HNL nogomet

08.11.2008., subota

14.kolo prve hrvatske nogometne lige

Rijeka-Inter

U Rijekin sastav se vraća najjača karika Anas Sharbini.Riječani imaju imperativ pobjede jer od susreta u Zadru prije četiri kola neznaju za pobjedu.Mišljenja sam da će div iz predgrađa teško do bodova,osim ako izvrsni Bule nebude nadahnut protiv svoje bivše momčadi.

Hajduk-Zagreb

U Hajdukovom sastavu neće biti možda i dvojice najboljih igrača,kartoniranog Ibričića i još uvijek nadovoljno oporavljenog Kalinića.Može li to Zagreb iskoristiti i na krilima majstora Vugrinca i odnijeti bod s Poljuda.Teško je u to vjerovati jer su zagrebaši u dosta lošoj formi u zadnje vrijeme.

Šibenik-Cibalia

Za Šibenik je vrlo bitno kakva je ozlijeda najboljeg igrača Ermina Zeca koji je izašao iz igre u poluvremenu utakmice sa Croatiom Sesvete.Možda protiv Cibalie i njegov mogući izostanak ne bude hendikep za Šibenčane jer su Vinkovčani u katastrofalnoj formi već zadnjih šest kola.

Slaven Belupo-Varteks

Slaven je izvrstan,kod kuće superioran.Iz Koprivnice su se i jače momčadi od Varteksa vraćale kući pognute glave.Varteks oslabljen za kartonirane Prahića i Smrekara nema šta tražiti kod Vručine i društva.

Osijek-Zadar

Susret dviju momčadi koje su se probudile i počele igrati.Osijekova mladost ima tri pobjede u nizu tako da će Zadar teško do bodova iako i oni igraju jako dobro u zadnjih par kola,tako da i nebi bilo veliko iznenađenje da Zadrani odu kući s bodom iz grada sa Drave.

Dinamo-Croatia Sesvete

Mogu li se modri probuditi iz nokauta poslije susreta sa Tottenhamom.Da Dinamo nije igrao taj susret prije Croatie rekao bih čista pobjeda modrih,ali mogu li Sesvećani iskoristiti grogiranog prvaka i uzeti bodove u Maksimiru treba vidjeti.Ili će ipak Dinamo po starom dobrom običaju sa pola snage pobjediti jer ipak ovoj je hrvatska liga!





- 13:26 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  studeni, 2008 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Travanj 2009 (1)
Studeni 2008 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi