četvrtak , 30.04.2009.

Sve je spremno za trodevni humanitarni izlet u Puli



Dakle dragi moji prijatelji, dragi blogeri sve je spremno za dolazak mojih prijatelja na humanitarni izlet u Pulu kojeg organiziram zajedno sa HU „Pomoc i ljubav“ iz Pule.
Prvog maja dolaze nam clanovi HU „Mala Anja“ te moji dragi blogeri enika, mala crna knjizica,djus i deser rose a u Puli ce nam se pridruziti i Anton Zivkovic i njegova obitelj za koje sam pokrenuo humanitarnu akciju te par mojih prijatelja iz Pule.
Ocekujem sveukupno oko 60 desetak ljudi.

U sklopu trodevnog izleta predvidjeno je sljedece:
Petak - dolazak gostiju, smjestaj te velika festa povodom mog 60 rodjendana.
Subota – obilazak Istarskim prioobaljem brodom, posjet jednom od Brijunskih otoka, festa na jednom od otoka, povratak u Pulu u vecernjim satima
Nedjelja – obilazak Pule i pulskim znamenitostima te odlazak gostiju u popodnevnim satima.
Takoder u sklopu izleta predviden je i zavrsetak humanitarne akcije za Antuna Zivkovica i nadam se da smo ovom akcijom pokrenuli lavinu pomoci tom momku stopostotnom invalidu koji na zalost zivi u nenormalnim uvjetima (on, majka, otac i brat zive u vlaznom podruskom stanu od svega 30 metara kvadratnih) te slabijeg imovinskog stanja.

Svim mojim gore navedenim prijateljima zelim sretan put u Pulu i porucujem da ih neizmjerno iscekujem. Neka festa pocne.

Do novog posta kad cu Vam javiti kako je prosao izlet sve Vas lijepo pozdravlja humanitarac niskozemac.




  • 07:00* Komentara (13) * print * link posta