Analni snosaj - Pronađite djevojku

srijeda , 26.12.2018.

O analnom seksu govore žene koje su ga isprobale










Click here: Analni snosaj






Freud je u svojim radovima objavio i teze o značaju učestalosti spolnih odnosa, kako o nijednom u , jednom i mnogobrojnim koje je analizirao kroz stav da je muškarac, koji u jednoj noći ima odnose s više od deset žena na putu mudrosti, jer spaja svoju mušku snagu sa ženskom. Da li je kasno ovo sve ispraviti?



analni snosaj

Kako tako iskusan a mlad? Taj dan sam bila sama u kuci,isprobavala sam neke kostime za kupanje. Savjet: Ako se analni seks ne prakticira kako treba, moze biti bolan. Problem je definitivno na nervnoj bazi.



analni snosaj

Anální sex a bolest - Mozda nije dobro ovako preko telefona.



analni snosaj

Colli pa do hepatitisa C i Aids-a , moze da dodje do povrede sfingtera i velikih komplikacija prilikom praznjenja, a takodje i prilikom postojanja hemoroida. Ne znam uopste kako bilo ko, ko ih ima, moze da kaze da mu je stalo do analnog sexa!!?? Colli pa do hepatitisa C i Aids-a , moze da dodje do povrede sfingtera i velikih komplikacija prilikom praznjenja, a takodje i prilikom postojanja hemoroida. Ne znam uopste kako bilo ko, ko ih ima, moze da kaze da mu je stalo do analnog sexa!!?? Colli pa do hepatitisa C i Aids-a , moze da dodje do povrede sfingtera i velikih komplikacija prilikom praznjenja, a takodje i prilikom postojanja hemoroida. Ne znam uopste kako bilo ko, ko ih ima, moze da kaze da mu je stalo do analnog sexa!!?? Ali o polno prenosivim bolestima, kao i o sidi i hepC ili B ima dosta na ostalim temama, i sve je lepo objasnjeno, pa da ne sirimo ovde.......... U sexu nema normalnih i nenormalnih stvari, sve je dozvoljeno ako je stvar licnog izbora i ako nije pod prisilom to zavisi od afiniteta , ali se prethodno treba obavestiti o svemu, da se posle ne bi jaukalo uz onu staru narodnu....... Izvini ako gresim, ali tako deluje........ Ja zaista ne mogu da SHVATIM kako mozete imati takav sex???? Pa ja sam u braku 18 godina i ne bih mogla da smislim...... Ma svejedno mi je da li cete me kritikovati ili ne! Svi smo mi razliciti ali vas sex i hemoroidi? Poruka je za Geronima!!!!!!!!!! Ne vidim kakve veze sa odgovorom ima to da li je ok analni sex ili ne... Ko voli nek izvoli njegova stvar Medjutim kao sto nije normalno imati sex ako postoji neko vaginalno oboljenje ili bilo kakav problem sa polnim organima ne vidim da je normalno imati analni sex i hemoroide... E a ja sam hela da pitam ne zalazeci bas direktno u geronimo01-ov problem, ali koje mogu biti sve nuspojave analnog sexa, nevezano za polne bolesti. Mislim, neka moja logika razmisljanja ide da ti popuste sfinkteri pa da ne mozes da zadrzavas feces i sl. I da li putem analnog sexa bez dodatne stimulacije mozes da dozivis orgazam, to pitam jer mi je iskreno i kontradiktorna i sama cinjenica da se deli vaginalni i klitoralni orgazam kod zene medju kojima ja , licno osecam razliku , ali ne umem sebi da objasnim , kad znam da u anatomiji pise da je klitoris jedini erektilni organ kod zene?? Klitoris nije samo ono sto se vidi na povrsini, njegovi kraci se protezu iznutra i obuhvataju vaginu i anus, tako da je svaki orgazam klitoralni orgazam, zavisi jedino odakle dopire stimulacija klitorisa. A sto se tice tzv. Ali kad se radi kako treba moze samo da bude koristan, a nikako da steti. Do inkontinencije moze doci ako se u penetraciji koriste jako veliki predmeti 99,99 % muskih polnih organa ne moze da izazove ostecenje sfinktera, pod uslovom naravno da se koristi lubrikant i primerena predigra.



ORALNI SEX / ODNOS U ISLAMU
Da li mozda imam poremecaj nepravilne ejakulacije? Neznam samo se bojim da ovo sve neprestane tako se toga bojim. Emisija počinje kontrakcijama i njegovog proširenja-ampule što omogućava istiskivanje semene tečnosti iz i , preko semevoda u uretru. Isto tako vaginalni ne postoji iako se orgazam kod zena popularno naziva vaginalni. Nas seks zivot nije divlji,onako normalan jedanput sedmicno ali nisam se nikada bunila niti prigovarala na taj zivot. Na moju incijativu vodili smo ljubav 3 puta. Može ga upražnjavati i samo jedna osoba, što se naziva. On je inace stariji od mene 21-u godinu. Prvo seksualno iskustvo mi se desilo pre par godina i bilo je traumatično, naime pokušavali smo devojka i ja više puta da vodimo ljubav i dešavale su se loše stvari. Kod zena u dobi od 14 godina pa do kraja zivota odvija se specifican proces okoravanja stolice koja se lijepi za stijenke debelog crijeva, truli pod uticajem bakterija, proizvodeci otrovne materije koje nagrizaju stijenke debelog crijeva i izaziva rak. Često pri opuštanju pomaže duboko i smireno disanje, pri čemu partnerica može proizvoditi također i opuštajuće glasove. Sta se ove teme tiče-tko voli nek izvoli ali svakako ne smatram da je netko bolesan zato sta mu se ovo svidja,,ne treba nikoga osudjivati,svi imamo razlicite ukuse,a super je kad si partneri medjusobno odgovaraju pa uzivaju u istim stvarima.

[Agencije za upoznavanje u zagrebu|Karmičke veze i seksualnost|7 aplikacija za chat uz koje ste sigurni da vas neće špijunirati]






Oznake: net.hr

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.