Mjesta koja bi trebali posjetiti

srijeda , 10.10.2018.

Svakako bi trebali barem jedan otok u Grčkoj posjetiti, a ja sam za ovaj post odvojila Zakintos, kojeg ponekad zovu i Zante zbog njegovog talijanskog imena Zacinto ili Zante. Taj otok je jako popularno turističko središte ... a evo i zašto




Los Angeles, poznat još i po skraćenici L.A, trebali bi posjetiti. Sadrži brojne znamenitosti, kao npr. Walt Disney koncertnu salu, Angels Flight, Getty centar, Getty vilu, memorijalni koloseum Los Angelesa, muzej umjetnosti oblasti Los Angelesa, znak Hollywooda, Bradbury zgradu, Hollywoodski bulevar, zgradu diskografske kuće Capital Records, gradsku vijećnicu Los Angelesa, amfiteatar Hollywood Bowl, centar Staples, Dodger stadion te brojne druge, a evo i slike onoga poznatoga znaka "Hollywood"



Jedan poznati, predivan grad u Italiji Venecija jedan je od poznatih gradova u Italiji, a ima još i Rim, Geneva, Milano i broja druga koje bi trebali posjetiti ali danas ćemo pričati o Veneciji. Grad je poznat po kanalima, gondolama i bogatoj povijesti. Trg svetog Marka je glavni gradski trg u Veneciji, koji je uvijek pun turista. Nacionalna knjižnica sv. Marka, Galerija Akademije, Bazilika svetog Marka samo su neke od mjesta u Veneciji koje bi mogli vidjeti.


Ima još brojnih prelijepih mjesta u svijetu koje bi mogli posjetiti, no to je to za ovaj post..sretan

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.