Dobrodošli u Ibersvet!!!

30.04.2005., subota

500...

Napokon,prešli smo granicu od 500 posjetitelja.Evo danas odnosno jučer sam malo uredio svoju stranicu i čini mi se da za sad dobro izgleda.Neznam, ako vam se da pa možete malo i komentirati.Nije još sve gotovo ali ubrzo mislim da će bit.A vi moji dragi posjetitelji kamo vi za 1.maj???Baš nekako neznam šta da pišem u ovom postu,ma nije mi ga se ni dalo pisat ali mislim si ono moram se malo javit.Želim vam svima sutra ugodnu zabavu kamo god da idete:))

- 00:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

28.04.2005., četvrtak

Oooo

I cijeli jebeni dan sam na netu,umjesto da idem u školu ja doma češem jaja kako bi rekao Dražen.A kad mi se tako ne da ići u školu.Razlika između mene i većine srednjoškolaca je u tome da se nikome ne da ali većina njih ipak ide, a vidiš meni se ne da ostajem doma.Ma mislim ima puno ovakvih kao što sam ja,pa još i puno gorih od mene:)
nego evo cijeli dan razmišljam o 1.maju.jedino što znam u vezi 1.maja je da ćemo bit izdedmenirani ko blaga,cijeli jebeni dan ćemo se opijati,a ko i svi za taj dan:)).Ineče idem na Mačkovo,to vam je nekakva livada u nekoj šumi,ma to zna bolje Sani ja samo znam da se zove Mačkovo i da će bit totalno uništenje.Neznam koliko su nabavili za pit,al stvarno se nadam da će bit dovoljno jer koliko mi pijemo to je nešto ne normalno.baš sam neki da pričao nešto s Iberom i zaključili smo da bi neki normalan čovjek pao u komu ili umro da toliko popije.
Tako prošlu subotu jedan moj frend Vedran ili ti ga Veco je imao rojsni dan.Kupilo se stvarno puno vina,piva i malo manje fante i kole,kupili smo još oko 20 nekih čudnih kobasica,čevapa...
Još sam ja mislio da tko će to sve popit i pojest,a kad tamo ne možeš vjerovat sve se i popilo i pojelo.Još smo na kraju pili i neka vina iz boce što je dobio kao poklon,tako da smo pili i kemikaliju zvanu Ribar:)) mislim da me najviše zbog tog jebenog Ribara glava rasturala drugi dan.Poslije smo išli u naš voljeni Forest u kojem mi je svaki put sve više dosadno,pa još malo u Tin,Mačić i nazad do Vecota i još malo pit ono što sam već rekao.
Ma sve je to dobro ti naši izlasci samo svaki put sve isto i to me od svega najviše jebe.Kad bi se barem od par ovih spaljevina našla neka koja bi išla na neke party-e, to bi bilo stvarno dobro.Nema mi gore stvari nego kad idemo tamo do Coupea i onda stave Tomphonsa ( znam da sam krivo napisao) dođe mi da nekoga na mjestu ubijem.Jedino je u svemu tome dobro što ima stvarno puno dobrih trebica po tim našim zabavnim mjestima.Zbog tog važnog razloga je čak i Dražen počeo izlazit po tim mjestima,iako sluša metal, a moram ga uvijek spomenut:)
- 14:05 - Komentari (5) - Isprintaj - #

Neki party-i ...

Sljedećih par tjedana elektronsku scenu obilježit će nekoliko zanimljivih gostvanja. Vikend pred nama, u Boogaloo clubu (ZG) gostuje Misstress Barbara (29.05.), a isti dan u klubu Ax u Đakovu svira DJ Rush. Dan kasnije, u subotu, u klubu The Temple (Rovinj) gostuje Deetron, a u Fun Academy dolazi Oxia. Vikend kasnije, svakako jedan od najzanimljivijih ove godine, naime, u Boogaloo clubu nas očekuje Silicone Soul na petoj godišnjici partijanja tog kluba. Isti dan u Bestu je DJ Rush & Misa Salacova na programu Maximum. I na kraju, naravno isti taj dan, 'Battle of the Year' na Zagrebačkom velesajmu, gdje će nastupiti preko 60 domaćih DJeva i live actova! Pa se vi sad odlučite...

