Image Hosted by ImageShack.us
Priče iz planine

22.05.2009., petak

POZIV ZA NEŠTO NJAMI, NJAMI

U subotu 23. svibnja 2009. u 19 sati u DOMU MLADIH KOPRIVNICA održava se prezentacija knjige „KUHAJMO S PRIRODOM“ autorice Slavice Čulić.

Slavica je, osim što je aktivna planinarka wave, nevjerojatno kreativna i uspješna osoba i to u raznim segmentima ljudskog stvaranja, a neke svoje kulinarske ideje objedinila je u knjizi Kuhajmo s prirodom.

Kada nam je jesenas spomenula da bi napisala knjigu sa svojim jedinstvenim recepturama u kojima vladaju povrće i sva moguća "zrna" nisam mislila da će se cijeli projekt završiti već u roku nekoliko mjeseci. Bravo thumbup.

Naravno, nama koji smo njeni prijatelji, najzanimljivije su bile večeri koje smo proveli u degustaciji ideja za ovu prekrasnu knjigu njami party

"Radi se o vegetarijanskoj kuharici u kojoj se nalazi pedesetak različitih recepata - namazi, juhe, glavna jela, salate, slastice i kokteli pri čemu je svako jelo popraćeno fotografijom profesionalne izrade.

Prilikom promocije knjige posjetitelji će moći kušati dio jela predstavljenih u kuharici. Ulaz je slobodan tako da svi zainteresirani mogu doći kušati iz obilja prirode, a imati će i mogućnost povoljno kupiti knjigu." piše na http://www.dmkc.hr.

PS. Ako mi dozvoli objavit ću koji recept, tek toliko da se uhvati njen poseban odnos prema hrani

A onda juriš u planine naughtynaughty

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.