lijenima su uvijek praznici (ignavusi)

četvrtak, 30.09.2004.

nemam inspiracije za naslov

Prijatelji iz Portugala su se danas pokupili, ajme već mi fale. Sad će malo mantat po Sloveniji pa u nedjelju stižu doma. I nek se požure, moraju mom dragom odnijeti poklon:) Mene nešto malo želudac muči ali ja i dalje pušim i pijem svoju nesicu pa ćemo vidjet tko je jači!

Inače, neki dan sam bila na kavi s nekim, više se ne sjećam s kim, ali prisjetile smo se onog starog, neostvarenog, pakta. Mislim da sam već pisala o tome. Uglavnom, dogovorile smo se da otvorimo zajednički račun i svaka stavlja godišnje po sto kuna i sve te pare na kraju dobi ona koja će se zadnja udati. I ništa od toga. Dajte žene pa idemo to realizirati!
Znate šta? Više mi idu na jednu stvar priče o jakim emancipiranim ženama. Sve je to super-divno-krasno, ali ne vjerujem da itko može biti zaista sretan zauvijek sam. Super je biti jedno vrijeme sam, radiš što hoćeš, imaš vremena za sebe i sve što želiš raditi i, što je najvažnije, upoznaš samu sebe. Ja sam vrlo često bila u takvim stanjima. Nikad mi nije falio dečko, volim izlaziti s ekipom, one night stands i sve to. Ali nikada nisam poželjela ne upoznati nekoga, ne udati se jednog dana. Ma ne moram se ni udati, samo da imam nekoga koga volim i tko voli mene. Mislim da bi bilo jako žalosno provesti cijeli život sam. Ono da nikad ne upoznaš nekog s kim bi živjela ili za kog bi se udala. Ali isto mi se gade žene koje idu u suprotne krajnosti; moram se udati, moram se zaljubiti, u bilokoga!! Možda je to i žalosnije od one prve kategorije. Udat će se za bilokoga, tek tako da ne bude sama. Pa jebeš nju, sjebat će nekom jadniku život.

Stvarno sam se smekšala, nešto često pišem o vezama, braku, djeci. Ne otkucava mi biološki sat, samo ... lijepo je imati nekoga tko ti svaki dan kaže da te voli. pusa svima od dee dee

- 19:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #