Prvi put u skupini upoznavanje skupine djeca se predstavljaju - Pronađite djevojku

petak , 01.02.2019.

Projekt odgojne skupine “Nanari”










Dating Site: Prvi put u skupini upoznavanje skupine djeca se predstavljaju






Ne gledaju svi Violetu nego samo vi ženske! Na roditeljski sastanak odazvalo se 17 vrijednih roditelja, spremnih na suradnju i željnih informacija o pripremljenoj temi, ali i o njihovoj djeci kada borave u vrtiću. Ima slika u mojoj knjigi o svijetu pa ću ti teto donit pokazat!



prvi put u skupini upoznavanje skupine djeca se predstavljaju

Ne gledaju svi Violetu nego samo vi ženske! Ostvarene su sve zadaće projekta koje su postavljene na početku. Tako su i u slobodnoj igri djeca znala često oformit kutić u kojem bi šila ili krojila.



prvi put u skupini upoznavanje skupine djeca se predstavljaju

Suradnja roditelja „Trešnjica“ i odgojitelja/vrtića - Nakon što su je djeca prvi put poslušala malo smo razgovarali o toj zemlji te na velikom globusu kojeg imamo u sobi dnevnog boravka u skupini potražili gdje se nalazi.



prvi put u skupini upoznavanje skupine djeca se predstavljaju

Nakon što su je djeca prvi put poslušala malo smo razgovarali o toj zemlji te na velikom globusu kojeg imamo u sobi dnevnog boravka u skupini potražili gdje se nalazi. Ima slika u mojoj knjigi o svijetu pa ću ti teto donit pokazat! Saznali smo da je službeni jezik zemlje španjolski. Ne gledaju svi Violetu nego samo vi put />Ja bi se zna borit sa Indijancima koji tamo žive jer ti moj nono voli take filmove pa i ja gledan nekad s njin! Bilo je tako i albuma sa životinjskim sličicama, raznim tekstovima s interneta, dvd-ovi s životinjama sa tog područja morske kornjače, prerijski psi, jaguari, indigo zmija. Uz plesnu koreografiju na meksičku tradicijsku pjesmu pripremali smo i kostime za koje djeca imali i suradnju roditelja.


World War One (ALL PARTS)
Ne gledaju svi Violetu nego samo vi ženske! Jedna mama nam je šila suknjice, nekolicina se ponudila i nabavila nam meksičke šešire-sombrera, ponča za dječake smo obrubljivali vunom da bi bila šarenija. Djeca su surađivala i sama zapravo širila temu. To su uglavnom radile djevojčice, dok su dječaci u građevnom kutiću gradili prašumu sa životinjama, ali i borbe indijanaca i kauboja. Ima slika u mojoj knjigi o svijetu pa ću ti teto donit pokazat! Bilo je tako i albuma sa životinjskim sličicama, raznim tekstovima s interneta, dvd-ovi s životinjama sa tog područja morske kornjače, prerijski psi, jaguari, indigo zmija. Nakon što su je djeca prvi put poslušala malo smo razgovarali o toj zemlji te na velikom globusu kojeg imamo u sobi dnevnog boravka u skupini potražili gdje se nalazi. Hvala roditeljima koji se odazivaju i aktivno sudjeluju na sastancima! Na roditeljski sastanak odazvalo se 17 vrijednih roditelja, spremnih na suradnju i željnih informacija o pripremljenoj temi, ali i o njihovoj djeci kada borave u vrtiću.

[Im dating a guy 2 years younger than me|Dating vvm|Dating range xkcd]






Oznake: suradnja, roditelja, „Trešnjica“, i, odgojitelja/vrtića

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.