lipanj, 2008 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Srpanj 2008 (2)
Lipanj 2008 (12)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Moj blog vam je:
Odlican!
Dobar
Los
  
pollcode.com free polls







Grunge Angel at Blinkyou.com




Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr




Make Love Letters at Blinkyou.com

subota, 28.06.2008.

Nogomet i cure zanima... hahaha... :)

Ko kaze da nogomet samo decke zanima?! Zanima i nas cure, itekako... haha.. rofl
Neke od nas zanimaju samo nogometasi,a neke od nas i utakmica... paa...meni je i jedno i drugo zabavnooo!... hehe...deadthumbuphrvatska

zato sam i sada odlucila nabrojati one najzogdnije nogometase...zubo mislim, vecini su oni najzgodniji...naughty
pa evo, pocinjem... :

CRISTIANO RONALDO-proglasen je igracem godine u engleskoj Premier ligi po izboru udruge nogometnih novinara. Ove sezone je osvojio sve bitne nagrade namijenjene igracima Premiershipa. Prije ove, dobio je i nagradu za najboljeg igraca prema izboru Udruge profesionalnih nogometasa te nagradu za najboljeg mladog igraca u izboru iste udruge, koju dodjeljuju Ronaldovi kolege. Ronaldo je prvi Portugalac koji je osvojio nagradu FWA-a te prvi igrac Manchester Uniteda koji je dobio ovo priznanje 2001.Potpisao je novi ugovor s Manchester Unitedom. Igra sjajno i cesto je strijelac.Puno mu je ime Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro. Rodjen je 5.veljace 1985.godine u Funchalu(Madeira Island, Portugal).

CESC FABREGAS-mladi je veznjak Arsenala i spanjolske reprezentacije koji se unatoc mladoj dobi ucvrstio kao glavni playmaker i neizostavni clan prve momcadi Topnika i u kojeg ce Spanjolci polagati velike nade na Europskom prvenstvu. Iako ima tek 20 godina, Fabregas se moze pohvaliti lijepom i sadrzajnom karijerom i predstavlja sadasnjost i buducnost spanjolskog nogometa kao i Arsenala ciji dres nosi. Cesc Fabregas je rodjen 4.5.1987. godine u malom katalonskom mjestu Arenys de Mar. Svoju nogometnu karijeru poceo je u pomlatku Barcelone i u pocetku je igrao na poziciji defenzivnog veznog igraca , ali bio je i izvrstan strijelac te je znao zabiti i vise od 30 golova u sezoni. Sa samo 16 godina je presao u Arsenal ciji su ga agenti prije toga uocili i poceli pratiti.Cesc Fabregas svakako će biti jedan od najvažnijih igrača u koncepciji Luisa Aragonesa i u nadanjima Španjolaca da njihova talentirana i jaka momčad konačno može do velikog uspjeha na nekom velikom natjecanju. Fabregasu je samo 20 godina, no već je sada veliki igrački as i najvažniji član velikog Arsenala.



nastavak u iducem postu...
takodjer vrijedi i za slike

- 21:45 - …reCi... SaMo(0) - …NoOoo… - reFrEsh..

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.