+++METAL JE ZAKON+++

26.11.2007. / ponedjeljak

TEST ZA DEČKE

Provjeri svoje zavodničke sposobnosti!
Jesi li dobar ili loš zavodnik? Možeš li zavesti curu bez prodavanja glupih priča i koliko si prirodan? Kako se snalaziš s curama u razredu? A na izlascima? Imaš li hrabrosti učiniti prvi korak? Provjeri sam u ovom mini testu svojih zavodničkih sposobnosti!


Nije lako biti zavodnik, ali nije ni baš toliko teško!


1. Ustao si i otvorio ormar – vrijeme je za odabir odjeće u kojoj ćeš provesti još jedan dan u tjednu! Razgledaš ormar i radiš sljedeće...

a) Poput pravog metroseksualca odmjerio si svoj odraz u ogledalu i obrušio se na zbirku fino popeglanih i po šavu upicanjenih košulja. Biraš onu koja najbolje pristaje klimatskim prilikama i 'zračenju' koje si doživio gledajući svoj odraz, a zatim košulji prilagođavaš i ostale odjevne predmete, u skladu s tekstom 'Što pali žene?' koji si pročitao novom broju muškog magazina posuđenom od tate.

b) Vadiš majicu koja ti je OK i jednu od onih za koje si već dobio komplimente. Važno je da se dobro osjećaš, ali i da imaš onaj feeling pri kojem se u svojoj koži osjećaš kao i u dobrom odijelu – dobro. Uvjeren da će i drugi, posebno pripadnice suprotnog spola, prepoznati taj osjećaj i to zračenje, nonšalantno slažeš boje u suvislim kombinacijama na sebe.

c) Odjeća ne čini čovjeka. Nikada se nisi prilagođavao drugima, pa tako ni sada. Uostalom, gdje bi završio da se odijevaš tako da bi se mogao svidjeti djevojkama? Što to uopće znači? Ti želiš da te ona prihvati onakvog kakvog jesi, pa makar to značilo i bez ukusa u odijevanju.

d) 'Koji vražji ormar?!' promrmljaš u bradu i pokupiš iznošeni jeans s poda kraj kreveta te pokušavaš naći prošlotjedne čarape koje si zagubio pri sinoćnjem pospanom izuvanju.

2. U školi si i zazvonio je veliki odmor. Konačna prilika za malo druženja sa zgodnim curkama iz susjednog razreda! Ti ćeš...


Svaku curu ostaviš 'paf', ali u kojem smislu?
a) Na brzinu ponoviti pripremljeni nastup u WC-u, dotjerati frizuru u letu i paziti da je svaki komad 'zavodničke odjeće' na mjestu, a potom ostatak vremena provesti prodajući spike koje si pokupio iz popularnih filmova. Možda nisi Brad Pitt, ali barem možeš nastupiti kao da jesi.

b) Otrčati kupiti nešto za jesti, ali se vratiti i s kakvom čokoladom koju si spreman podijeliti s osobom koju si naciljao. Ne treba odmah daviti s pričom i teatralnim nastupom – svjestan si da je zavođenje poput sadnje biljke: sad posiješ sjeme, polagano ga njeguješ, a na kraju svega slijedi pobiranje plodova.

c) Zaigrati kopnenu verziju picigina na hodniku, svako malo baciti lopticu u žensko društvo. Zgodne su, ali da imaju nekakav interes za mene, misliš u sebi, uvijek mogu prići i same započeti razgovor. Ionako želiš samo emancipirane žene!

d) Ponavljati gradivo u slučaju da te na idućem satu zadesi blic test.

3. Vikend je u gradu, a i ti si u njemu. Odlazak u najdraži klub prilika je za gradnju hrpetine kontakata s lijepim pripadnicama još ljepšeg spola. Tvoja taktika je...

a) Posuditi novac od roditelja i ulupati ga u bezbrojna čašćenja svoje djevojačke mete, istodobno nategnuvši svaki logotip na skupoj dizajnerskoj odjeći posuđenoj od nešto starijeg brata, kako bi se bolje vidio. I dok razmičeš tuđi dim iz lijepo njegovane frizure, bacaš rečenicu za probijanje leda: 'Je l' se mi odnekud poznajemo?'

b) Nalaktio si se na šank, zauzeo kulersku pozu i započeo nonšalantnu konverzaciju s curom za koju si zapazio da je krajnje nezasluženo sama. Počinješ s klasičnim razgovorima o vremenu i glazbi kako bi razbio led, a zatim predlažeš da izađete na terasu kako bi mogli razgovarati u tišini...

c) Naručio si cugu, zaplesao malo, a kada si shvatio da je tvoje pokrete na podiju zapazilo nekoliko zanimljivih i prilično zgodnih cura, počeo si plesati u njihovoj blizini. Ali ne i zamolio ih za ples.

d) Žaliti se na bezveznu glazbu, otići u WC i ostatak vremena provesti gunđajući frendovima u separeu, ljut što su te zbog ovoga digli s PlayStationa.

