Trazim prijatelja iz vojske - Lijepe djevojke

subota , 29.12.2018.

PRONAĐI DRUGOVE IZ BIVŠE JNA: Na ovoj stranici ljudi kače fotke iz vojske, pogledajte da li ste i vi na njima (FOTO)










Click here: Trazim prijatelja iz vojske






Nista nista,samo gledam traZili ko mene,cao Komentar Br. Drasko Spasojevic Pacak ne vjerujem da ima kompjuter,ali znam da jos uvijek zivi u Gavrila Principa 9. Sestra mi zivi u Bugojnu,Slipac Alen joj je skoro prvi komsija,slucajno sam ga upoznala ovog ljeta.



trazim prijatelja iz vojske

Volio bih stupiti u kontakt sa Samirom Barucijom iz Mejdana,prije rata radio kao D. Jesi li se ti napokon sjetio ko je ona?



trazim prijatelja iz vojske

Podrška iz NATO za Srbiju: Rumunija protiv (FOTO) - Srce najvise pati kad prijatelja ne moze da shvati. U okviru grupe mnogi su uspeli u misiji da se okupe i obnove priče iz kasarne, ali i da se podsete na jednu lepu zemlju i uzaludnost ratovanja.



trazim prijatelja iz vojske

Ministri Vulin i Fifor su posle prijateljskog sastanka najavili dalji razvoj i unapređenje i do sada uspešne vojne saradnje dve zemlje i ističu da su Srbija i Rumunija garanti mira i stabilnosti na čitavom Balkanu. Vulin se rumunskom kolegi zahvalio na ogromnom ličnom naporu i velikom prijateljstvu koje pokazuje prema Srbiji u svakoj prilici. Razgovarali smo i o nastavku naše vojno-ekonomske saradnje, saradnje koja može i treba da bude značajno bolja i zato ćemo razmeniti delegacije naših eksperata koji će videti šta možemo da proizvodimo zajedno, a šta možemo da kupujemo jedni od drugih - rekao je ministar Vulin. Vulin i Fiofor - Foto: mod. Naročito se zahvalio ministru Fiforu na njegovom dubokom razumevanju naše pozicije kada je u pitanju KiM. Ministar, kao naš prijatelj, veoma dobro razume da bilo koja vojska na KiM ako nije Kfor, ne može i ne sme da postoji -rekao je Vulin. Vulin i Fiofor pred počasnom jedinicom rumunske vojske - Foto: mod. Fifor je rekao da će Rumunija nastaviti da podržava Srbiju na njenom putu ka Evropskoj uniji, istakavši da je i za EU važno da Srbija postane njen član što pre. Odlučili smo da nastavimo da razvijamo našu saradnju i u oblasti odbrambene industrije i da što pre razmenimo stručnjake koji će odlučiti na kojim projektima možemo zajedno da radimo - rekao je ministar nacionalne odbrane Rumunije. Vulin u Bukureštu - Foto: mod. Ministar Fifor je zaključio da postoji veoma dobra saradnja ministarstava odbrane i da se nada da će u narednom periodu rumunski parlament ratifikovati sporazum o saradnji u oblasti odbrane koji je u decembru potpisan u Beogradu. VIDEO Albanci kamenuju Srbe tokom slave:.



ZA PRAVE PRIJATELJE
Unaprijed zahvalan banjalucanin Amir. Jako mi je zao ali mislim da nismo mislili na istog Emira. Evo sjetih se da mozes vidjeti njenu sliku na: www. Svi ga vi iz BL poznajete posto je bio posebna faca grada. Haveru2,broj je tacan a tacna je i adresa,pozdrav! Odkad je u Svedskoj? Molila bih sve one koji znaju za slijedece osobe da mi se jave. Da li neko ima informacije o Josipovic Bozani 1963 godiste? Veoma ste me oraspolozile svojim javljanjem. Isle smo zajedno u ekonomsku skolu. Imam ti svašta pričati.

[Njuskalo zene|POSAO Kućna pomoćnica U INOSTRANSTVU 2018|Leptirica chat]






Oznake: brane, ponude

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.