Masaža cijelog tijela pula - Stranica za upoznavanje

utorak , 18.12.2018.

Slične ponude










Click here: Masaža cijelog tijela pula






Ponuda uključuje: Kraljevska masaža u trajanju 90 min. Masažom se olakšavaju akutni i kronični bolovi. Masaža djeluje na nervni sustav našeg tijela, na fiziološki i na psihološki način; pomaže pri donošenju veće količine kisika svim tkivima i pri opuštanju mišićnih vlakna, olakšava odstranjenje toksina iz tijela, a što je najvažnije daje izravan osjećaj užitka i blagostanja.



masaža cijelog tijela pula

Prije laserske epilacije obavlja se kompjuterski pregled dlačica kojim se utvrđuje njihova pogodnost za ovakvu vrstu epilacije. U kombinaciji s uljnim pripravcima koje sama stručno i pažljivo spravlja, ciljajući na rješavanje problema koji me u tom trenutku muči, zaista svojim masažama pruža opuštajuće aromaterapijske trenutke. Nježnim i laganim pokretima, krajnji je cilj ove masaže dovesti osobu u stanje spavanja.



masaža cijelog tijela pula

Masaža - Spojite ugodno s ugodnim i iskoristite sve što Vam ovaj simpatičan hotel uz more, u Novigradu Dalmatinskom, pruža... Body peeling Very important treatment, especially before and after the summer, and sun exposure.



masaža cijelog tijela pula

Masaža Masaža Pula — salon za masažu u Puli Znajući za drevnu indijsku poslovicu «Bolest ne prilazi onome tko se masira svaki dan»; biti će nam jasno koliko je važno priuštiti si i ne zanemariti masažu tijela. Masaža je jedna od najpoznatijih metoda opuštanja i liječenja. Obuhvaća različite tehnike ali sve se baziraju na glađenju mišića i vezivnog tkiva različitim intenzitetom, pritiskanju lupkanju, istezanju i slično. Povijest masaže seže jako davno, čak se smatra da se razvijala paralelnom sa nastankom akupunkture u Kini, ali se primjenjivala i u drevnom Egiptu i Indiji. Stari zapisi govore kako su se sa masažom liječile tegobe poput astme, probavnih smetnji pa čak i neplodnosti Masaža snažno djeluje na zdravlje i raspoloženje, posebice ako se prakticira redovito. Današnja istraživanja pokazuju da čak 20% bolesti nastaje zbog stresa. Upravo izvrstan način da se oslobodite od stresa je priuštiti si masažu. To je vrijeme rezervirano samo za vas gdje će te se potpuno opustiti i relaksirati i tako osloboditi velike količine stresa. U praksi se pokazalo kako je masaža djelotvorna i u borbi protiv nesanice. Redovitom primjenom potiče dubok i kvalitetan san. Masaža čak pomaže i kod mršavljenja tako da potiče cirkulaciju i probavu. Ubrzava izlučivanje toksina, stimulira metabolizam kao i limfni sustav i ujedno potiče volju. S pravom možemo reći kako masaža spada u jednostavne po cijeni pristupačne tretmane a nadasve učinkovite. U poplavi aparata i aparativnih tretmana nepravedno je upravo ručna masaža došla u drugi plan, osobito ako se zna dodatna blagotvornost dodira. U našem studiju možete odabrati masažu cijelog tijela koja traje sat vremena. Ukoliko ste izloženi naporu i stresu bilo bi dobro napraviti nekoliko masaža u razmaku od tjedan dana, a poslije u cilju održavanja i jednom mjesečno. Ili se možete odlučiti samo za masažu leđa koje samo leđa. Ova masaža traje oko pola sata i isto je preporuka jednom tjedno u ciklusima.



masaža cijelog tijela
Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala. Masaža je dokazano najefikasnija metoda rješavanja bolova u tijelu, ali isto tako uklanja nervozu, glavobolju i stres. Sve ponude istaknute na portalu kupime. Ubrzava izlučivanje toksina, stimulira metabolizam kao i limfni sustav i ujedno potiče volju. Osnovali smo ovu stranicu kako bismo svim svojim korisnicima dogovorili samo najbolje ponude s maksimalnim mogućim popustima!

[Kako se instalirati viber na laptopu|Moze li se zatrudnjeti ako si nevina|Kako se jebu bosanke]






Oznake: cjenik, wellness, hotelskih, usluga

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.