Kia crna gora cjenovnik - Susretit će se u sredini

ponedjeljak , 24.12.2018.

CR-V










Click here: Kia crna gora cjenovnik






Niko ne razume ovu potrebu bolje od nas, zbog čega Vam nudimo Napredni paket sistema podrške za vozača. Vodeća unutrašnja prostranost u kombinaciji sa prilagoljivošću jednog MPV-a Potpuno novi HR-V se hvali vodećom unutrašnjom prostranošću koja nije samo obimna, već i neverovatno prilagodljiva i donosi vrline jednog MPV-a u crossover klasu po prvi put. Zadržavamo pravo izmene cena i specifikacija opreme bez prethodnog obaveštenja. Ova usluga se naplaćuje i vrijedi za područje do 20 km udaljenosti od adrese servisnog centra!



kia crna gora cjenovnik

Želim koristiti uslugu odvoza-dovoza i zamjenskog automobila Odvoz—dovoz i korištenje zamjenskog automobila je usluga dolaska na adresu kupca i omogućavanje kupcu korištenje zamjenskog automobila za vrijeme trajanja radova u servisu. Svaki je dostupan sa preciznom i uglađenom 6-stepenom manuelnom transmisijom, dok se 1. Honda CONNECT Vam nudi odličnu povezanost dok ste na putu preko WiFi teteringa ili Mobilnog WiFi rutera. Detalji dizajna poput hromiranih dodataka i zadnje zaštitne ploče čine CR-V model jedinstvenim.



kia crna gora cjenovnik

Najnovije vesti i događaji - Ova usluga se ne naplaćuje za kupca, a vrijedi samo ako je u mjestu servisnog centra organizovan javni gradski prevoz! Potpuno novi HR-V Potpuno nova Honda HR-V stiže u Evropu na leto 2015.



kia crna gora cjenovnik

Kompanija EFEL Motors je zvanicni zastupnik vozila marke TOYOTA za Crnu Goru. Sa modernim salonom automobila u Podgorici Stari Aerodrom, Josipa Broza Tita bb i zvanicnim - licenciranim servisom na Cetinju Zagrablje b. Preko nase kompanije mozete poruciti i sve djelove, kao i dodatnu opremu za TOYOTA vozila. Poznato je da su vozila marke TOYOTA najpouzdanija vozila u svim kategorijama, zato smo ponosni sto smo predstavnici te prestizne marke. Za sve proizvode iz YAMAHA programa imate i obezbijedjen profesionalan servis. Takodje, svojim kupcima nudimo i siroku lepezu dodatne opreme, najpoznatijih marki SUOMY, KAPPA,. Skuteri, sportski motorcikli, custom modeli, terenci,... Nudimo kompletne programe ljetnjih i zimskih modela guma, kao i gume za privredna vozila. Takodje, vrsimo i porudzbu specijalnih modela guma, prema potrebama nasih kupaca. Osim programa za vozila, nudimo i gume za motorcikle i skutere. U nasem servisu, kod kupovine guma, obezbijedjena vam je i zamjena, balansiranje i ostale vulkanizerske usluge. U samom pocetku je u Crnu Goru uvela renomirane svjetske brendove, automobile TOYOTA i motocikale YAMAHA. Imajuci u vidu rastuce trziste Crne Gore i rastuce zahtjeve klijenata u Crnoj Gori firme EFEL MOTORS d. Profesionalna usluga i visok kvalitet usluge.




Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova neka prikazana vozila mogu da sadrže opremu koja nije deo standardne opreme; pogledajte cenovnik i specifikacije opreme za detaljne informacije. Cijena obuke vožnje Novi Mini moris One D - 270 eura Novi Renault Clio 4 - 230 eura Renault Clio 3 - 230 eura Polaganje teorijskog dijela - Testovi 15 eura Polaganje praktičnog dijela - Vožnja 15 eura Svjedočanstvo 10 eura Ljekarsko uvjerenje Ljekarsko uvjerenje se vadi u privatnoj klinici i košta 20 eura. Treća faza: Primenjuje se lagano kočenje i ako je nezgoda ipak neminovna, ovaj sistem primenjuje nasilno kočenje. Obimni aktivni sigurnosni sistemi kombinuju podatke sa radarskih senzora i prednjih i zadnjih kamera. SISTEM ZA NADGLEDANJE KOLOVOZNE TRAKE PUTA Kada se detektuju linije na putu, a automobil odstupi od trenutne trake bez indikacija, sistem Vas na to upozori preko vizuelnih i audio upozorenja. Zadržavamo pravo izmene cena i specifikacija opreme bez prethodnog obaveštenja. Firma je u vlasništvu porodice Kovinić, koji su privatnim biznisom počeli da se bave još od 1990. PERSONALIZOVAN EKRAN Personalizujte svoj Honda CONNECT tako što ćete staviti svoju omiljenu fotografiju kao pozadinu. Želim kartu za javni gradski prevoz Prilikom dolaska na servis kupcu se omogućava povratna karta za javni gradski prevoz. Sve informacije te vrste mogu da se dobiju od. KONSTRUISAN ZA NOVE AVANTURE Oplemenjen, prepoznatljiv i snažan, moderan novi CR-V donosi paket pametnih ideja i korisnih inovacija.

[!5:A 0<5@8 > 82>: 5A?;0B5= >@=> '5B 8 (>C0|Kratki sex filmovi|Sex prnici]






Oznake: crna, gora, letovanje, 2018.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.