nedjelja , 18.04.2010.

Akcija KAP PO KAP ZA JEDAN MALI SLAP traje i dalje


Dragi prijatelji evo i mene malo na kratko. Javljam da sam ziv (ako je netko mislio drugacije he-he) no obaveze stiskaju sa svih strana, sto poslovne sto privatne.
No nije bitno ono sto je bitno da akcija „KAP PO KAP ZA JEDAN MALI SLAP“ za nasu malu Anju ide dalje i da se polako priblizavamo zacrtanom cilju a to je da sakupimo odreden iznos za kupnju ivalidskog kreveta, ortopedski madrac, invalidska kolica i invalidsku stajalicu. Za sad smo rjesili invalidski krevet u iznosu od 14.000,00 kuna i ortopedski madrac u iznosu od 1.500,00 kuna. Ostala su nam jos invalidska kolica i ortopedski madrac.
Od mog posledneg javljanja od vasih novcanih donacija sakupljeno je 1.400,00 kuna te od humanitarnih kasica koje su se nalazile u 3 centra 1.slane sobe zagreb 1.861,00 kuna sto znaci da je sakupleno jos 3.261.00 kuna. Za one koji jos ne znaju za ovu akciju vise informacija mozete saznati ako procitate moje postove ispod.

Za sada toliko a do novog javlanja kada cu vam otkriti i jedno malo iznenadenje koje se sprema za kraj ove akcije srdacno vas pozdravlja wave niskozemac iz ludog grada Amsterdama.


  • 23:35* Komentara (6) * print * link posta