Moja obitelj i prijatelji
Ja
- Kiya Radya,idem na petu godinu u Hogwartsu,čistokrvna sam vještica(iako mi do čistokrvnosti nije puno stalo).Do nedavo sam bila visoka, s plavim očima i plavom kosom, no zahvaljujući dragom ˝prijatelju˝ Borgu sada sam niska, imam kestenjasto-smeđu kosu i smeđe oči. Obožavam Preobazbu i svog dečka Daniela...i...mislim da je svijet totalno luda kugla!!!

Mama-Rebeka Radya,egipatskog porijekla(otud moje ime-Riya).Mama je jedna od najsimpatičnijih i boljih osoba na svijetu.Ipak, malo se previše brine za mene.

Tata-Hugo Radya,on je ruskog porijekla,a kao i mama je čistokrvni čarobnjak. Radi u Krasopisu i bugačici, najpopularnijoj knjižari čarobnjačkog svijeta. Lud je za starim bezjačkim građevinama.

Sestra-Tatjana,na sedmoj je godini.Pomalo se pravi važna. Glavna je prefektica i hoda (samo) sa prefektima.Ima poludugu plavu kosu, plave oči(plave oči imamo svi u obitelji) i veoma je niska.

Sestra br.2-Mariella-cijelo vrijeme mislilo se da je hrkanica...ali ipak je vještica.Simpatična je, vesela, draga...ma totalno slatka!

Tonks-moja najbolja prijateljica.Poznam je od malena.Kadkada se svađamo(mišljenja nas dosta dijele) no uvijek to završi pomirdbom. Metarmofomagus je pa se stalno glupira i mjenja izgled.Jaaako je nespretna, sjećam se da je na svom prvom spoju poljubila dečka i preobrazila si oči (slučajno) u plutene čepove. Niti sama nije znala kako joj je to uspijelo.

Clara-ukratko-pametna, zabavna i pravi mamac za dečke. Ne vrijedi je opisivati, trajalo bi danima.Uglavnom super je!I da,animagus je,može se pretvoriti u lisicu.

Eva-hm...crna kosa, crne oči, izazovni pogled...ona je zapravo nesigurna i često se dogodi da samo šuti i bulji u strop iznad sebe.
Čudna je ali vjerna prijateljica.

Heidi-ona je jedina učenica iz Švicarske.Njezin izgled podsjeća me na Heidi iz istoimenog bezjačkog romana.

Daniel-moj dečko,divan je! Potpuno me razumje i podržava me i pomaže u nevoljama.......ma savršen je........

Marco-volim ga od prvog časa otkada sam ga vidjela.Najzgodniji dečko u Hogwartsu,poslije Daniela.Mislim da se moji osjećaji prema njemu hlade....

Emilly-mrzim ju,mrzim...otela mi je dečka pred nosom.

prof.Theresha-totalno umišljena profesorica Proricanja sudbine. Misli da su svi deči(i učenici) zaljubljeni u nju.

prof.Thomas-isto vrijedi za njega kao i za Theresu...kao da dolaze u paketu...

Cyril Chatwin-totalno mračna cura,u Slytherinskom domu.Mislim da još nije smrtonoša, ali na prvoj godini mi je priznala da želi zaposlenje kod znate već koga. Moram priznati da izgleda totalno sexy pa hoda sa svim dečkima iz škole. Stalni joj je dečko Justin J.

Mary Matthews-u istom smo Gryffindorskom domu.Ima smeđu kosu i smeđe oči(zapravo boja čokolade).Jako je pametna,ali je izajica našeg doma.Stalno se druži s Cyril i Nigelom.Prije nije bila takva.Tko zna što joj se dogodilo...

Miranda Smith-isto kao i Mary ima smeđu kosu i smeđe oči,rekla bih da je ˝tajni agent˝ za Dnevni prorok.Isto je u Gryffindorima.Kadkada je užasno naporna, no super je rame za plakanje.

Amy Watson-na istoje je godini kao i ja i u istom domu.Prije smo više razgovarale i to.Sada smo obično zajedno samo na izletima u Hogesmade. Ima plave oči i crvenu kosu, prošaranu crvenkastim sjajem. Obožava piercinge.Ima zgodnog brata Daniela na sedmoj godini.

Boran (Borg) Stojanovic-moj dobar prijatelj,često se dopisujemo, samo što on nije u Hogwartsu nego u Langkennu (također školi vještičarenja i čarobnjaštva) u Austriji.Jako je zgodan,sve se cure ljepe za njega.Podmetnuo mi je neki napitak koji nema lijeka pa sada izgledam drukčije nego prije.............baš ti hvala Borg!!!!

Nika Serpy-na istoj smo godini,samo je ona u Hufflupuffskom domu. Jako je simpatična.Ima poludugu plavu kosu uvijek svezanu u rep, zelene oči i jako je mršava.Ona je tragačica svog doma.Očito je da voli Daniela.

Hagrid-novi čuvar u Hogwartsu.Ne znam puno o njemu,samo da je poludiv.

Mia Jasmine Coll-Slytherinka,pametna je,lijepa i iskrena.Ide u treći raz.Najbolja prijateljica joj je Martina.Slytherinska vratarka.

Martina Peric-je Mijina najbolja frendica.Nije posebno lijepa,ali je iskrena.I ona igra metloboj,tragačica je.Ima puuuno kućnih ljubimaca; 12 mačaka.Sve je povela u Hogwarts.

prof.Snape-je odvratan čovjek.Bio je smrtonoša.Predaje nam Čarobne napitke.






hogwarts.pharaon

nedjelja, 05.02.2006.

5.9.ne bilježim sate ni mjesto

Jao,imam užasne podočnjake!I zijevam kao blesava.Zadnji sat imamo Povijest magije pa neću doći nego ću ići spavati.Sinoć sam bila tolko pametna da sam dnevnik morala pisati oko ponoći.Ma već ću biti dobro.Prekinula sam s Nillonom.Pitat ću Daniela jel hoće hodati ili šta. Amy se slaže sa mnom.Poslala sam pismo mami:
˝Mama,
hitno dođi u Hogwarts,saznala sam da hodam s ubojicom!˝
Znam,kratko pismo,ali ako ne upali bome ne znam što hoće.Poslala sam pismo i Borgu:
˝Sreća da si me obavjestio o Nillonu.Hodala sam s njim,al sam prekinula tu vezu.Kod kuće su nastali problemi pa se zabavljam rješavajući ih.Dobili smo lovočuvara u školi.Muči me nesanica,ali glavno da je tebi ok.
Ry.˝
Pismo zvuči ko tužaljka,al sve ću ja srediti.Pitala sam Claru za pomoć, rekla je da će istražit šta se događa s Danielom i da će me pomiriti sa Tatjanom.Amy mi je rekla da će morati određivati kaznu za Thomasa i spomenula je kako joj je Mcgonallgica rekla da očekuje da ja,Tonks i Amy ne budemo novi Sirius Black,James Potter i Remus Lupin. Tonks, koja je taj razgovor slušala,skočila je u zrak i rekla nam:
-Sirius Black?!On...on...-i odjurila je nekamo.Ne znam, svijet ludi.

- 18:03 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  veljača, 2006  
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Ja u Hogwartsu
moj dnevnik koji vodim u hogwartsu,najboljoj školi vještičarenja i čarobnjaštva!ako želite biti dio priče,samo recite!
Info o blogu