Heroji Webera

29.12.2008., ponedjeljak

eto da se nadje............malo humora :P

Čemu služi hardware?
On prima udarce kad software ne radi.


Kako se krste hakeri?
U ime oca, sina i duha svetoga ENTER.


Mail s albanskim virusom:
Nemamo programera, pa moramo improvizirati - molimo vas da sami izbrišete sve podatke, a virus prosljedite dalje.


Poštovana tehnička podrško,
Prošle godine sam unapredila svoj Dečko 5.0 program u verziju Suprug 1.0 i primetila sam da novi program pravi neočekivane promene u modulu za knjiženje, ograničio je pristup Cveće i Nakit aplikacijama koje su radile savršeno pod verzijom Dečko 5.0. Povrh svega, Suprug 1.0 je deinstalirao većinu mojih programa kao što su Romantika 9.9 a instalirao neke module koje ni sama ne znam šta znače, kao što su NFL 5.0 i NBA 3.0, sa druge strane Dijalog 8.0 i Čišćenje Kuće 2.6 jednostavno sruše ceo sistem. Probala sam da situaciju očistim programom Zvocanje 5.3, 5.4 i 5.5. ali na žalost nisam ništa postigla.
Očajna
------------------------------
Draga Očajna,
Niste obratili pažnju na deklaraciju, Dečko 5.0 je zabavni paket, a Muž 1.0 je operativni sistem. Pokušajte da unesete sledeće komande > C:/MISLILA SAM DA ME VOLIS i instalirate programe Suze 6.2 Tada bi trebalo da aplikacija Muž 1.0 automatski pokrene program Krivica 3.0 i Cveće 7.0. Ali upamtite, preterana upotreba ovog metoda može da pokrene Neprijatnu Tišinu 2.5 i Pivo 6.1. Posebno je Pivo 6.1 neugodna aplikacija! Nikako ne instalirajte Taštu 1.0 i ne pokušavajte da reinstalirate neku od starijih verzija aplikacije Dečko. Obe ove aplikacije nisu podržane i samo će srušiti Muž 1.0 sistem. U suštini, to nije loš program, ali ima ograničenu memoriju i ne može da nauči nove aplikacije tako brzo. Porazmislite o nabavci novog softvera, lično preporučujem vam Začinjenu hranu 5.3 i Seksi donji veš 1.0. Oprezno koristite aplikaciju Zvocanje jer onda može doći do tajne instalacije virusa Ljubavnica 1.0 koji jedino možete da obrišete Privatnim detektivom 5.8 ili čak Advokatom 9.8. To je veoma teško izvesti pravilno jer moze doći do resetovanja sistema Muž 1.0 koje je bespovratno i zahteva instalaciju Muža 2.0.


Šta kaže programer kada ima ružan san?
ALT + F4.


Šalje Mujo Hasi internet adresu:
www.znamkotizenujebe.co.ja


Zaposli se Fata, dobije svoj kompjuter, radi svakodnevno na njemu, sve ide super. Međutim, jedan dan se razboli i ne dođe na posao, a njenim kolegama treba nešto s njenog kompjutera, ali ne znaju lozinku. Zovu oni Fatu:
- Fato, koja ti je lozinka na računalu?"
- Velkom. - odgovori Fata.
Probaju oni 'WELLCOME' - neće. Probaju 'VELKOM' - neće. 'VELLCOME', 'VELKOM' - ništa neće. Zovu oni Fatu ponovo:
- Fato, kaži nam koliko slova ima ova tvoja lozinka?
- Pa jedno. - kaže Fata.
- Pa kako jedno, pobogu!?
- Pa vel'ko M!


Što kaže žena Bill Gatesu poslije prve bračne noći?
Sad znam zašto ti se kompanija zove Microsoft.


Razgovaraju dva programera:
- Juče sam u noćnom klubu upoznao prekrasnu plavušu.
- Uh!
- Predložio sam joj da odemo do mene na kafu i ona je pristala.
- Uuh!
- Čim smo ušli u stan zavapila je: "Skini me!"
- Uuuuh!
- Skin'o sam sve s nje, na kraju i gaćice i stavio je onako potpuno golu na radni sto do PC!
- A, imaš PC kod kuće? A koji procesor imaš?


Studenti rade pismeni ispit. Vrijeme ističe i svi užurbano predaju radove, samo jedan još piše.
- "Kolega požurite, još samo minut", opominje ga profesor, ali ovaj još piše. Nakon deset minuta profesor će opet:
- "Kolega, uzalud pišete, vaš rad neću primiti, vrijeme je odavno isteklo."
Ovaj na to ustaje, prilazi katedri i pita profesora:
- "A znate li vi ko sam ja?"
- "Ne znam i ne zanima me", odgovori profesor.
- "Odlično!", reče student i ugura svoj list među radove ostalih studenata.


26.12.2008., petak

bakica xD

ovo je posvećeno svim novopecenim vozacima u razredu :D



Image and video hosting by TinyPic

Njemačka umirovljenica izlazeći s parkirališta razbila sedam automobila, stup i prometni znak
Što su to muke prilikom izlaska iz parkirnog mjesta, demonstrirala je jedna njemačka penzionerka, koja je u pokušaju da izađe s parkinga oštetila čak sedam automobila, rasvjetni stup i jedan prometni znak.
---
Čak ni činjenica da joj je pri izlasku s parkinga pomagao i policajac, nije ublažila destrukciju koju je bakica prouzročila prekjučer na parkiralištu u gradu Grosshansdorf.

Poput lošeg filma

"Bilo je to poput scene iz lošeg filma. Motor automobila je cijelo vrijeme bio glasan, a ona nezaustavljiva", kazala je glasnogovornica policije Jana Kralisch za njemački portal thelocal.de.

Sve je počelo kada je starica nehotice okrznula parkirani automobil, prilikom pokušaja isparkiravanja s parkirnog mjesta, nakon čega je pozvala policajca da joj pomogne izaći s parkirališta. "Od policajca je zatražila da blokira ulicu kako bi imala dovoljno vremena izaći van s parkirnog mjesta", objasnila je Kralisch.

U ponovnom pokušaju da se izađe s parkinga, bakica je udarila u parkirani minivan, vozeći u rikverc pa se u panici u punom gasu zabila nakon toga u rasvjetni stup. "Vjerojatno je zabunom stisnula papučicu gasa umjesto kočnice", rekla je Kralisch.

Ipak, njena zbunjenost i strah, prerasli su u stanje potpune panike pa je 76-godišnja starica bjesomučno stisnula ponovo gas i zabila se u BMW te ga odgurala u obližnje drvo. U tom trenutku, policajci su pokušali zaustaviti uspaničenu umirovljenicu, no ona je opet vožnjom unazad razbila jedan Nissan, koji se zatim zabio u obližnji Mercedes.

40.000 eura štete

Prije nego li je policajac uspio uskočiti u njezin automobil, ona je oborila prometni znak, udarila u još jedan BMW te jedan Volvo. Ova "crash test" baka uspjela je prouzročiti sveukupnu štetu od 40.000 eura, a vjerojatno će zauvijek izgubiti dozvolu za vožnju zbog "fizičke nesposobnosti u vožnji".

03.12.2008., srijeda

matka---rijesiti zadatke iz knjige

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>