lijenima su uvijek praznici (ignavusi)

subota, 02.10.2004.

just another blog

Lijepo je vrijeme vani, idem na kavu prije nego što počne kiša ili snijeg, ništa me više ne čudi. Gledala sam big brother sinoć, veliko iznenađenje što je egle ispala, tko bi ju uopće htio gledati kad samo šuti? Ona psihologinja je pričala kako origigi ameri gledaju taj show i iako ništa ne razumiju egle im je najdraža, pa kako neće biti kad samo šuti, a šutnja je ista na svim jezicima, zar ne? Ta psihologinja je, uz voditeljicu, najdosadniji dio showa, svaki put kad bi puretinu išli upitat nešto ja sam to iskoristila da odem na wc ili obavim telefonski razgovor. Ako će raditi i slijedeće izdanje, i bude za vrijeme mog rođendana, prijavit ću se samo da mi sponzori daju auto pa ću se dobrovoljno udaljiti iz kuće.

Čitala sam malo blogove uz jutarnju nesicu. Ima fakat zanimljivih stvari, ali svako malo sam naišla na ovakav tip posta: dosta mi je, izbrisat ću sve postove; prestat ću pisati blog ... pa onda dolje u komentarima njihovi fanovi ih odgovaraju od toga. arrrghh izbriši jebate, who cares? U svakodnevnim međuljudskim odnosima ne dobivaš dovoljno pažnje pa tražiš odobravanje od virtualnih čitatelja? Get a life! To su oni ljudi koji suzama i scenama privlače pažnju na sebe, poznam neke takve, i najbolje ih je ignorirati. Zato ostavljam komentar samo kad mi se neki post svidi ili pak ako me grozno iživcira.

Idem se sad spremiti da ne kasnim na kavu. Ajoj popodne stvarno moram učiti. dee dee

Izbrisati ću sve postove, i to ne bilo kako, nego ritualno! Skinut ću se gola i mazati se kravljom krvi dok stišćem delete delete delete. Ali ne odmah, u ponoć za punog mjeseca tako da imate dovoljno vremena da me odgovorite od toga. Whatever

- 11:24 - Komentari (1) - Isprintaj - #