Putin's Hockey Factory

ponedjeljak, 19.03.2007.

Vancouver @ Edmonton

Svatko tko imalo prati NHL u zadnje vrijeme zna da je Edmonton u užasnoj situaciji te su momčad na kojoj se kroz par utakmica može pristojno zaraditi. Popis igrača koji su povrijeđeni je širi iz utakmice u utakmice. Čak 12 igrača neće večeras na led protiv Vancouvera, a od toga ih je 6 iz prvih 10 na bodovnoj ljestvici.
U obrani će nedostajati prva 3 beka: Staios (17 bodova), Tjarnqvist (15), Hejda (9), te Gilbert i Roy.
Od prva 4 napadaća večeras neće nastupiti 2: Hemsky (49), Stoll (39), Reasoner (20), te Nedved (12) i Moreau (1).
Momentalno su najgora momčad lige sa čak 10 poraza u nizu. Zadnje 4 utakmice koje su igrali protiv Vancouvera su izgubili, a od toga 2 na domaćem ledu(2:5, 2:6). Nota bene, Edmonton je tada igrao u punom sastavu uključujući Ryana Smitha, najboljeg igrača kojega su prodali Islandersima, i Marca-Andre Bergerona, koji je također završio u New Yorku.
Vancouveru, vodećoj momčadi Northwest divizije, opasno za vratom diše Minnesota te Vancouvera samo jedan kicks dijeli od pada sa 3. mjesta u konferenciji na čak 7.. Naravno svjesni su toga, te će večeras dati sve od sebe da uzmu 2 boda u Edmontonu. Edmonton je prekjučer uspio izboriti produžetke protiv St. Louisa te vjerujem da će Canucksima to biti opomena da ne uđu potcijenjivački u utakmicu. Nemaju ozbiljnijih problema sa ozlijedama, a na golu je odlični Luongo koji je primio samo 11 golova u zadnjih 5 utakmica te ima 5 pobjeda i 1 poraz protiv Edmontona ove sezone.

Vancouver dobiva večeras!!


Vancouver 1.90

- 13:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #