Video nadzor preko telefona - Brzog datiranja

utorak , 08.01.2019.

Udaljen nadzor putem telefona










Click here: Video nadzor preko telefona






Za pravilan rad svi uređaji treba da budu povezani na internet, što je logično. Kamerama možete upravljati, okretati ih i birati šta ćete da gledate.



Video nadzor preko telefona

Pored zapisa snimaka i gledanja uzivo, sluzi i za odvracanje. Svi Kbc security sistemi poseduju DDNS servise pa Vam kupovina staticke ip adrese od provajdera nije potrebna. Ovim sistemom može se pratiti ponašanje zaposlenih na radnom mestu, smanjiti mogućnost krađe ili neželjenih incidenata. Kod nas u Srbiji, zbog još uvek visokih cena IP kamera, za naš sandard, je upravo obrnuta situacija.



Video nadzor preko telefona

Udaljen nadzor putem telefona - Iako jedna od skupljih opcija za bezbednost vašeg doma, Ivideon je danas izuzetno popularan softver koji ima više od milion i po korisnika. Iako mnogi korisnici neće želeti da emituju video zapise iz svog doma ili kancelarije na interentu, jedna od prednosti iVideon aplikacije svakako je i mogućnost slanja snimaka na web lokacije.



Video nadzor preko telefona

Pozdrav,ako imate web kameru,android i ruter pokazacu vam kako napraviti improvizirani video nadzor. Dakle stavite kameru recimo na neki prozor kuce i dok ležite na krevetu možete gledati šta se dešava vani. VAZNO :RACUNAR MORA STALNO BITI UPALJEN DOK GLEDATE POKRENUT PROGRAM. E sad ako želite da gledate dok je ugašen racunar onda morate kupiti IP kameru. No dobro da pocnemo. Skinemo,prebacimo na telefon i instaliramo kao standardnu aplikaciju 3 Uđemo u program na racunaru. Kliknemo CONNECTION - ANDROID i tu nam piše IP 4 Sada uđemo u aplikaciju na telefonu i kliknemo Add IP i taj IP koji imamo na računaru prepišemo tu. Kliknemo Go i onda View I to je to sada možete gledati svoju kameru računara iz svake sobe vaše kuće : P. S : Kad budete ulazili prvi put u ovu aplikaciju pitaće vas za email i šifru,unesite. Isto tako na računaru kada budete prvi put ulazili,unesite isti email i šifru kao i na mobitelu.



Video nadzor preko mobilnog telefona
To će Vam omogućiti pristupiti putem smartphone aplikacije. U filmu imate celu paletu takvih konektora i adaptera: IP VIDEO NADZOR Jedan od vodećih brendova za IP video nadzor je Žašto IP video nadzor? Iako jedna od skupljih opcija za bezbednost vašeg doma, Ivideon je danas izuzetno popularan softver koji ima više od milion i po korisnika. Postoje i prelazne varijante sistema tzv. Ova aplikacija je odličan izbor za vlasnike CCTV sigurnosnih kamera, ali je za njen rad sa CCTV sistemima potrebno da te kamere budu povezane na integrisan DVR uređaj ili mrežni video server, što uključuje i određena podešavanja. Izuzetno korisna i pouzdana aplikacija za video nadzor, AtHome Camera vam omogućava da u sistem za praćenje uključite više vrsta kamera koje imate kod kuće, bilo da je u pitanju web kamera, kamera za nadgledanje beba, kamera za kućne ljubimce ili bilo koja druga vrsta sigurnosne kamere. Bolja opcija je dostupna kod ozbiljnih proizvođača kamera koji koristite softver napravljen da prati određenu vrstu snimača.

[Slike crnki|Posao oglasi banja luka|Vaginalni sex]






Oznake: video, nadzor

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.