Devojke i žene za čuvanje dece - Stranica za upoznavanje

ponedjeljak , 31.12.2018.

ponuda posao cuvanje starih lica










Click here: Devojke i žene za čuvanje dece






Kad je pegla, onda je udata. Kad on neće da jede - gleda me prekorno, nije dobro.



Devojke i žene za čuvanje dece

Nisam bila sigurna, ali sam ipak pristala. PROBLEM KOJI RAZDIRE EUU zemljama Evropske unije 880. Klinika vam obezbeđuje smještaj, prehranu i osiguranje za navedeno vreme.



Devojke i žene za čuvanje dece

UŽIVO: Kostolac čeka prodor Mlave, nivo Save kod Sremske Mitrovice opada (FOTO) - Klinika vam obezbeđuje smještaj, prehranu i osiguranje za navedeno vreme.



Devojke i žene za čuvanje dece

Ozbiljnoj, izuzetno pedantnoj, a nadasve sposobnoj, prijatnoj, ljubaznoj, komunikativnoj, kulturnoj, iskrenoj i druželjubivoj, ženi srednje starosne dobi, sa višegodišnjim radnim iskustvom, potreban posao. Čuvanje dece 5 i više godina. Bilo gde, u Srbiji. Hitno tražim posao u inostranstvu, žena srednjih godina, ozbiljna, vredna, nepušac, posedujem vozačku dozvolu, imam iskustva u čuvanju starih teških nepokretnih lica, čuvanje dece, rad u kući, rad u restoranu, poljoprivredi, vrlo slabo govorim strane jezike. Radila bih bilo koji od navedenih poslova uz minimalnu nadoknadu od 1000 eura. Molim samo ozbiljne, moralne i pristojne ponude. Mobilni i WhatsApp pozivi na telefon +381 621437329 Biljana. Hitno tražim posao u inostranstvu, žena srednjih godina, ozbiljna, vredna, nepušac, posedujem vozačku dozvolu, imam iskustva u čuvanju starih teških nepokretnih lica, čuvanje dece, rad u kući, rad u restoranu, poljoprivredi, vrlo slabo govorim strane jezike. Radila bih bilo koji od navedenih poslova uz minimalnu nadoknadu od 1000 eura. Molim samo ozbiljne, moralne i pristojne ponude.



Zašto devojke vole 'loše momke'?
Za sve sto je naucio zasluzna sam ja ili otac mm. Srbija je zemlja koja sada predstavlja uglavnom privremenu destinaciju za žene iz istočne Evrope koje se prodaju u zapadno evropske zemlje. Nakon priznavanja diplome moguće je mesečno zaraditi do 2500 Euro brutto. Svi kandidati dobivaju preko Klinike dozvolu boravka od ureda za strance. Dakle, naglašavam da je rekla ''pomoć''. Te žene govore strane jezike i želele su da svoje obrazovanje unovče u nekoj zemlji zapadne Evrope. Pravila se po pokrajinama razlikuju, ali u takvom dnevnom boravku najčešće može da boravi najviše osmoro dece do tri godine starosti. Imaju pravo da dobiju onoliko za koliko plaćaju, ako već plaćaju, ma koliko možda nekome grubo zvučalo, jer, iako je dete u pitanju, i te žene i devojke imaju dušu. Cilj je jednostavan da dete ne ide samo kući zbog puta koje nema semafor a vozači divljaju i da nije samo dok majka ne stigne.

[Srpski pornići video|Badoo rijeka|Burza rijeka oglasi]






Oznake: roditeljima?, sve, potrebniji:, servis, za, dadilje, i, u, Banjaluci:

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.