- 13:57 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Hattrick??

Hattrick?? što je to?? e pa to je najigranija online igra i moram napomenut nogometna igra.U igri ste vi taj koji vodi cijelu momčad a natječete se s ljudima iz cijelog svijeta.Za sad u Hrvatskoj ima V. liga a za par tjedana kad završi ova sezona otvorit će se i nova VI. liga.U Hrvatskoj za sada ima oko 2 700 korisnika koji imaju svoju momčad,a waiting lista je svaki dan veća pa bi bilo grijeh ne otvorit VI. ligu.U ovoj igri vi kupujete igrače,stavljate određene taktike i formacije prije utakmice,trenirate igrače (imate čini mi se 9 vrsta treninga) iako bi ja preporučio da trenirate playmaking jer je ipak veza najvažnija.Uglavnom lijepo odete na link koji sam dolje stavio i prijavite se.Nakon što dobijete klub mislim da ćete ubrzo shvatiti koliko je igrica zarazna i koliko ćete vremena potrošiti proučavajući razne stvari vezane uz Hattrick.Evo vam i par zanimljivih članaka:

3000 hrvata na internetu igra nogomet

Svaki tjedan igraju utakmice iz sigurnosti svoga naslonjača, svake subote ne postoji ništa osim tekstualne igrice za njih na internetu.
Virtualna stvarnost igrice hattrick ušla je u domove 3000 hrvata i svaki tjedan još stotinjak ih se odaje novoj ovisnosti - igranju virtualnog nogometa. Makar je ova igrica besplatna, mnogi je plaćaju jer time dobivaju vizualne dodatke u igrici. I makar ih igrači drugih online igara smatraju otpadnicima njihov sve veći broj govori o ozbiljnosti ovog fenomena.

Hrvatska nogometnu reprezentaciju među 8 najboljih!

U virtualnoj igrici hattrick Hrvatska mlada reprezentacija je dospjela među 8 najboljih. Kontroverzni igrač dada-as postao je izbornikom u prošlim izborima i unatoč malenom broju igrača uspio ostvariti fenomenalan uspjeh koji će se pamtiti poput Hrvatskog trećeg mjesta 1998 u Francuskoj.

Hrvatska dobiva 6tu nogometnu ligu

Naravno ne u stvarnosti već u popularnoj virtualnoj igrici hattricku (www.hattrick.org). Broj korisnika iz hrvatske je dosegao magičnu granicu od 2777 igrača i vlasnici igrice su odlučili Hrvatskoj podariti i 6tu ligu i tako otvoriti mjesto za još 10 tisuća igrača. U cijelom svijetu hattrick se igra u 96 zemalja i igra ga više od pola miliona ljudi.

Izabran novi izbornik nogometne reprezentacije

U virtualnoj igrici hattrick (www.hattrick.org) izabran je novi izbornik seniorske vrste koji će neopozivo voditi reprezentaciju kroz uspjehe i neupjehe slijedeće 2 sezone. Novi izbornik je igrač pod nadimkom markich koji je u stvarnom životu loš nogometaš, ali zato u virtualnom svijetu vodi reprezentaciju. U igrici je postao poznat igračima kada je u tri sezone došao iz pete u drugu ligu, a svim budućim igračima je poručio da i oni to pokušaju, te da ulažu u hrvatske igrače.


I još da kažem jednu stvar,iz pouzdanih izvora znam da će ubrzo nešto pisati i u ˝24 sata˝, obavjestit ću vas kad to bude bilo.Već se pomalo skuplja ekipa koja će sudjelovati u tom razgovoru za ˝24 sata˝ tako da ubrzo...
Evo stavit ću vam i link za jedan dobar program koji dosta pomaže u vezi nekih stvari...
- 00:44 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Mmmmmm

Pred nekoliko mjeseci, čini mi se da je oko 2 mjeseca prošlo,bilo je nešto jako čudno u zraku?!?Vani je bilo malo oblačno i ono sve smireno.Dok sam ja gledao nešto na tv-u skidalo mi se nešto s neta.I ja tako lijepo opušten gledam neke filmiće.Odjednom tada zagrmi i jebote trčim ja u sobu ko vepar i skoro sam pao i brzo izvučem tu žicu iz utičnice.Gledam ja malo i vidim da mi je komp ugašen,ništa malo sam se smirio i upalio ga.Komp se normalno upali i mislim ja sve je u redu,i ono još mislim kakve ja sreće imam.Drugi dan idem se ja spojit na net i to ide nekako sporo,i nikako da se spojim i na kraju sam se jedva spojio.I od onda mi je veza užasno spora 36.4 :)) i moram čekat oko 3 minute da otvori subinu stranicu ( ima puno toga na njoj ) i oko 40 sekundi da otvori Draženovu:)).I evo prošlo je 2 mjeseca a ja se još zajebavam s ovim usranim modemom, po 10 puta se moram connectirat da bi mi se spojio na neku normalnu brzinu.A da bi stvar bila još gora prije godinu i pol mi je isto grom spržio komp al onda je otišla matična,zvučna i modem a to se bilo dogodilo samo mjesec dana nakon što sam kupio novi komp.Stvarno nemam sreće s tim modemima i gromovima.Kad me jednog dana nešto pukne mislim da ću uzet bat i počet lupat po svemu oko mene.A zbog čega?? sve zbog usranog modema koji me stalno neki kurac zajebava,pas mu jeba mater.U jebote čini mi se da grmi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- 00:09 - Komentari (1) - Isprintaj - #

27.04.2005., srijeda

Moj bloG!!

Evo ga konačno sam ja odlučio napraviti ponovno svoj blog u novom izdanju,i drugog imena.Ovaj put ću se malo potrudit da to na nešto liči a ne ko zadnji put...
- 20:15 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

  travanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

Moj ICQ broj:337010436

Evo ga moj novi prekrasan blog,koji će ja vjerujem imati puno zanimljivih stvari....
Samo čitajte,komentirajte i uživajte...




Linkovi


EVO NEKOLIKO DOBRIH SINGLOVA:

1.PvD - Wir sind wir (Club mix edit)
2.Dj Tiesto - Labyrinth ; Adagio For Strings
3.BK - Revolution (Extended Mix)
4.Reeloop - Fucking Society (Chromodioxide II Rmx)
5.Paul Oakenfold - Southern Sun (DJ Tiesto Remix)
6.The Morrighan - Remember (To The Millenium) (Lange Remix)
7.Dj Tiesto - Delerium
9.Dj Tomcraft - Overdose
10.Basic Dawn - Pure thrust (Nu-nrg remix)
11.DJ Tiesto - Tears from the moon


Ima toga još puno,al tko bi sve nabrojao...


EVO I MALO LIVE SETOVA:

1.Dj Tiesto - Live On Damsquare 06-01-2005
2.Dj Tiesto - Live at Radio Donna
3.Paul van Dyk - Live at Nature One 31-07-2004
4.Armin van Burren & Ferry Corsten - Live @ Godskitchen 03-16-03
5.Cor Fijneman - Danceroom Live 15-02-2003
6.Paul van Dyk - Live At The Powerzone 21-08-2004
7.Gabriel and Dresden - Live in the Mix (N-Joy) 05-02-2005
8.M.I.K.E. - Global DJ Broadcast Party 931 01-03-2005
9.Rank 1 - Live at Club Heaven Hollywood 22-10-2004
10.The Thrillseekers @ SSL Melomania Deluxe 08-11-2004

Itd. ( redosljed je random )









The WeatherPixie


Hit Counter
Hit Counter