Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
SEZONA 2006/2007
1.kolo 5/6. kolovoz
Zrinjski - Radnik 1:0
2.kolo 12/13. kolovoz
Sarajevo - Zrinjski 1:0
3.kolo 19/20. kolovoz
Zrinjski – Jedinstvo 7:2
4.kolo 26/27. kolovoz
Zrinjski - Žepče 5:2
5.kolo 9/10. rujan
Sloboda - Zrinjski 0:6
6.kolo 16/17. rujan
Zrinjski - Čelik 1:0
7.kolo 23/24. rujan
Borac – Zrinjski 1:0
8.kolo 30. rujan / 1. listopad
Zrinjski - Orašje 4:1
9.kolo 14/15. listopad
Posušje- Zrinjski 2:2
10.kolo 21/22. listopad
Zrinjski – Željezničar 2:1
11.kolo 28/29. listopad
Velež – Zrinjski 2:1
12. kolo 04/05. studeni
Zrinjski – Modriča 3:0
13.kolo 11/12. studeni
Slavija – Zrinjski 2:1
14. kolo 18/19. studeni
Zrinjski-Široki Brijeg 2:4
15.kolo 25/26. studeni
Leotar - Zrinjski 3:4

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge mostar Free Image Hosting at www.ImageShack.us ultrasi Free Image Hosting at www.ImageShack.us još jednom ultrasi
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

- HŠK ZRINJSKI MOSTAR -

SVE PROLAZI SVE SE MIJENJA, IDU DANI IDU GODINE, SAMO ZRINJSKI OSTAJE PONOS MOJE HERCEGOVINE

nedjelja, 27.08.2006.

ZRINJSKI - ŽEPČE 5:2

Oči svih ljubitelja nogometa u Mostaru danas bile su uprte ka nebu i svi su imali jednu želju da dan prođe bez kiše.Međutim nekih tri sata nad Mostarom nebo se otvorilo i grad je doslovno plivao.Kiša je stala uoči utakmice ali je ružno vrijeme mnoge ljubitelje nogometa ostavilo u svojim domovima.Ipak oko 2000 najvjernijih došlo je na stadion da pozdravi svoje ljubimce.Na stajanju se okupilo oko 150 Ultrasa koji su cijelu utakmicu glasno bodrili svoje ljubimce.

Dobro natopljen teren nije bio garant dobroj nogometnoj predstavi, ali su nogometaši Zrinjskog pokazali da se snalaze i na takvoj podlozi.

Utakmicu počinje slijedeći sastav:

Marić, Vidić, Nikolić, Landeka, D.Džidić, Žuržinov, Prodanović, Đurić, Žižović, Joldić i Diarra.

Prilično očekivani sastav sa samo jednim iznenađenjem, a to je neigranje Smajića koji je utakmicu gledao sa tribina.

Utakmica počinje međusobnim ispitivanjem snaga, i činilo se da će Plemići teško protiv mokrog terena i bunkera gostiju.Prvu polupriliku čak su imali gosti koja srećom po Marića odlazi pored gola.Na prvu šansu Zrinjskog morali smo čekati 15 minuta kada šut Joldića gostujući vratar brani.Nedugo zatim pokušava i Damir Džidić ali njegov šut ide pored gola.

Ipak u 18 minuti gosti kapituliraju, Landeka puca sa tridesetak metara gostujući golman krako odbija loptu koja dolazi do Diarre koji je šalje u mrežu na radost okupljenih gledatelja.Isti igrač 7 minuta kasnije sjajno prodire kroz protivničku obranu a njegov šut ide malo pored gola.

U 30 minuti najljepša akcija na utakmici, Žižović sjajno upošljava Žuržinova koji probija bok i šalje loptu u gostujući peterac gdje je Joldić proslijeđuje za Đurića kojem nije bilo teško da je pošalje u mrežu za 2-0.Dvije minute nakon toga Nikolić sjajno pronalazi Diarru koji glavom prebacuje gol gostiju.Zatim slijedi sjajan udarac Đurića koji ide malo pored gola.

