Kako napaliti djevojku preko poruke - Susret s djevojkom

utorak , 25.12.2018.

Čime ćete napaliti, a čime oladiti muškarca?










Click here: Kako napaliti djevojku preko poruke






Da li si sama kod kuće? Samo pazite da se ona zagreje od vasih dodira. Zatim se odaljite, kao da se ništa nije desilo, i pustite je da primi informaciju o bliskosti vašeg tela i da stvori određeni osećaj. Zapravo, ona mora da vidi da se vi menjate na bolje nezavisno od nje i da postajete ponovo dečko kojeg ona želi za sebe.



kako napaliti djevojku preko poruke

Ja sam igrom slučaja na internetu naišao na jednu, međutim, što je konverzacija dalje odmicala, tako se i moje mišljenje o njoj sve više srozavalo. Ne, ne treba da padaš u očajanje ako ti je dosad svaki pokušaj da uradiš nešto povodom svoje ljubavne situacije pao u vodu. Priču vodite tako da vam se što više otvori, postavljajte joj smislena pitanja gde ćete dosta moći da saznate o njoj, šta voli, gde se kreće, kakav je tip osobe, za kakvu vrstu veze je, kakve su joj prethodne veze bile, koliko je bila najduže u vezi itd. Nema boljeg načina da uzbudite dečka.



kako napaliti djevojku preko poruke

Čime ćete napaliti, a čime oladiti muškarca? - Dakle, nema napadanog treptanja, njihanja kukovima, sklanjanja kose sa lica dubokim uzdahom dok kosa leluja oko vas…Polako!



kako napaliti djevojku preko poruke

Foto: Rajko Ristić 1. Samo za tvoje oči Muškarci su po prirodi posesivni. Upravo iz tog razloga, ideja da nešto što obožava na vama pripada njemu i samo njemu, potpuno će ga raspametiti. Pobrinite se da se oseća kao da vas dvoje imate neku prljavu tajnu. Pošaljite mu nestašan selfie uz ove reči kao dodatak i garantujemo instant erekciju! Sačekaj sekundu da se obučem... Iako ovom porukom nećete reći ništa posebno, pokrenućete pravu lavinu slika u njegovoj glavi. Jer jedino o čemu će on razmišljati je vaše golo tijelo i taj minimum krpica koje možete da nabacite za tako kratko vreme. I jedva će čekati da vas se opet dočepa, naravno. Sanjala sam te noćas Možda ga niste sanjali uopšte, možda ste sanjali neku potpunu glupost ili Rajana Goslinga, ali ako mu kažete da vam se motao po snovima, on će automatski zaključiti da se radilo o nekom vrućem, prljavom, seksi klinču. Najbolje je ne otkrivati mu previše detalja i pustiti njegovu maštu da divlja. A verujte nam da će podivljati... Volim te i želim te u sebi Ovakva poruka bila bi školski primer romextinga, odnosno poruke koja uključuje i romantiku i seks, a ideju kao takvu izložio je porno glumac James Deen. A šta reći, valjda čovek zna šta ima prođu. Večeras kada dođemo kući… Poruku dovršite kako god želite, slobodno mu izložite ceo scenario koji ste zamislili ili mu jednostavno nagovestite kako jedva čekate da dođete kući i divlje se seksate. Verujte nam da ceo dan neće pomisliti ni na šta drugo. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo. Administratorima se možete obratiti ovde: online alo.



MUVANJE preko FB !!!! kako to funkcioniše????
Jedan od načina kako uzbuditi muškarca je biti svoja, samouverena i izgraditi svoje. Limitirajte broj žena s kojima komunicirajte Jedan od problema Internet datinga je korespondiranje sa prevelikim brojem žena. Razlozi za to mogu biti mnogobrojni, počev od toga da već ima dečka, zatim da nije još prebolela bivšeg pa nije spremna za novu vezu ili avanturu, pa sve do razloga da jednostavno ne oseća neku privlačnost prema vama i da smatra da tu nema hemije ili slično. Ponovite to čim budete imali priliku. Što više saznajete o njoj, više ćete moći da se prilagodite sebe i svoju priču njenim željama tako da joj se dopadne i da je zainteresujete za sebe. Pošaljite mu nestašan selfie uz ove reči kao dodatak i garantujemo instant erekciju!

[Oglasi upoznavanje sarajevo|Magarac i zgodne djevojke na plazi|Posao dijaspora njemačka]






Oznake: ime, ćete, napaliti, a, oladiti, muškarca

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.