Erotske price muslimanka - Stranica za upoznavanje

utorak , 25.12.2018.

Bošnjakinja I










Click here: Erotske price muslimanka






Dok sam mu ja pusila,netko je usao na vrata u kucicu,…vidjela sam onog decka koji je bio s njim po otpad i jos nekog debelog starog tipa od mozda 65 godina,koji nije imao ni jedan zub. Ja moram naglasisti da sam živjela u Sarajevu, a da sam se udala u Vlasenicu i sve što sma znala stanovništvo Vlasenice to je preko djece koja su bila u obdaništu gdje sma ja radila.



erotske price muslimanka

Bio sam sludjen i nisam znao kako da reagujem. Gurkao je i gurkao, ali baš je bilo usko, nije moglo da ga primi, smo je malo ušao ali sam zakukala. Tu smo se oporavljale nekoliko dana, nakon čega su nas srbočetnici predali vojnicima UN-a, koji su nas prebacili u Hrvatsku, gdje smo se zadržale nekoliko dana.



erotske price muslimanka

Bošnjakinja I - Dlanovima je udarao moju guzicu, a ja sam tražila još. Još uvijek nisam priznala sebi da sam baš ja krivac loma braka, jer sam u uvjerenju da su u tome uvijek dvije strane krivci.



erotske price muslimanka

Ne znam ima li šta jadnije od cura koje samo žele biti u vezi sa bilo kim. Moju trenutnu djevojku sa kojom sam 2 godine mi je nabacila djevojka od jednog bliskog drugara. Juče sam saznao da je ona njima tražila da je smuvaju sa bilo kim i da sam ja četvrti lik kojeg su joj nabacili i jedino sam ja htio vezu sa njom zato smo i ostali zajedno. Pomalo mi se zgadila i osjećam se glupo. Mislio sam da sam joj se dopadao pa da su nas zato spojili, bar mi je tako bilo rečeno. Sa nepunih 18 sam se već uveliko drogirao težim drogama, tukao sam se, navijao, imao problema sa policijom. Koliko sam samo glup bio, nisam ni bio svestan da je to moglo da ne košta celog narednog života. Ali, imao sam jednu dobru osobinu. Učio sam i prolazio sam 5,00 tokom cele srednje škole. Upisao sam faks sa istim navikama, ali posle nepune jedne godine sam se promenio iz korena. Moja sreća je bila ta što nisam nikada bio osuđivan i što se nisam navukao na drogu, iako mi je najbolji drugar tada završio u zatvoru mesec dana posle svega. Našao sam devojku, otkačio sam loše društvo i sad sam uspešan čovek u svim poljima, i porodično i karijerno. Ovo pišem da skrenem pažnju klincima. Ja sam samo imao prevelike sreće, mnogi nisu. Zato deco, pamet u glavu, mnogo je život duži i kompleksniji od prvih 20 godina.



13 Inappropriate Family Photos
Smrdjeli su na znoj i rakiju. Ostala je djeca nisu htjela ni pogledati. Sa novom bocom vina razgovor je bio još otvoreniji a i njihovi pogledi prema mojoj ženi sve strastveniji. Okrećem ponovo glavu da ga vidim, spremna da negodujem, ali zatičem nevini izraz lica i bespomoćni pogled koji koluta očima... U podrumu sam pricao sa sekom pokusavajuci da je malo smirim i oraspolozim sa kojim vicem. Živim u Sarajevu s mužem, koji također ne radi, i dvoje djece. Krišom sam gledala svoju devetogodišnju bolesnu sestru i nanu, koje su skamenjene i nijeme gledale prizor zločina nad nama, samo zato što smo Bošnjakinje. Donijela sam nam uz sok i indijske oraščiće.

[Sex tube srbija|Gay srbija chat|Kako steći prijatelje i utjecati na ljude pdf]






Oznake: Bošnjakinja, i

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.