I kada se očekivao treći gol slijedi jedan od rijetkih gostujućih napada.Kurtić šutira ka golu i lopta u svojoj putanji pogađa nekog od domaćih igrača, mijenja smijer i odlazi u mrežu za 2-1.Tim rezultatom se i odlazi na odmor.

U drugi dio Plemići ulaze riješeni da ništa ne prepuste slučaju.Kao osice napadaju ka golu gostiju i ta se igra isplatila već u 48 minuti kada Diarra nabacuje loptu koju Žuržinov volejom šalje u mrežu za 3-1.Zaista rijetko viđen pogodak na našim terenima koji su gledatelji ispratili dugotrajnim aplauzom.

Nedugo nakon gola Žižović upošljava Diarru kojem gostujući golman izbija loptu koja dolazi do Đurića a ovaj topovski pogađa vratnicu.U protuudaru gosti imaju priliku ali Marić izbacuje loptu u korner.Zatim slobodan udarac sa lijeve strane izvodi Damir Džidić i gostujući golman odbija loptu do Joldića čiji udarac opet golman brani.

Malo poslije toga ispraćen pljeskom izlazi Joldić a ulazi Kordić.U 60 minuti ponovo dobar prodor Nikolića čiju nabačenu loptu u vlastitu mrežu šalje Mešić za 4-1.Ispraćen ovacijima izlazi Diarra a ulazi novopridošli Matija Matko, kojemu je trebalo samo nekoliko trenutaka da postane strijelac.Uz sjajnu asistenciju Đurića Matko povećava na 5-1.

Nakon toga Kordić ima nekoliko šansi ali ih ne iskorištava, ali gosti koriste jednu od svojih rijetkih i Vidović sjajnim šutom smanjuje na 5-2.Ubrzo nakon toga izlazi povrijeđeni Landeka a ulazi Jurić.Vrijedi još istaći sjajnu šansu Kordića čiji udarac gostujući vratar brani i grešku Marića kada siguran gostujući gol spriječava Vidić izbacujući loptu sa gol crte.

Sve u svemu još jedna sjajna partija Zrinjskog uz pregršt lijepih akcija uprkos ružnom i vodom natopljenom terenu.Zaista ne znam koga bih izdvojio kao najboljeg pojedinca, jer ovaj puta najbolji je bio kolektiv i svi zaslužuju visoke ocjene.

Sudac Čuić se nije pokazao baš najbolje pri nekim odlukama, ali nije direktno uticao na rezultat pa može dobiti prolaznu ocjenu.Ultrasi zaista sjajni, svih 90 minuta su po onoj kiši bili 12 igrač svoje momčadi i zaslužuju najveću moguću ocjenu.

zrinjski.info

Image Hosted by ImageShack.us
(foto:rezo)

- 23:54 - Komentari (1) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 21.08.2006.

ZRINJSKI - JEDINSTVO 7:2

Odavno ljubitelji nogometa u Mostaru nisu vidjeli bolju igru od onoga što su im večeras prikazali nogometaši Zrinjskog u srazu sa Jedinstvom.Nekih 3000 gledatelja oduševljeno je večeras napustilo stadion pod Bijelim brijegom, prije svega zbog sjajne partije Plemića a i zbog viđenih devet golova.Rezultat je mogao biti kud i kamo veći da se izabranici Blaža Sliškovića nisu zadovoljili velikim vodstvom nakon nekih šesdesetak minuta igre Zrinjskog koja sve više liči na onu šampionsku.

Zrinjski je utakmicu počeo u slijedećem sastavu:

Marić, Vidić, I.Džidić, Nikolić, Landeka, Žuržinov, Smajić, Đurić, Žižović, Joldić i Diarra.

