HNL nogomet

15.04.2009., srijeda

26.kolo prve hrvatske nogometne lige

Inter-Hajduk

U 20. kolu Hajduk se prošetao Zaprešićem sa četiri komada u mreži Intera.Čisto sumljam da i ovaj put neće tako biti jer Inter ima izuzetno slabu momčad.Splićanima bodovi trebaju da ostanu u utrci sa Dinamom ali i Zaprešićanima za ostanak u ligi.Sve osim pobjede Hajduka bilo bi iznenađenje.

Croatia-Dinamo

Još jedna utakmica na kojoj bi sve osim pobjede gosta bilo iznenađenje.Rekli bi veliko iznenađenje jer Dinamo igra u svom dvorištu a Sesvećani su u katastrofalnom stanju.Niti nakon ovog kola nebi trebalo doći do promjene na samom vrhu tablice.

Zadar-Slaven Belupo

Zadar u zadnje četiri kola ne zna za poraz i igra dosta solidno što se za Slaven ne može reći,pogotovo u gostima.Zadrani su bliže pobjedi u ovom dvoboju s obzirom da Slaven igra očajno u gostima,a i prvi strijelac Vručina je u evidentnoj krizi.

Varteks-Šibenik

Budu li Šibenčani na razini svojih dosadašnjih rezultata ovo bi mogla biti još jedna dvojka.Varteks bez kapetana Mumleka teško se može oduprjeti odličnom Šibeniku,a u prilog tome ide ima njihov poraz u zadnjoj utakmici kod kuće od Zagreba,kojeg moram priznati nisam očekivao.

Rijeka-Zagreb

Rijeka je u zadnjem koju odigrala napokon jednu pravu utakmicu,onako kako se to od njih i očekuje.Ako i u ovoj utakmici budu u tom izdanju teško da im Zagreb može parirati na njihovom terenu.

Cibalia-Osijek

Slavonski derbi u kojem je teško nešto prognozirati.Mala prednost Vinkovčanima zbog domaćeg terena.Osijeku se vraća Knežević a s njim su puno opasniji prema naprijed.Jedna prava utakmica za primat u Slavonskom nogometu.



- 18:27 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< travanj, 2009  
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Travanj 2009 (1)
Studeni 2008 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi