Izbačeni hokejaš nokautirao suca
[ # ]

Susret će biti registriran rezultatom 5:0 za zagrebački Medveščak, koji je do prekida vodio 2:0

SISAK - Hokejaši Ine nisu uspjeli završiti prvu ovogodišnju utakmicu na domaćem ledu i pred domaćom publikom. Utakmica je prekinuta zbog napada domaćeg igrača Kristijana Lončara na suca, također Siščanina Vjerana Prezelja.

Image Hosted by ImageShack.us

Susret će biti registriran rezultatom 5:0 za zagrebački Medveščak, koji je do prekida vodio 2:0. Incident se dobodio jer je sudac, prema mišljenju igrača Ine, zakasnio s dosuđivanjem bulija pred domaćim golom, s obzirom na to da je domaći golman rukom prekrio pak. Kako se sudac nije oglašavao, golman je podignuo ruku signalizirajući sucu, što je iskoristio gostujući igrač i postigao gol. Na prigovor, sudac je isključio domaćeg igrača Lončara, a ovaj je reagirao kao u boksačkom ringu, udarivši suca šakom u glavu.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Isti suparnici, Medveščak i sisačka Ina, sastaju se i danas, s početkom u 19 sati, u Ledenoj dvorani Doma sportova u Zagrebu. Nove utakmice sisačkih oklopnika na klizalištu Zibel u Sisku bit će sutra i u subotu, a domaća Ina njima ugošćuje hokejaše Zagreba i Mladosti. Obje utakmice počinju u 19 sati. (M. P.)

17.02.2006. ...09:11 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>