Poprilično ofanzivna varijanta kaku odavno priželjkuju navijači Zrinjskog.Još svi gledatelji nisu ni sjeli na svoja mjesta a uslijedio je hladan tuš za sve prisutne.Igrala se 3 minuta i munjevitom kontrom sa lijeve strane pogotkom Mirvića gosti dolaze u vodstvo 0-1.Njihova radost trajala je tek minutu, ovaj put Žižović probija gostujući bok šalje loptu u šesnaesterac ka Joldiću čiji udarac rukom zaustavlja gostujući igrač.Sudac se ni trenutka nije dvoumio i pokazao je na bijelu tačku.Precizan je bio Žižović koji donosi poravnanje 1-1.

Ovaj pogodak daje krila nogometašima Zrinjskog koji sve više pritišću goste.U 10 minuti Smajić sjajno ubacuje a Joldić glavom puca pored gola.Slijedeći minut isti igrač sjajnim udarcem sa dvadesetak metara dovodi Zrinjski u vodstvo od 2-1.Nedugo zatim sjajan prodor Smajića i šut tik pored gola.

21 minut nosi dobar pokušaj Diarre ali puca pored gola, da bi isti igrač minutu poslije nakon sjajnog proigravanja od Smajića opet bio neprecizan.Gosti imaju priliku u 27 minuti ali Marić brani.Zrinjski u kontra akciji ima sjajnu šansu ali Žižović pogađa prečku.32 minut i već je 3-1, Žižović proigrava Žuržinova, ovaj Joldića koji šalje loptu u mrežu.U 38 minuti ponoo prečka koju ovaj put pogađa Diarra.Pred kraj poluvremena Nikolić sjajno prolazi a njegovu loptu Hadžić šalje u sopstvenu mrežu za 4-1.

Drugo poluvrijeme ulazi D.Džidić umjesto Nikolića i nastavlja se ofanziva Zrinjskog. Bilježim dobre pokušaje Smajića i Diarre koji završavaju pored vrata.55 minuta nosi vodstvo Zrinjkog od 5-1 pogotkom upravo tamnoputog senegalca.Nakon gola ispraćen burnim aplauzom izlazi Joldić a ulazi Kordić.Odmah zatim već je i 6-1 i strijelac ponovo Diarra.

Nakon toga izlazi i Smajić a ulazi Slišković a Plemići su se izgleda zadovoljili visokim vodstvom.Zrinjski ostaje i sa 10 igrača nakon što je zbog povrede igru morao napustiti I.Džidić.Do kraja gosti uspijevaju smnjiti na 6-2 pogotkom Mirvića a točku na sjajnu predstavu stavlja Kordić sedmim pogotkom za Zrinjski.

Igra kako rekoh šampionska sa mnogo dobrih pojedinaca ali ipak bolji od ostalih bili su Smajić i Joldić, premda cijeli kolektiv zaslužuje pohvale.Suđenje bez ikakvih zamjerki, a na kraju moram spomenuti povratak Ultrasa na stajanje i njihovo konstantno bodrenje svojih ljubimaca tijekom meča.Ovakva igra vraća gledatelje na stadion i ponadati se da će slijedeći meč sa Žepčom pratiti više gledatelja.

zrinjski.info

Image Hosted by ImageShack.us
(foto:rezo)

- 09:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 14.08.2006.

SARAJEVO - ZRINJSKI 1:0

Nogometaši Zrinjskog poraženi su na Koševu od ekipe FK ''Sarajevo'' minimalnim rezultatom od 1:0. Ekipa Zrinjskog ovu utakmicu počela je u sastavu: Marić, Vidić, I.Džidić, Prodanović, Branković, Nikolić, D.Džidić, Smajić, Đurić, Landeka, Diarra. Iz ovog sastava može se primijetiti da je trener Zrinjskog Blaž Slišković izveo dosta defanzivan sastav pa možda i u tome možemo tražiti razlog poraza na Koševu. Kao što svaki navijač može vidjeti u ovom sastavu Zrinjskog nalazilo se čak šest nogometaša čija je jača strana defanzivna igra, nego igra prema napadu.

Prvu šansu za Zrinjski na utakmici imao je Lamine Diarra koji je istrčao sam pred golmana Sarajeva Alaima, ali je bio neprecizan. Moramo istaknuti da je Diarra dosta bio odsječen tako da i nije imao baš nikog za proigravati na poli igrača Sarajeva. Osim ove šanse za Zrinjski, Diarra je imao još par prilika i poluprilika ali je bio neprecizan.

Sudac Zrilić Robert pokazao je u 30. minuti dva crvena kartona i to Vladimiru Brankoviću (Zrinjski) i Zdravku Šarabi (Sarajevo). U 49. minuti utakmicu jedini gol na utakmici postiže Ajdin Maksumić (Sarajevo). Nakon primljenog pogotka trener Zrinjskog Blaž Slišković iz igre izvodi Damira Džidića i Sulejmana Smajića, a umjesto njih ubacuje Igora Žuržinova i Krešimira Kordića.

Desetak minuta prije kraja utakmice u igru ulazi i veznjak Zrinjskog Vladimir Slišković, a pred sam kraj utakmice Krešimir Kordić imao je odličnu šansu za poravnanje rezultata, ali sa desetak metara promašuje gol.

Na stadionu Koševo bilo je prisutno i oko 60-70tak najžešćih navijača Zrinjskog popularnih Ultras-a. Većina Ultras-a u glavni grad je stigla vlakom, 7-8 sati prije početka utakmice. Nekoliko sati prije početka utakmice u blizini Sportske dvorane Zetra došlo je do sukoba oko 40-tak Ultras-a sa oko 100-tinjak navijača Sarajeva (Hordi zla).

U sukobu navijačkih grupa bilo je korišteno svega i svačega, a nakon intervencije policije situacija se smirila. Prema informaciji koju smo dobili od dežurne liječnice iz sarajevske Hitne pomoći u tu ustanovu primljena su dva navijača Zrinjskog i tri navijača Sarajeva sa lakšim tjelesnim povredama, koji su nakon intervencije pušteni kućama.

zrinjski.info

- 17:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 08.08.2006.

ZRINJSKI - RADNIK 1:0

Na otvaranju sezone Zrinjski je došao do prvih bodova puno teže nego što se očekivalo. Radnik se predstavio kao čvrsta momčad koja je imala i svoje prilike i nisu razočarali. Isto se ne može reći za domaće nogometaše koji su pružili jednu od slabijih igara. Vrijeme i teren su bili idealni za igru a na stadionu se okupilo oko 3000 gledatelja. Pomalo tužno izgledalo je stajanje bez Ultrasa koji su se zbog građevinskih radova na prilazima stajanju za ovu priliku stacionirali na gornju zapadnu tribinu.

Zrinjski počinje meč u ovom sastavu:

Marić, Vidić, I Džidić, Nikolić, Landeka, Branković, Slišković, Đurić, Žižović i Diarra.

Već sa prvim sučevim zviždukom vidjelo se da je težište igre na bokovima sa isturenim Diarom. Međutim prve priliku imaju gosti u 1 minuti ali lopta ide pored gola, uzvraća Smajić solo akcijom u 5 minuti ali njegov šut golman brani.

10 minut nosi još jednu dobru akciju gostiju i Džidić uklizavanjem spašava najgore, da bi u slijedećem napadu Marić dobro intervenirao. 3 minute kasnije Diarra sjajno upošljava Žižovića koji izvrsno probija stranu i šalje povratnu za Diarru koji se spetljao pred golom.

Igrala se 16 minuta kada je Žižović izveo korner i u buketu igrača najviši je Džidić koji glavom šalje loptu u mrežu za 1-0. Nedugo zatim Branković oprobava šut sa 25 metara ali gostujući golman brani bez problema.

U 34 minuti skoro identična akcija kao kod prvog gola, korner ovaj put najviši je Vidić ali puca pored gola. Do kraja poluvremena se nije desilo ništa važno sem nekoliko kornera za Zrinjski iz kojih nije bilo prilika.

Drugo poluvrijeme počinje ulaskom mladog Semrena umjesto Sliškovića, ali se nije igra puno promijenula. Uostalom cijelo drugo poluvrijema je ličilo na susret nezainteresiranih protivnika koji su čekali kraj susreta. Vrijedi napomenuti dobar pokušaj Nikolića u 54 minuti glavom, ali golman izbija u korner. U 60 minuti možda i najbolja akcija susreta Diarra sjajno upošljava Žižovića a ovaj je za koji milimetar neprecizan.

Smajić očito nedovoljno zaliječen napušta igru a ulazi Prodanović. Gosti pokušavaju izjednačiti ali im to ne polazi za nogom. Do kraja vrijedi zabilježiti pokušaj Đurića izvana, zatim dobru priliku Diarre koju ovaj upropaštava simuliranjem jedanaesterca i dobiva žuti karton. Semren pokušava lobovati istčalog golmana ali neuspješno, i na kraju još jedna dobra akcija Nikolića i Žižovića bez rezultata.

Pred kraj ulazi Kordić umjesto Diarre, ali nije ostalo puno vremena da se bilo šta učini. Gosti su još dva puta opasno priprijetili ali Marić oba puta izlazi kao pobjednik i utakmica završava pobjedom 1-0 i sa prva 3 boda na kontu Zrinjskog.

Gledatelji su nezadovoljni napustili stadion, prije svega igrom Zrinjskog koja je samo na momente zadovoljavala. Sudac Mrković je ovaj put sudio bez zamjerki.
Nekoliko stotina Ultrasa na gornjoj tribini je davalo sjajnu podršku svojim ljubimcima i mora im se odati priznanje iako su bili daleko od svog stajanja.

Igra koja će se zaboraviti ako ne večeras, onda sigurno sutra. Uostalom svaka se igra zaboravlja,a piše se pobjeda i 3 boda.

zrinjski.info

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
(foto:rezo)

- 02:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Image Hosted by ImageShack.us
< kolovoz, 2006 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

TABLICA
sezona 2006/2007

1.Sarajevo15 1023 19:11 32
2.Zrinjski15 915 39:21 28
3.Široki B.15 825 21:15 26
4.Orašje 15 7 3 5 22:14 24
5.Velež 15 7 3 5 24:20 24
6.Modriča 15 735 21:17 24
7.Slavija 15 7 0 8 20:19 21
8.Borac 15 7 0 8 24:24 21
9.Žepče 15 6 3 6 17:19 21
10.Posušje15 627 20:23 20
11.Čelik 15 627 13:17 20
12.Jedinstvo1561820:33 19
13.Željezničar1545621:20 17
14.Sloboda1552817:27 17
15.Leotar 15 519 16:25 16
16.Radnik 15 5010 12:20 15
Image Hosted by ImageShack.us
OSOBNA KARTA KLUBA
- osnovan 1905
- zabranjen rad klubu 1945 (što li?)
- obnovljen rad 1992
- najveći uspjeh: PRVAK 2004/2005
- adresa:Stjepana Radića 45
88000 Mostar
- tel: +387 36 321 507
- stadion HŠK Zrinjski (Bijeli Brijeg)
kapacitet 20.000
- navijači: ULTRASI

OBITELJ ZRINJSKI

-HŠK ZRINJSKI-nogomet
-HKK ZRINJSKI-košarka-m
-HŽKK ZRINJSKI-košarka-ž
-HRK ZRINJSKI-rukomet-m
-HŽRK ZRINJSKI-rukomet-ž
-HBK ZRINJSKI-boks

*svi klubovi iz naše obitelji se takmiče u prvim (premijer) ligama

Counter

Free Image Hosting at www.ImageShack.us grafit - falluja iraq Free Image Hosting at www.ImageShack.us stadion Free Image Hosting at www.ImageShack.us bakljada Free Image Hosting at www.ImageShack.us fešta prvaka