4. U trgovini si i kupuješ kruh, no zapažaš kako se dobrim starim prodavačicama pridružila i mlada ispomoć na odjelu s juhama u vrećici. Ti...

a) Prilaziš mladoj dami i objašnjavaš da je juha iz vrećica, u usporedbi s pravim juhama, čisti otrov. Ne zaboraviš spomenuti kako si najbolju juhu jeo u restoranu na Baliju, a zatim joj objašnjavaš da tako simpatična djevojka zasigurno zaslužuje bolji posao, obećavši joj da ćeš popričati s tatinim prijateljima oko njezinih poslovnih potencijala u kakvoj pametnijoj firmi, ali samo ako ti da svoj broj.

b) Zamoliš jednu alpsku juhu i odmah objasniš kako si se na ovaj recept navukao na skijanju upravo istim tim Alpama. Nakon što je usput uspiješ nasmijati, možeš joj 'podvaliti' svoje ime, pitati je malo o poslu i obećati joj da ćete se sada susretati svaki dan kada budeš išao po kruh i mlijeko. Sjeme je posijano…

c) Zgrabio si juhu i pitao je gdje stoji majoneza. Ona te samo prstom uputila. Razočaran što se nije bacila oko tvog vrata i zatražila te broj moba za SMS seanse nakon posla, trpaš željene stvari u košaru i ideš na blagajnu.

d) Kupuješ kruh i ideš na blagajnu. Nisi ponio više novaca za dodatne eksperimente, a i ne da ti se trošiti vrijeme na cure koje rade u trgovini. Tvoje ambicije su veće, ali još nisi siguran koje su zapravo.


Pharell Williams iz grupe N.E.R.D. voli se nazivati šmokljanom, ali na njega se svejedno pali pola ženskog svijeta na planetu!

Rješenja:

Najviše odgovora pod a)
MODEL IZ LJUBAVNOG ROMANA
Previše ozbiljno shvaćaš svoju ulogu zavodnika i malo je vjerojatno da će ikoja inteligentna djevojka pasti na tvoje prozirne i jeftine fore i klišeje. Previše si listao mamine ljubavne romane na zahodu, pa ako koja curka i padne na tvoje spike, poslije se nemoj žaliti kada je bolje upoznaš. Bolje nisi ni zaslužio.

Najviše odgovora pod b)
SKORO PA DON JUAN
Imaš stila, ali trebaš ga još izbrusiti. Na dobrom si putu da postaneš zavodnik vrijedan poštovanja, što znači da vješto vladaš namještenom pozom i prodavanjem magle, ali ne zaboravljaš ostati koliko je moguće prirodan, opušten i svoj. Bit će nešto od tebe!

Najviše odgovora pod c)
MOŽE TO I BOLJE!
Može to puno bolje. Znamo da ti ego ne dopušta da se previše prilagođavaš situaciji, ali ponekad jednostavno trebaš sići na zemlju i shvatiti da stvari ne padaju u krilo same od sebe. Ne treba puno truda za postati zavodnik! Ali treba volje...

Najviše odgovora pod d)
TOTALNI LUZER
I ti sebe zoveš frajerom?


Dobavljeno iz: T-com

- 15:03 - Komentari (1) - Isprintaj - #

24.11.2007. / subota

Joj opet problemi!

Ocje ne se popravljaju, ali ne sve burninmad (joj) pa eto opet kazne. Šimune ne smiješ ovo, ne smiješ ono, ne smiješ to, radi ovo, ono ,to...
Joj kako roditelji znaju biti napasni bang. Ali se preživi (ali ne znam kako uspjevam). I evo tata i mama malo ošli i ja napokon imam mira!!!!smijeh pa malo surfam internetom itd..

- 16:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

12.11.2007. / ponedjeljak

Tko voli čitati?

