Hattrick klub Zrinjski 1905

03.09.2005., subota

Robert Kovac ipak u momcadi?

STANJE SVE BOLJE
Robert Kovač ipak u momčadi?

Jedan od najvažnijih Cicinih aduta u obrani ipak bi mogao istrčati u prvih 11 protiv Islanda. Robert Kovač kaže kako će stisnuti zube i izdržati 90 minuta velike borbe ako ga izbornik stavi u momčad

Izbornik Zlatko Kranjčar uoči utakmice s Islandom imao je dvije dvojbe, od kojih je jednu riješio još u Zagrebu. Prva se odnosila na pitanje tko će igrati u napadu uz neprikosnovenog Dadu Pršu. Cico Kranjčar se odlučio za Boška Balabana, a Ivanu Klasniću namijenio je ulogu pričuve i eventualno džokera s klupe.

Druga dvojba je još uvijek prisutna i najvjerojatnije će biti razriješena tik uoči utakmice. Može li Robert Kovač 'zakrpati' ozljedu i zauzeti svoje mjesto u obrani reprezentacije Hrvatske ili će umjesto njega istrčati Mario Tokić? Ako se pita Roberta, dvojbe uopće nema:

To je itekako važna utakmica, svi smo maksimalno usredotočeni i mirno je očekujemo. Osjećam bol, ali takve se utakmice ne propuštaju i doista ću ako treba stisnuti zube samo da Hrvatska u Reykjaviku dođe do neophodnih bodova.

Pametnome dosta. Očito, Roberta ćemo gledati u subotu protiv Islanda...


N. Miladin
petak, 02.09.2005. (T-portal)

'Ajmo Robi!!!





<< Arhiva >>