13.08.2007. / ponedjeljak

POVRATAK OTPISANIH

U ovom postu objaviti ću vam novosti o Bon Joviju (stanje na ljestvicama, količina prodanih albuma... ), Def Leppardu (naziv novog albuma), Motley Crue (novi album), te nešto sitno o Rattu.

Pa krenimo.

Bon Jovijev novi album "Lost Highway" je nakon samo tjedan dana prodaje u Nizozemskoj, Njemačkoj, Švicarskoj i Japanu zaposjeo 1. mjesto njihove album ljestvice. Na album ljestvici Ujedinjenog Kraljevstva je na 2. mjestu, dok je na irskoj i australskoj ljestvici na 5. mjestu iako je u Australiji se probio na prvo mjesto njihove australske country ljestvice.

Album se u Japanu u prvom tjednu prodao u 73,212 primjeraka, dok je u Ujedinjenom Kraljevstvu, nadmašujući prodaju "Have a Nice Day"-a sa 54,000 (također u prvom tjednu), "Lost Highway" prodan u čak 79,000 primjeraka. U SAD-u album je debitirao na Billboardu 200 sa 292,000. U Danskoj je debitirao na 5.mjestu te se tek nakon pet tjedana prodaje lansirao na 1. mjesto.

Pošto je ovo stanje ljestvice u samo nekim državama, u nastavku vam slijedi stanje albuma na ljestvicama u cijelom svijetu.

#1 u : SAD-u , Njemačkoj, Nizozemskoj, Japanu, Švicarskoj (5 tjedana), Austriji (3 tjedna), Tajvanu, Kanadi (4 tjedna), Danskoj (2 tjedna), Europske ljestvica (4 tjedna), i svjestska ljestvica. Također i broj jedan na Australskoj country ljestvici 5 tjedana (to je već ranije spomenuto).

#2 u :Ujedinjenom Kraljevstvu, Španjolskoj i HRVATSKOJ.

#3 u : Argentini, Finskoj i Mađarskoj.

#4 u : Švedskoj i Grčkoj.

#5 u : Australiji i Irskoj.

#7 u : Norveškoj i Belgiji.

#9 u Češkoj.

#10 u Italiji.

#11 u Poljskoj.

#13 u Meksiku.

#17 u Brazilu.

#27 u Novom Zelandu.

#33 u Meksiku.

#39 u Francuskoj.

Po cijelom svijetu, "Lost Highway" se prodao u 1,890,000 primjeraka (10.08.2007.).
Samo u SAD-u album se prodao u oko 680,000 primjeraka (08.08.2007.).


Toliko o Bon Joviju i novom albumu za sada.

Novi album Def Lepparda će se zvati "Songs From The Sparkle Lounge" te je njegov datum izlaska zakazan za Travanj 2008. godine.

Što se tiče novog albuma Motley Crue-a uspjela sam pronaći na ovoj stranici koja će se vjerojatno svidjeti svim fanovima Motley Crue-a jednu izjavu. Nemam ju namjeru prevoditi jer se tako gubi smisao (barem po mom mišljenju).

Nikki says Mötley should begin working on their next album toward the latter part of this year. "We're always writing, but it will take its time. Mötley Crüe is a big machine. It's like a barge. It takes a lot to turn it around, but it's something I'm really proud of and something I plan on doing for a very long time."

Ratt su se ponovno ujedinili te će 21.08. izdati best of cd "Tell The World: The Very Best Of Ratt" sa jednom neobjavljenom pjesmom te također i best of dvd "Ratt - Videos From the Cellar: The Atlantic Years" (koji je već izdan - 31.07. ) na kojem će se moći naći cijela video povijest benda.



Evo, to je to što se tiče ovog posta. Nadam se da ste uživali čitajući ga.
Inače, ukoliko ste se možda zapitali zašto se u nekim dijelovima teksta umjesto u muškom rodu riječi mogu zateći u ženskom, to je zato što je autor ovog posta umjesto Tina Marina (njegova cura).
Naime, Tino je u Baški pa me zadužio pisanjem ovoga posta. Nije mi bilo teško i nadam se da će se ponositi na mene...hehe

Za kraj (ovaj puta zapravo) nekoliko spotova... uživajte...

Ratt - " Slip Of The Lip"



Motley Crue - "Wild side"



Def Leppard - "Tonight"

- 17:43 - Komentari (16) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.