Upoznavanje u tramvaju - Dubrovnik

petak , 18.01.2019.

Stefanović: Uhapšen napadač na maloletnu devojku u tramvaju










Dating Site: Upoznavanje u tramvaju






On se sumnjiči da je u tramvaju koji saobraća na liniji broj 2 u Beogradu polno uznemiravao petnaestogodišnju devojčicu na taj način što ju je preko garderobe dodirivao po intimnim delovima tela. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. On se sumnjiči da je u tramvaju koji saobraća na liniji broj 2 u Beogradu polno uznemiravao petnaestogodišnju devojčicu na taj način što ju je preko garderobe dodirivao po intimnim delovima tela.



upoznavanje u tramvaju

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. On se sumnjiči da je u tramvaju koji saobraća na liniji broj 2 u Beogradu polno uznemiravao petnaestogodišnju devojčicu na taj način što ju je preko garderobe dodirivao po intimnim delovima tela. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.



upoznavanje u tramvaju

Info - Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.



upoznavanje u tramvaju



Gradilište na remetinečkom rotoru u Zagrebu
On se sumnjiči da je u tramvaju koji saobraća na liniji broj 2 u Beogradu polno uznemiravao petnaestogodišnju devojčicu na taj način što ju je preko garderobe dodirivao po intimnim delovima tela. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

[Zene brak i veza|Dating website symbols|Dating guns by serial number]






Oznake: Stefanović:, Uhapšen, napada, naš, maloletnu, Devojku, u, tramvaju!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.