|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dnevnik.hr
Vrijedan pamćenja
(1823.-1896.)
Name Acronym Generator From Go-Quiz.com
LinkoviIn Da Št3ki´s house
Ivor mitico DEMULACIJA RK ˝Poreč˝ DINAMO HRS Super Sport kladionica vaše porno ime Blog.hr
RECEPT ZA BUREK POTREBNO: tijesto za savijacu 500 g mljevene junetine 1 glavica luka (kapule) 1 žlicica papra sol ulje POTREBAN ALAT: oklagija-za razvlačenje tjesta naravno tepsija (okrugla) NACIN PRIPREME: Sitno isjeckani luk dobro izmiješajte sa posoljenim i popaprenim mesom. Tijesto razvucite u tanke kore, poprskajte ih uljem te ravnomjerno rasporedite smjesu i zavijte savijacu. Stavite u zamašcenu tepsiju i pecite u pecnici.
|
04.08.2005., četvrtak
|