Ja se pitam mnogo djece danas samo visi na kompjuteru i na telki. Iniko ne čita knjige. Ali kod mene je drukčije ja volim čitati dobre pustolovne knjige. Mogao bi vam preporućiti par dobrih knjiga tog žanra. Ako ih uspijete naći u knjižnici: Dva neba od Chrisa Woodinga. ovih 9 knjiga govori o bratu i sestri koji imaju posebne moći koje mogu kontrolirati određene elemente. Te moći imaju zahvaljujući močnim duh-kamenju na leđima koje im daje moć...uskoro upadaju u nevolju car ih napada u njihovoj ergeli zmajeva i oni saznaju pravu istinu o svome ocu i čudnoj smrti svoje majke... Sljedča knjiga je Sabriel od Garta Nixa, govori o kćeri nekromanta koji vaća mrtve u smrt i pobija djelovanje svojih kolega, zove se Abrohsen on uskoro nestaje i Sabriel ga mora naći, naputovanju upada u nevolje i razne pustolovine (knjiga je dobra).... , Pa knjiga Eragon koji te film sigurno gledali. Ima i njezin nastavak Prvorođeni, uskoro će izaći i teći dio možda je velika ali će vas oćarati. I skoro sam zaboravio knjigu Magika, samo ime kaže da govori o magiji i ima nastavak. To su jako zanimljive knjige i imaju moju preporuku. thumbup

- 14:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #

09.11.2007. / petak

Mnogo sam se sekirao - I AXED MY SELF VERY MUCH.
Pričam sam sa sobom - I'M TALKING ALONE WITH THE ROOM.
Računaj na mene - CALCULATE ON ME.
Čekanje u redu za hljeb - WAITING ALL RIGHT FOR BREAD.
Ko te šljivi - WHO PLUMS YOU.
Ko te šiša - WHO CUTS YOUR HAIR.
Nosi se - CARRY YOURSELF.
Tekuća pitanja - LIQUID QUESTIONS.
Od malih nogu - SINCE THE LITTLE LEGS.
Malo prije - SMALL BEFORE.
More bre - SEA, BROTHER.
Voditi računa - TO LEAD THE BILL.
Samoubojica - ONLY KILLER
Napet sam - I'M ON FIVE.
Hajde da igramo karte - LET'S PLAY TICKETS.
Dijelim vaše mišljenje - I DIVIDE YOUR OPINION.
On je svjetla točka - HE IS A BRIGHT FULL STOP.
Spetljao se s njom - HE LOOPED HIMSELF WITH HER.
Želim se nasloniti na tebe - I WISH TO ELEPHANT ON YOU.
Šta ti pada na pamet - WHAT IS FALLING ON YOUR BRAIN.
Pucali smo od smijeha - WE WERE SHOOTING FROM LAUGHTER.
Pijan je ko majka - HE IS DRUNK AS A MOTHER.
On je velika marka - HE IS A BIG STAMP.
Iz čista mira - OUT OF CLEAN PEACE.
Fotokopije - FOTO-WHO-DRINKS.
Upala mišića - THE INFALL OF A LITTLE MOUSE.
Supruga - ARE-RAILWAY.
Blago tebi - TREASURE TO YOU.
Veni, vidi, vici - FADE, SEE, JOKES.
Sve što je izgubljeno, može se povratiti - EVERYTHING THAT IS LOST CAN BE THROWN UP.
Pop-pjevač - PRIEST-SINGER.
Sve je gore i gore - EVERYTHING IS UP AND UP.
Sranje kroz gusto granje - SHITTING THROUGH A DENSE BUSH.
Sarajevo - SARA IS AN OX.
Dedinje - HE BELONGS TO GRANDFATHER
Mali Lošinj - LITTLE BAD CITY.
Skoplje - CASTRATION CITY.
Neda Ukraden - NO YES STOLEN.
Ružica Sokić - LITTLE ROSE LITTLE JUICE.
Slobodan Milošević - FREEMAN GENTLEFUCK.
Alija Izetbegović - BUT I AND BROTHER-IN-LAW ESCAPE.
Mirjana - PEACE I ON.
Tugomir - SADPEACER.

- 21:54 - Komentari (0) - Isprintaj - #

07.11.2007. / srijeda

sretanEh ovaj tjedan mi je na sreću poće dobro (pa barem bolje nego od prošlih tjedana). Al ko zna kako će završiti (joj!)zaliven.
Ali ja ću biti "Optimsitićan" i vjerovti u bolje. Ali ima nekih pederčina koji mi idu na ****** treba ih zaklat ko svinje narezati na komadiće i dati ih psima!
Ali na neki naćin se uspijem suzdržati smijeh ali kad puknem puknucu namcor bang jao siga njima !!!!!!!!!!!!!!!!
HA, HA, HA!!!!!!!!!!!mad

- 10:50 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>


Get your own Chat Box! Go Large!

Created by Crazyprofile.com

Free flash games download online