Torta s jagodama - Brzog datiranja

srijeda , 16.01.2019.

Voćna torta za 15 minuta bez pečenja: laka rozen torta s jagodama










Click here: Torta s jagodama






Dianamakarska je odozgo posula sa ribanom bijelom cokoladom i jagodice odozgo,super idejica! Zatim dodajte brašno, te pola praška za pecivo i lagano promiješajte špatulom.



torta s jagodama

Za to vrijeme ostavite želatinu da nabubri, dovoljno je 5 minuta. Pleh za pečenje obložiti papirom za pečenje i koristiti kalup za čizkejk bez dna za oblikovanje torte.



torta s jagodama

Torta s jagodama - Žumancima dodati sneg od belanaca, brašno, kakao i gustin, pa sve izmešati kašikom ne mutiti kako masa ne bi splasla!



torta s jagodama

Torte - Torta s jagodama mjere za jedan gotovi okrugli biskvit Za nadjev: 180 ml slatkog vrhnja 90 dkg jagoda 180 ml mlijeka 1 vrećica pudinga s okusom vanilije 45 ml likera od jaja može i neki drugi kremasti Za Preljev: 1 omot crvenog preljeva za torte 2-4 žlice šećera 254 ml vode Priprema nadjeva: Oprati, ocijediti, očistiti i prepoloviti jagode. Vrhnje, mlijeko i liker od jaja uliti u veliku posudu za miješanje. Dodajte puding od vanilije i miješalicom metlicama ručno miješati jednu minutu na manjoj brzini, pa još jednu minutu na većoj brzini. Kremom premazati biskvit i po njemu posložiti jagode koje smo prethodno narezali na polovice. Priprema preljeva: U manjem loncu pomiješati preljev za torte i šećer, postupno dodavajti vode i izmiješajti miješalicom. Zakuhati i pritom stalno miješati. Ostaviti kratko da sve provrije. Preljev ravnomjerno rasporediti žlicom, počevši sa sredinom, i ostaviti da se stisne. Dodatni Savjet : Preljev možete posipati sa malo nasjeckanog pistaccia ili na listiće narezanim bademima. Ukoliko vam zanimaju i drugi možete ih naći na našoj početnoj stranici. Ostale voćne torte se nalaze u sekciji. Tu ćete naći puno različitih voćnih torti.



Brza torta od jagoda - Fini recepti
Lagana torta s jagodama je slična jogurtici, zapravo i je kao jogurtica, samo što kod mene u recept za jogurticu ide i jedan običan jogurt. Prebaciti testo za tortu u kalup. Zatim ostatak kreme premažite preko jagoda. Biskvit je klasičan spužvasti, s notom limuna, prskan šećernim sirupom koji ne samo da doprinosi sočnosti, već i okusu. Za to vrijeme umutite slatko vrhnje sa secerom u prahu ,u njega dodajte kiselo vrhnje,sok od limuna ili limete i dobro sve izmjesajte. Tekst: Milica Božić Izvor:. Vruću kremu izlijte preko podloge od keksa, poravnajte i ostavite tortu da se ohladi na sobnoj temperaturi.

[Upoznavanje uzivo|Ceski sex video|Relax masaza]






Oznake: torta, s, jagodama

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.