Plavi oglasnik zene za druzenje - Stvarne djevojke

ponedjeljak , 14.01.2019.










Click here: Plavi oglasnik zene za druzenje






Pregledajte naš sajt, pogledajte svu ponudu na njemu i odaberite osobu koju želite upoznati! No kad su oglasi žena u pitanju — situacija sasvim obrnuta. ZA PRIKAZ CIJELE STRANICE SA SVIM OGLASIMA KLIKNITE Ako želite upoznati neku vruću damu ili možda muškarca , stariju ili mlađu , bilo da je razvedena, udata, sama, u vezi... Razni su razlozi zbog kojih se žene odlučuju na ovaj korak.



plavi oglasnik zene za druzenje

Posao je policije da se time bavi, a muškarci od kojih žene zatraže novac mogu platiti, ili jednostavno — okrenuti broj od neke druge. Ovakvi oglasi nisu rijetkost ni u novinama, a ni na internetu. Brzo, efikasno, diskretno i sigurno!



plavi oglasnik zene za druzenje

- Razni su razlozi zbog kojih se žene odlučuju na ovaj korak. Posao je policije da se time bavi, a muškarci od kojih žene zatraže novac mogu platiti, ili jednostavno — okrenuti broj od neke druge.



plavi oglasnik zene za druzenje

Usamljenost je problem koji dana podjednako pogađa i muškarce i žena, a ako je suditi po oglasima koje žene u posljednje vrijeme objavljuju — one se ne ustručavajuna ovaj način potražiti muškarca za zabavu i sex. Ovakvi oglasi nisu rijetkost ni u novinama, a ni na internetu. I zadarske dnevne novine, te oglasnici na portalima prepuni su sadržaja ove vrste. Nema pravila, objavljuju ih i mlade žene, studentice, ali i one starije, čak i iznad 60 godina. Da li se iza nekih oglasa krije i prostitucija, teško je reći, ali je moguće. Posao je policije da se time bavi, a muškarci od kojih žene zatraže novac mogu platiti, ili jednostavno — okrenuti broj od neke druge. Razni su razlozi zbog kojih se žene odlučuju na ovaj korak. Vjerojatno im je u realnom životu problem direktno izraziti svoje želje i potrebe, pa im se onda ovaj način, putem oglasnog prostora čini mnogo jednostavniji. Muškarci se nerijetko žale kako im se nitko ne javlja na oglas koji objave, jer žene o njima misle da su zadnji očajnici koji preko oglasa traže društvo, pa čak i u svojim oglasima naglašavaju da — nisu očajnici. No kad su oglasi žena u pitanju — situacija sasvim obrnuta. Muškarci uopće ne misle da samo neugledne žene ovim putem traže društvo, o tome i ne razmišljaju previše, nego jednostavno zovu. Žene, međutim, radije zovu oglase u kojima muškarci nude konkretnije stvari, a to su — veza i brak. Jedan od muškaraca koji je dao intervju za portal Kalelarga info, u kojem je istaknuo da traži ženu, Ive Adžić iz Biograda, povratnik iz Australije, u tome je imao uspjeha. Vidjevši članak, nazvalo ga je stotine žena, a s jednom se upustio u druženje i romantičnu vezu, te je njegov život, kako je sam priznao, danas mnogo ispunjeniji.



Suzana Krivokapić
Brzo, efikasno, diskretno i sigurno! Usamljenost je problem koji dana podjednako pogađa i muškarce i žena, a ako je suditi po oglasima koje žene u posljednje vrijeme objavljuju — one se ne ustručavajuna ovaj način potražiti muškarca za zabavu i sex. No kad su oglasi žena u pitanju — situacija sasvim obrnuta. OVA WEB STRANICA JE OGRANIČENA RADI EKSPLICITNIH OGLASA! Da li se iza nekih oglasa krije i prostitucija, teško je reći, ali je moguće. Pregledajte naš sajt, pogledajte svu ponudu na njemu i odaberite osobu koju želite upoznati! I zadarske dnevne novine, te oglasnici na portalima prepuni su sadržaja ove vrste. Žene, međutim, radije zovu oglase u kojima muškarci nude konkretnije stvari, a to su — veza i brak. Izbor je zaista velik i svakim danom je sve veći i veći!!! Nema pravila, objavljuju ih i mlade žene, studentice, ali i one starije, čak i iznad 60 godina.

[Pornici na javnom mjestu|Slike erocke|U koja jela pase crna rotkva]






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.