subota, 10.05.2008.

..Ima li tu mjesta za mene sasvim mala rupa je dovoljna da se ušuljam u tebe...

Petak. Bio je jučer. Bila sam vani. Kako je bilo? Jedno veliko puta dva SUPER. Stvarno smo se super zabavile. Pjevale, skakale glupirale se! OK bilo je tu nekih stvari i rečenica koje ćemo zaboravit. U zadnje vrijeme petkom je zakon, stvarno su savršeni, osim onog kojeg je kiša pokvarila, ali opet je bilo super. Joj samo se pitam šta ćemo u zimi??? Sad se nitko više ni ne sjeća sp kad je lijepo vrijeme, a kad padne snijeg i počne mećava ŠTA ONDA? Eh eh..ne bi znala.

Image and video hosting by TinyPic

Znate šta je sutra? Dobro nedjelje, ali što još? Ne znate, pa ako ne onda: SARI je rođendan!!! Da da, to moje malo nisko čudo ima 16 godina=) Pa eto Sara to je veliki korak, legalno smiješ bit do 2 vani, ak se ne varam..A znaš ono sve želi ti puno ljubavi, sreće, zdravlja, dobrih ocjena, vikenda i shoppinga.. Pjesma samo za tebe:

Azurno nebo, čekamo zoru,
pet, šest mladih golubica,
nasmiješena su im lica i poslije mnogo godina
u mome srcu draga sličica, zajedno smo
momke gledale, zajedno po rivi šetale,
pravile se da smo važne, da smo pametne
i snažne, sanjale smo zemlje daleke.

Hej ljepotice moje prijateljice,
gdje su naši snovi ostali,
hej sve smo mi kao ptice selice,
svaka svome jugu odleti,

djevojčice žene postale,
neke su se već i udale,
a ja još čekam azurne zore.

Ja još želim preplivati more,
ja još sanjam zemlje daleke.


Jučer smo ja i Šufi paradirale po ulici:) Ona je prepričavala doživljaje od petka, šetale malo do školskog gdje nas je pas otjerao, ili njegov vlasnik hmm nisam sigurna! Preselile smo se kod Đačkog doma gdje sam ja palila travu(običnu zelenu sa poda, da ne bi bilo..) koju sam omotala u omot od bombona, haha! Tak svašta smo mi pričale.. Prije toga smo i bile kod Škorpie gdje smo prisustvovale vjenčanju. Pa sam se dogovorile da će ona organizirat moje vjenčanje, joj mi uvijek o pametnim stvarima pricamo:)

Image and video hosting by TinyPic

Duhovi. Jel postoje? Ja znam da postoje, jer jednu moju rođakinju napadaju. Ozbiljno. Bezobrazluk, netko je bacio urok i sad joj duhovi šeću po stanu i plaše je. Jedino dobra stvar je to što duh ne može ili ne smije ubit čovjeka. Njoj na primjer ide struje prema njoj iz utičnice, padaju joj prozori, sama se svijetla gase se i pale i tako, mislim ja ne znam šta bi, usrala bi se! I ovako umirem kad mi TV sam malo kvrcne ili mi se kompjuter sam upali (da nekad se sam pali!!)).Sjećam se jednom kad nam je kapelan pričao kako se neka cura igrala sa magijom pa joj je po noći stalno ruka šetala po sobi i onda je on nešto iz molio i više nije dolazila!! Kažu da su duhovi duše koje su zapele između dva svijeta i ta neka sranje. Možda je ipak istinita teorija ona kad netko umre gotove nema tu da si spašen ideš u bolji svijet, jednostavno se sve isključi. Ah ali ja ipak ne mogu, ne smijem i ne želim tako razmišljat jer naravno vjerujem u Boga. Ja mislim da svi mi iz svih vjera vjerujemo u istu stvar u tog jednog Boga, ali samo svatko ima malo drugačiji princip i vjerovanje. Ne kužim mi mislimo da Židovi ili Muslimani vjeruju u ništa da bezveze je ta njihova teorija i sve, ali zato smo sigurni da je naš Bog s nama. Isto tako i oni misle za nas. Nema smisla..Iako ne mogu objasnit što točno mislim ali nadam se da ste barem trunkicu razumjeli:)

Eto i sad još na kraju Vanja drži se, i držim ti fige još ovih tjedan i pol(ako se ne varam..) Ludi dan samo što nije ali budeš ti to stigla, ti to možeš ti to hoćeš hahah..

Image and video hosting by TinyPic




23:00 | Komentari (24) | Print | ^ |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.