Horoskop za 2018 Archives - Pronađi pratnju

petak , 21.12.2018.










Click here: Horoskop za 2018 Archives






Hneď začiatkom roka je tu správa z pracovnej oblasti, čo vás veľmi poteší a aj posunie o krok dopredu. Drugi deo juna može doneti teškoće sa kičmom, ekstremitetima — naročito starijim pripadnicima znaka. Ne budite us tarhu ili deprimirani već uprkos svemu krenite uživati u divnom vremenu! Postoji mogućnost da ćete svog sadašnjeg TRENUTKA partnera upoznati u nekom sasvim drugačijem svetlu, ali isto tako je moguće i da ćete se setiti nekih bivših ljubavi, i da će takva sećanja početi da opsedaju vaše misli.



Horoskop za 2018 Archives

Što se tiče posla, pripazite se dobro svih poteza koje povlačite, gledajte da ne rizikujete previše, a i ako uđete u rizik, neka to bude neki već poznat rizik, nikako nešto novo. Svaki pad se završi dizanjem ovde ili onde, manje ili više, sad zavisi od vašeg znaka. Rok 2018 prináša šťastie v oblasti lásky.



Horoskop za 2018 Archives

- Ipak, to ne znači da neće doći i do dubljih romantičnih osećanja i stupanja u ozbiljniju vezu, ali ono što je sigurno jeste da će njen početak biti sav u znaku neobuzadnih strasti. Rok 2018 prináša levom uzatvorenie jednej kapitoly života, pričom sa otvára nová lepšia a krajšia.



Horoskop za 2018 Archives

Numerologija Brojevi nisu slučajnost. Numerologija otkriva Vaš životni put. Za numerološku analizu Pošaljite BNUM razmak DATUM ROĐENJA I IME na broj 091810109. Sudbina Budućnost je u tvojim rukama. Saznaj šta ti donosi sudbina! Pošalji BSUD razmak DATUM, VRIJEME I MJESTO ROĐENJA na 091810109 Sudbinska ljubav Saznajte gdje i kako ćete upoznati Vašu sudbinsku ljubav. Pošaljite BLJUBAV razmak DATUM,VRIJEME I MJESTO ROĐENJA na 091810109 Uporedni horoskop Saznajte da li ste jedno za drugo. Za uporednu analizu Pošaljite BPAR razmak DATUM, VRIJEME I MJESTO ROĐENJA ZA VAS I VAŠEG PARTNERA na 091810109 Karma Nosite li karmički teret? Saznajte kako prošlost utiče na Vas. Pošaljite BKARMA razmak VAŠ DATUM, VRIJEME I MJESTO ROĐENJA na 091810109.



Godišnji horoskop za 2018. godinu
Staré je za vami a nové, pekné pred vami. Horoskop je pripremila Aleksandra Grujić kojoj se možete obratiti za svaki vid astro konsultacija, izradu i analizu natalnih karti! Ovaj horoskop važi i za znak i za podznak! Preporučujemo vam izradu solarnog horoskopa, koji obuhvata period od rođendana do rođendana! Takođe, vrlo je moguće da to uopšte ne bude neko nov u njihovom životu, već da se romantične emocije probude u odnosu sa prijateljem, koji onda može poprimiti sasvim drugačiji oblik, i naposletku se pretvoriti i u ozbiljnu vezu, pa i okončati brakom.

[Posao na brodu plata|Butiga oglasi|Oglasi.org Traffic, Demographics and Competitors]






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.