Kupus mrkva rotkva - Stranica za upoznavanje

srijeda , 16.01.2019.

Marloo F1










Dating Site: Kupus mrkva rotkva






Dragoljub, neven i korijander podstiču zdravlje krompira i štite ga od plamenjače. Na otvorenom prostoru sadi se češnjak, rani kupus, krumpir, kelj, salata, artičoka.



kupus mrkva rotkva

Biljke intenzivnog rasta Biljke koje obrazuju veliku nadzemnu masu dobre su kao senovita mesta, a takođe pokrivaju zemljište, te se seju između redova povrća čineći zeleni pokrivač zemljišta. Združeni usev bundeve i kukuruza Kao još jedan primer modifikacije mikroklime navodi se združena setva vrežastih kultura i visokih useva. Različite cvetne vrste u organskoj bašti Beli luk štiti biljke od gljivičnih bolesti, plesni i truleži.



kupus mrkva rotkva

Kalendar radova u povrtnjaku - Začinsko bilje delimično poboljšava ukus susednih biljaka.



kupus mrkva rotkva



ZIMNICA-PAPRIKE PUNJENE KUPUSOM
Počinje sjetva boba-mahunara, a nastavlja sjetva mrkve, peršina i špinata. Na 10 m2 treba unijeti 30 kg stajnjaka ili 1 kg stalatika. Ovakav vid preventive posebno je značajan kod gajenja paradajza, luka i mrkve. Sadi se češnjak, salata, radič, endivija, artičoka, poriluk, luk srebrenac. Donosi se plan uzgoja povrća u obiteljskom povrtnjaku. Peršun pozitivno deluje na neke parazite praziluka. Zasjenjuju se rasadnici mrežama za zasjenu. Prijesadnice se njeguju pravilnim zalijevanjem, prozračivanjem i ishranom. U zaštićenom prostoru sije se celer, peršin, rajčica, paprika, patlidžan, korabica, a na otvorenom prostoru bob-mahunar, cikla, mrkva, grašak,luk, peršin, rotkvica, blitva, rukola,špinat, radić.

[Online dating for young adults uk|Dating site verification id|Iron man single duvet cover]






Oznake: biljke, prijatelji, u, organskoj, poljoprivredi

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.