Image Hosted by ImageShack.us Želim Vam ugodan boravak na stranici
Tražilica:

Igy-Sportske zanimljivosti

Igy-Sportske zanimljivosti

četvrtak, 17.11.2005.

Kladionice na strani Tim Osvježenja

Najzanimljivija utakmica posljednjeg kola ovoga dijela prvenstva igra se u Trenkovu 19.studenog u 14 sati na stadionu Park, gdje se sastaje ekipa Tim Osvježenja iz Kuzmice i domaćin NK Sloga. Anketa koja je provedena u nekoliko gradova dala je prednost gostima iz Kuzmice. 58% izjasnilo se da će Tim osvježenje doći do pobjede, mali broj samo 14% smatra da u toj utakmice neće biti pobjednika, a 28% je uvjereno da će Sloga nastaviti uspješan niz domaćih utakmica. Domaćini puni samopouzdanja dočekuju jaku ekipu iz Kuzmice koja je na 3.mjestu i koja pokušava i dalje pratiti korak vodećih ekipa. Igrači NK Sloge očekuju da će nastaviti niz pobjeda na domaćem terenu i učvrstiti mjesto u sredini tablice. Trener domaćina Olujić i trener gostiju Bošnjak očekuju samo pobjede pa će ova utakmice zasigurno biti zanimljiva jer će se igrati otvoreno s obje strane. Sloga je dovela i nekoliko pojačanja, koja će svoju pravu kvalitetu pokazati tek u drugom dijelu prvenstva. Zanimljiv će zasigurno biti i sraz najboljeg strijelca lige Alavanića i obrane Sloge, koja je možda u ovom trenutku i jedna od najboljih u ligu. Za razliku od gostujućeg trenera Bošnjaka koji će igrati postavu 3-4-1-2, domaći trener Olujić igrat će s pet igrača u veznom redu (3-5-2).
Na konferenciji za novinare Bošnjak je zamislio ovakav sastav: M.Đurić - P.Gecan, I.Šerer, F.Bušić - D.Meštrović, B.Rumbočić, D.Baretić, T.Vukoja – R.Zaočević – S. Alavanić, M.Grbeš, dok ću se na klupi vjerojatno naći: L.Grbeš, T.Banožić, L.Rašić i M.Bošnjak. Trener domaćih Olujić nije iznosio imena koja će istrčati u subotu, jer ima dosta problema s ozlijeđenim igračima, pa će objavu sastava iznijeti neposredno prije utakmice. Utakmica će biti u izravnom prijenosu na 2 HRT, s početkom u 13:30 s uvodom u utakmicu.

- 09:27 - Komentari (1) - Isprintaj - #

nedjelja, 13.11.2005.

NK Sloga razbila Čaglin

Nogometaši Sloge pokupili su puni plijen u Čaglinu, pobijedivši ih s visokih 10:3.
Iako je trener Olujić imao problema s izostancima nekoliko igrača, ipak se pokazalo
da Sloga ima jaku ekipu i da postaje velika prijetnja svim klubovima.
Iduće kolo u Trenkovo dolazi jaka ekipa Tim Osvježenja iz Kuzmice.
Ekipa Sloge bit će u cijelosti spremna za tu utakmicu i pokušat će pomrsiti planove
ekipama iz vrha ljestvice.
Seniori i pioniri danas ugošćuju ekipu Čaglina i očekuje se dvosturka pobjeda.

- 11:30 - Komentari (1) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 07.11.2005.

Sloga bacila aktualne prvake na koljena

Iako bi možda prije utakmice i sam trener Olujić potpisao bod, takvog mišljenja nisu bili igrači koji su ostavili maksimum na terenu i porazili aktualne prvake s visokih 5:1. S tim rezultatom NK Dinamo može biti čak i zadovoljan kako su mogli biti poraženi s puno više golova u mreži. Slogina obrana među najjačim je obranama lige i bez sumnje da se s takvom obranom i sjajnim Dešom može parirati i najjačim klubovima. Uz stopere Devčića i Olujića te libera Jelušića i vratara Deše, Dinamo se nije približio više od šesnaesterca u kojem vlada Deša, a svoj jedini pogodak na utakmici postigli su iz jedanaesterca nakon što je lopta nespretno lupila u ruku Devčića. Efikasan napad, Lukić-Jerković, raspoložen i kreativan vezni red-Banović, Spasojević, Ivanković, Ivanešić i Brekalo, te sigurna i čvrsta obrana koju smo maloprije predstavili bio je «pretvrd orah» za prvake. Sloga iduće kolo gostuje u Čaglinu, a šlag za kraj ove polusezone igra se u Trenkovu protiv jake ekipe Tim Osvježenja iz Kuzmice.
Pioniri su izgubili 5:1 od prvaka Dinama, a seniori su uzeli sva tri boda na gostovanju u Rajsavcu, jedini pogodak postigao je Kljajić deset minuta prije kraja utakmice.

- 19:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #