Hrvatica u SAD-u

21.02.2005., ponedjeljak

Opet Roswell!

petak i subotu sam provela sa svojom ekipom u hotelcicu u Roswellu. Bazeni, saune.....di ces bolje ;)
DUga voznja do tamo, jedno 3 sata, a jos i vrijeme luduje. Tu su svi u ekstazi jer u zivotu nije bilo ovoliko kise. Skola, kao i obicno, placa sve troskove pa smo rucali u Applebees-u, vecerali u Dairy Queen-u, slijedeci dan dorucak u International House Of Pancakes, i na putu doma narucili pizzu iz Pizza Hut. Previse je to hrane, vec bi se zabrinula da nismo imali dvije ubitacne utakmice koje su razradile te kalorije.



Prvu smo dobili, a drugu izgubili.
Roswell ove godine, kazu, rastura. Imaju novog trenera (hm...mlad neki tip, zgodan, nema sta...mozda se cure vise trude da ga impresioniraju hehe) pa ih je pretvorio u zvijeri. A dobrog trenera izgleda moras mrziti jer te jedino tako moze natjerati da ides preko svih mogucih granica.


Sto se tice Roswella kao grada, ne bih podnijela tu zivjeti. Malo izolirano mjesto, sve trgovine se furaju na aliene, svijetla svijetle zeleno i imaju crne vanzemaljske oci, ... I cudan neki miris po cijelom gradu....
Sretna ja u svom Albuquerqueu!


Doma smo dosli oko 8 navecer, Claire me dosla pokupiti i nasred ceste - auto prestane raditi! Nista , ni makac. Samo klizi, sve svijetli, kocnice i upravljac se zakljucali...hehe..jedva smo skrenuli u neku ulicicu da se maknemo s glavne ceste tako da sam umjesto izlaska van, subotu navecer provela zafrkavajuci se s Claire dok smo cekali da nam odvuku auto i da starci dodu po nas. Ipak smo se smijale ko napusene. A sta ces u takvoj situaciji. Ne vrijedi plakat, bolje odvrnit glazbu u autu i napravit privatni party ;)
- 18:43 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< veljača, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

where am I










  • Dream as 
    if you'll live  forever. 
     

     Live as if
    you'll die today