Image Hosted by ImageShack.us Želim Vam ugodan boravak na stranici
Tražilica:

Igy-Sportske zanimljivosti

Igy-Sportske zanimljivosti

četvrtak, 16.03.2006.

NK Sloga – NK Sulkovci (juniori) 1:2

Nogometaši Sloge izgubili su 2:1 od Sulkovaca i još jednom propustili priliku za osvajanje bodova. Jedini gol za domaćina je postigao Banović. Nisu nastupili Jerković, Jelušić i Brekalo, dok je Lukić dobio crveni karton te je Sloga igrala veliki dio utakmice s igračem manje.
Seniori su u Sulkovcima osvojili nova tri boda, te se udaljili od opasne zone ispadanja. Golove su postigli Kljajić i Galić, dok je najzapaženiji i najopasniji igrač bio kapetan Došen.
Utakmica pionira je odgođena. Iduće kolo igra se najveći derbi protiv susjeda Croatije iz Mihaljevaca.

- 20:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

NK Sloga – NK Jakšić

Nogometaši NK Sloge (juniori) u subotu su s 4:1 izgubili od domaćina NK Jakšića, Sloga je imala nekoliko prilika, jednu gredu, ali ipak nisu postigli vodeći pogodak. Domaći su poveli preko jedne velike greške vratara Zebe koji je do tada besprijekorno branio. Čini se da je taj zgoditak uzdrmao goste iz Trenkova te su u nastavku primili još 3 gola. Gol za Slogu je postigao Banović, a još dvije stopostotne prilike što bi tada značilo izjednačenje promašio je Lukić.
Pioniri Sloge nastavili su niz uspješnih rezultata s domaćom pobjedom od 4:1. Uspjeli su preokrenuti rezultat nakon što su gubili 0:1.
Seniori Sloge zabilježili su važna 3 boda, te se time odmaknuli od opasne zone ispadanja. Pobijedili su s 4:1 a golove su postigli: dva gola kapetan Došen, Škorić (11-m) i Soldo. Sloga je pri kraju utakmice igrala s igračem manje nakon što je Ivanešić nepotrebno komentirao oštri star koji je na njemu učinjen. Slijedeće kolo Sloga igra protiv Sulkovaca. Juniori igraju kod kuće a pioniri i seniori u gostima.

- 20:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #