Hrvatski top model_

ponedjeljak, 31.03.2008.

Hrvatski top model (ovaj wikend)

odlucila sam otvoriti ovaj blog =)evo stavljati 'u vam i video ovdje no da ne duljim....prosli wikend cure su krenule na sisanje ali naravno neko promijenile nije bio yadovoljan iygledom...(srz kaj ne mogu stavit video trebam se prvo prijavit na youtube)Neda je izasla iz showa yato jer nije htjela mijenjati izgled sve su druge promijenile izgled....
no sada za novu zurku treba novi look...
Odabrati najatraktivniju odjevnu kombinaciju i modne dodatke u trgovini Tally Weijl u samo 15 minuta i što kvalitetnije prezentirati odabrano, bio je novi zadatak za kandidatkinje. Našlo se tu svakojakih kombinacija. Od ružičastih detalja u Barbie stilu, preko klasičnih ležernih sportskih kombinacija do pravog šika s mnoštvom detalja. Pobjednice ovoga modnog zadatka, Sabina i Marina, nisu ni slutile kakva atraktivna nagrada ih očekuje. Dvodnevno putovanje u Pariz i casting za reviju poznate njemačke dizajnerske kuće Talbot Runhof. Ne treba ni pričati o oduševljenju koje je zavladalo. Treću nagradu osvojila je Monika.
Monika je osvojila to da mora ya 15 minuta skupiti odjecu...
i skupila a na drugom mjestu je bila Sabinaa na prvom Marina koje su osvojile na to da ce nositi reviju u parizu...
Sabina i Marina spremile su kofere i zaputile se u Pariz. Na atraktivno putovanje s njima je krenuo i mentor Borut. Tek što su se malo opustile, uslijedio je posao. Iako su vodeći njemački dizajneri Johnny Talbot i Adrian Runhof tražili samo jednu djevojku, Sabina i Marina su ih toliko oduševile pa su odlučili angažirati obje za reviju u njemačkoj ambasadi. Oduševljene djevojke su profesionalno odradile posao. Marini je hod u neudobnim cipelama preko tri različite vrste podloge, mramor, tepih i parket, bio veliki izazov. U nijednom trenutku nije se moglo primijetiti da ih je bilo što zbunilo. Borut je sve budno pratio iz publike. Navečer su svoja iskustva podijelile preko videoveze s djevojkama koje su ostale u Zagrebu. One, pak, nisu skrivale koliko su ponosne radi njihovog uspjeha.
Poslije toga nakon sto su se vratile otislii su u toplice sveti martin...gdje je bilo snimanje u bazenu!!
Novo snimanje odrađeno je u Toplicama sv. Martin. Djevojke su ponovno stale pred objektiv Hoyke, ovoga puta u još ekstremnijim uvjetima nego prošli puta. Dok im je zadnji puta smetao vjetar iz ventilatora, ovoga puta voda se pokazala kao veći „neprijatelj“ dobre fotografije. U bazenu je ugodno plivati, predobro je brčkati se u jacuzziju, ali izgledati zavodnički pri izronu iz vode nije lako. Osjetile su to na svojoj koži sve djevojke odreda. Hoyka je bio strašno nezadovoljan nedostatkom entuzijazma i suradnje, od kojeg su „oboljele“ gotovo sve djevojke te večeri. Ludio je nakon pregledanog materijala. Djevojke se radi toga nisu previše živcirale, nego su se ugodno zabavljale u drugom bazenu. Na red ih je pozvala i Tatjana razočarana njihovom neprofesionalnošću. Jedine čije su fotografije ispale donekle dobro bile su Marija, Marina, Kristina i Sabina.
Samo 7 minuta dobile su djevojke za odijevanje i pripremu za zadnji tjedni izlazak pred žiri. Drugi su im osmislili stajling, a one su se trebale našminkati i što kvalitetnije ga prezentirati. Nakon prezentacije stajlinga, jedna po jedna djevojke su izašle ponovno pred žiri, a Tatjana je onima koje idu dalje dala njihovu sliku sa snimanja u Toplicama sv. Martin. Prije toga postavila je curama dva pitanja: Što to one imaju, a druge cure ne i koja djevojka nema predispozicije da postane top modelom. Njihove odgovore gledale su ostale djevojke iza bine na plazmi. Većina cura mišljenja je da Andrea nema predispozicije top modela. Kristina smatra da Andrea nema volje ni želje postati model jer je stalno nešto boli i smeta. Marija smatra da joj je prednost što ima konkretno mišljenje o svemu i podijelila je neke savjete. Valentinu je upozorila da sluša što joj drugi govore, Andrei da se smiri, a Nikolini da uvijek bude spremna na sve i nosi leće sa sobom. Tea se nakon postavljenih pitanja doslovno sledila. Odgovorila je vrlo šturo na prvo pitanje tek nakon što ga je Tatjana nekoliko puta ponovila. Na drugo pitanje nije odgovorila. Tatjana joj nije dala fotografiju i poslala ju je k ostalima iza bine. Tea se u suzama već polako počela opraštati od showa. Žiri je odlučio da Monika odlazi kući jer ne pokazuje dovoljan napredak. Na kraju je žiri ponovo pozvao Teu i obavijestio je da joj pružaju još jednu priliku, ali mora usvajati savjete i raditi na svom napretku.
zasada u showu su ostale:Andrea,Marija,Sabina,Julija,Martina,Valentina,Marina,Nikolina,Kristina i Tea
pusek do sljedeceg puta ako yelite posjetiti moj obicni blog odite ovdje KLIK HIR
Hrvatski top model treutacna slika:Tea Vukman

- 08:31 - Komentari (30) - Isprintaj - #