homo teh pwn

nedjelja, 12.03.2006.

Vjenčanje Elton Johna

Mnoga Bridget Jones pustit će danas suzu, jer se čak i Elton John udao prije nje. David i Elton za izricanje povijesnog 'da' odabrali su istu kapelu u kojoj su se uzeli kraljević Charles i Camilla.

Elton John i njegov partner David Furnish stigli su pred Vindsorsku palaču, gdje će se vjenčati zahvaljujući novom zakonu o bračnim vezama istospolnih parova.

"Skromna i privatna" svečanost počela je u podne po srednjoeuropskom vremenu u dvorani za vjenčanja u toj maloj zgradi iz 17. stoljeća, gdje su se 9. travnja vjenčali princ Charles i Camilla.

Elton i David su pred palaču stigli u crnom Rolls Royceu Phantom. Pjevač je odjeven u crni smoking sa sivom kravatom, dok je njegov partner odjeven u tamno odijelo.

Policijske patrole razmještene su oko Vindsorske palače kako bi zaštitile novi bračni par od brojnih obožavatelja, ali i od onih koji se protive homoseksualnim parovima.

Nakon svečanosti vjenčanja uslijedit će pir za približno 700 uzvanika, među kojima će biti brojne poznate ličnosti poput Liz Hurley, Victorie Beckham, Roda Stewarta i Donatelle Versace.

Pedesetosmogodišnji Elton John konačno će ozakoniti svoju 12-godišnju vezu s Davidom Furnishom i to u prvim satima nakon stupanja na snagu novog zakona koji dopušta sklapanje homoseksualnih parova.

- 13:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #