije primjetila…….. Zavrsivsi brisanje rece mi da ide da se istusira a da ja za to vreme skuvam kafu za oboje ako mi nije tesko. Pocela je sama da mi pusi gutajuci ga do korena, znala je to perfektno da radi. Nisam znala šta da joj kažem. To stvarno nisam ocekivao ali sam pristao iz momenta, ne razmisljajuci ni sekundu. Siguran sam da bi i vama bilo lijepo samnom. Opet je neocekivano rekla -Sta moze kada ima tako lepog i obdatenog brata. Pokusavao sam da odagnam misli ali mi nije uspevalo.

[ Sex na brzaka..|Oglasi Šibenik Osobni kontakti(12. strana) |Jelena veljaca kcer]






Oznake: Zadnji, aktivni, članovi, za, dopisivanje

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.