Drustvene mreze za odrasle - Pula

četvrtak , 27.12.2018.

KRAJ POPULARNE DRUŠTVENE MREŽE ZBOG SADRŽAJA ZA ODRASLE: Zbog ove odluke mnogi će je napustiti, a onda bi se mogla definitivno i UGASITI!?










Dating Site: Drustvene mreze za odrasle






Valja podsjetiti da je nedavno Apple uklonio službenu Tumblr aplikaciju s App Storea zbog činjenice da je sustav za filtriranje na microblogging propustio ukloniti pedofilski sadržaj. Za mlade je povezanost sa vršnjacima jako važna. Zlostavljanje preko društvenih mreža je široko rasprostranjeno i problematično je zbog toga što ga je veoma lako sprovoditi, teško ga je kontrolisati a sadržaje može da vidi veliki broj osoba.



drustvene mreze za odrasle

Baš kao i u stvarnom svetu mogu da se druže, šale, lakše i brže dogovaraju sa svojim prijateljima. Branislava Pavlović Foto: Mesto snimanja: Branislava Pavlović dipl.



drustvene mreze za odrasle

Više “prijatelja”, manje samopoštovanja - Pored rada u savetovalištu Branislava Pavlović sa klijentima koji se odluče za taj koncept razgovara tokom šetnje u prirodi.



drustvene mreze za odrasle



(C< 4>64O 8 72C:8 3@><0 4;O A=0. ">G=> CA=5HL!
Sajber buling Osnovna opasnost društvenih mreža proizilazi iz toga što podaci koje ostavljamo na društvenim mrežama, lokacije na kojima smo bili, mesta koja posećujemo, slike i sl. Roditeljie treba da budu upućenu ko su njihovoj deci prijatelji na društvenim mrežama, koje sadržaje razmenju javno, kako su im podešene funkcije o dostupnosti ličnih podataka, koliko vremena provode na kojoj mreži. Ukoliko mlada osoba provodi svoje slobodno vreme pretežno na internetu i druži se dominatno putem društvenih mreža, ukoliko na društvenim mrežama ima puno osoba koje ne poznaje u realnosti, ukoliko razvija prisilno zavisničko ponašanje da mora stalno da proverava društvene mreže, ukoliko malo vremena provodi u aktivnostima napolju, onda roditelji u tome treba da prepoznaju problem. Pod uticajem stvaranja paralelne socijalne realnosti kakva je komunikacija preko društvenih mreža svet je doživeo kvalitativnu promenu. Za mlade je povezanost sa vršnjacima jako važna. Dodatak druženju Mislim da korišćenje društvenih mreža samo po sebi nije nužno loše.

[Speed dating over 40 nottingham|Gay dating chat websites|Speed dating nottingham students]






Oznake: više, prijatelja, manje, samopoštovanja

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.