Image Hosted by ImageShack.us Želim Vam ugodan boravak na stranici
Tražilica:

Igy-Sportske zanimljivosti

Igy-Sportske zanimljivosti

nedjelja, 23.10.2005.

Suci prtiv Sloge

Iako smo mislili da se to može dogoditi samo u 2.ŽNL, prevarili smo se. Čak i gore od toga dogđa se i u 1.ŽNL. Eminovci, Kaptol,... iz Trenkova nisu trebali otići s bodovima ali uvijek pouzdani 12 igrač sudac,pobrinuo se za to. Sve dok Sloga konkretno nešto ne napravi vezano uz to pitanje, ovakve gadosti bit će svakodnevnica NK Sloge. Sloga je jučer izgubila u Pakracu 2:1, i možemo opet reći:"Halia lijepo dragi suci."

- 10:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 06.10.2005.

Deša transferom godine u HNK Rijeku

Sada već prijašnji vratar NK Sloge napustio je svoj matični klub i potpisao 42.600,00 eura dvije i pol godine vrijedan ugovor. To je dosada naveći transfer u povijesti Sloge. Armada je s velikim oduševljenje primila vijes o Dešinom dolasku, jer je poznato da Armada nije ljubitelj srbina Dragana Žilića. Iako je tek nekoliko dana u dresu Rijeke, Deša je na treningu zadobio teški prijelom 7 rebara i 2 zuba kutnjaka,te nagnječenje palaca na lijevoj nozi i kažiprsta na desnoj ruci. Pomalo neoprezan star Rendulića na Đeši odgodit će njegov premijerni nastup, koji se sad očekuje tek za 5 godina i 7 mjeseci. Rendulić se ispričao za nesretni slučaj a vratar Rijeke je prihvatio ispriku uz uvijet da mu daje 82% svoje plaće idućih 14 godina, što je ovaj primio s velikom radošću.

- 00:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 05.10.2005.

Jerković u Ajaxu

Jerković tri dana nije igrao nakon što mu je Sloga odbila kupiti nove kopačke, na što je ovaj burno reagirao potpisavši ugovor za Ajax vrijedan 41.000,00 eura. Jerković je potvrdio da mu je Sloga nakon potpisivanja novog ugovora za nizuzemskim prvoligaša ponudila pozlaćene kopačke Ronaldinha vrijedne 6.000,00 dolara,ali je on tu ponudu odbio. Sa smješkom je naglasio da su mu u izradi nove pobrončane kopačke koje će sponzorirati sam Ajax za utakmicu protiv Roosendaala.

- 23:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Dalibor Banović u Tim osvježenje

Novi ugovor potpisao je bivši igrač NK Croatije iz Mihaljevaca za Kuzmičkog pvoligaša. Mihaljevčani će za dobivenu odštetu pokušati pronaći novog napadaća, zasada po još neslužbenim informacijama saznajemo da se radi o Šporčiću iz NK Sloge.

- 23:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #