Hotel u Zagrebu

< listopad, 2013  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Opis bloga
Na ovom blogu čitat ćete o ponudi koju pružaju hoteli u Zagrebu te zanimljivostima o hotelima o kojima prije niste čitali. Pripremite se na zanimljivo štivo i posjećivanje hotela.

Linkovi
Hotel Palace

20.03.2013., srijeda

Hoteli u Zagrebu prigodni i za maturalne večere

maturalna vecer Hoteli u Zagrebu su zahvaljujući raznovrsnoj ponudi prvi izbor, kako stranih, tako i domaćih gostiju. Ne samo jer nude kvalitetan smještaj u Zagrebu, nego i zbog velikog izbora ostalih sadržaja i mogućnosti organiziranja različitih svečanih prigoda. Brojni hoteli u Zagrebu imaju svoje vlastite restorane, kuhinju i kuhare te gostima poslužuju svježe pripremljene dnevne i večernje obroke i posebne specijalitete kuće. Ovisno o prostranosti, većina ih posjeduje i prostorije namijenjene organizaciji poslovnih sastanaka, konferencija, banketa, prezentacija i raznih službenih prijema, prigodnih za poslovna i profesionalna druženja.

Konferencijske dvorane za to su odličan izbor, a mogu se koristiti i za nešto drugačije vrste svečanosti, poput raznih zabava, proslava rođendana, krstitki, maturalnih večeri i vjenčanja. Uobičajeno se radi o vrlo prostranim salonima i dvoranama, koje se za svaku prigodu mogu ukrasiti, urediti i opremiti prema ukusu gostiju. Oni mogu tražiti poseban raspored stolova i stolica, određene boje i uzorke presvlaka, stolnjaka i ubrusa, cvjetne i ostale dekoracije za prostor, osiguravanje popratne glazbe, ozvučenja, fotografa, frizera i slično. Naravno, neizostavna je raznolika ponuda jelovnika, koji dolazi u nekoliko kombinacija, a može biti klasičan ili prilagođen željama gostiju.

Palace Hotel Zagreb ima posebnu ponudu

Posebnost je što se osim u ukusnoj hrani i piću, može uživati u prekrasnom ambijentu, lijepo uređenim i velikim lokacijama koje mogu primiti i nekoliko desetaka, ali i više stotina gostiju, ovisno o prigodi. Zbog prostranosti i elegancije kojom odišu, brojni hoteli u Zagrebu i njihove konferencijske dvorane, često se biraju za proslave maturalnih večera. Svi maturanti žele da im završetak srednjoškolskog obrazovanja, često nazvanog i najljepšeg životnog doba, ostane u lijepom sjećanju pa se oproštajna večer zagrebačkih maturanata redovito organizira u nekom od gradskih hotela. Maturantima je posebnu ponudu pripremio Palace Hotel Zagreb smješten u najužem centru grada na Trgu Josipa Jurja Strossmayera, ispred starog parka Zrinjevac. Kao hotel Baštine i s najstarijom hotelskom tradicijom u hrvatskoj metropoli, odiše tradicionalnim secesijskim ugođajem, savršeno uklopljenim s modernim trendovima, vrhunskim osobljem, uslugom i ukusnim domaćim specijalitetima.

U ponudu je sve uključeno

A domaći specijaliteti za koje je zadužen šef kuhinje Ivica Štruml, uključuju izbor hladnih jela, od pršuta, domaće šunke i sireva, mariniranog povrća, raznih sezonskih i posebnih salata, toplih jela, poput rižota, zagrebačkih odrezaka, medaljona, lignji, te posebnog specijaliteta kuće - štrukli, velikog izbora slastica i voća te alkoholnog i bezalkoholnog pića tijekom cijele večeri. U ponudu je uključena i prigodna dekoracija prostora i usluga ljubaznog osoblja, a po želji se može organizirati i glazba uživo. Neki dodatni zahtjevi ili promjene jelovnika, pića, izgleda interijera ili dekoracija, dogovaraju se prilikom rezervacije, a cijena za navedenu 'all inclusive' ponudu je 399 kuna po osobi. Maturanti će bez sumnje uživati u svojoj posebnoj večeri, koja će se u Palace Hotelu Zagreb pretvoriti u luksuznu i svečanu proslavu te će se oproštaj od srednje škole još dugo pamtiti.

Oznake: hotel u zagrebu, smješaj u zagrebu, maturalna večer, maturalna u hotelu, maturalna u zagrebu


- 09:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.