HOD AM i ja sa njim

petak, 16.03.2007.

Znam, znam... kasnim

Kyx!!!
i to je ta naša tajna uspjeha-vrhunski odabrana hrana


"Errando discimus." (Griješeći učimo). Latinska
Barem se tješimo da smo nešto naučili. A možeš misliti kako nam je to prvi puta??? Ipak treba biti optimist (što mi jesmo) treba biti pametan (jel' netko sumnjao) pa sabrati dojmove i drugi puta bolje. A ostali… isti recept samo je pitanje da li je materijal isti…

LIPICA!
DAN PRVI: Obzirom da Lino nije ispunio plan treninga za tjedan prije Lipice, Izvršni odbor je odlučio da ga kazni tako da ide do Postojne sam i to u ranim jutarnjim satima (neka se snađe) i da u tamo odradi trenig. No fan klub "LINO" je svojim pritiskom i molbama uspio razmekšati Izvršni odbor tako da je Lino ipak išao sa nama a naravno i natrag u klupskom autu.
Polazak je bio predviđen za negdje između 15 i 17 sati (vrlo precizno zar ne?). Nakon što se ustanovilo da smo opskrbljeni sa namirnicama potrebnim za ono minimalno preživljavanje koje je potrebno svakom sportašu prije važnih utrka, krenulo se put Postojne. Bilo je nekih naznaka kao što rekoh da ide netko sa nama ali to se nije dogodilo što nas nije naravno izbacilo iz takta. Nakon lagane vožnje kao i obično (150-170km/h) stigli nenadano brzo do prvog odredišta. A tamo već ekipa iz Srbije (kao nismo znali, pogotovo Lino???), smještena a neki već i odmaraju. Nakon smještaja u apartman prve kategorije (za nas samo najbolje-klub časti), gdje smo čak i o rasporedu kreveta mogli sami odlučiti, krenuli smo složno na podjelu onog skromnog obroka. Nakon svega pojedenog, valjda zbog puta smo se malo osjećali umorno ali mi smo ipak HOD MIH i ne može nas teška klopa, ups, pardon –put, toliko umoriti. Tako da smo Frane i ja otišli malo igrati stolni tenis, da se zagrijemo za sutra, da ne bi puni snage krenuli prejako. Lino je isto otišao odraditi onaj trening koji je morao (što se mora, mora se, nema popuštanja). I tako nakon sat, dva, tri ili više tko to broji, smo odlučili da ne bi bilo loše da odemo malo i spavati jer tulum će vjerojatno biti sutra, nakon što ostvarimo odlične rezultate.
Nastavak slijedi… (ispričavam se na kašnjenju web-problemi)

Ovaj vikend po planu su Delnice-proglašenje Kupa HR. Uz svečani dio, ili bolje reći prije svečanog dijela malo razgibavanja, sklekovi, trbušnjaci, zgibovi… ma ne samo se šalim, bit će malo trčanja pa pauza pa opet malo trčanja, pa red klope pa red pričanja i tako pet-šest redi, ako me razumijete što govorim…
…zvd…


- 23:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< ožujak, 2007  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Svaki slučajnost sa stvarnim osobama i događajima je NAMJERNA, svaki (moj) komentar dobroNAMJERAn, sve napisano ima NAMJERU potaknuti pozitivizam (osim ironije), svi koji NAMJERAvaju čitati - super - dobrodošli.

Linkovi