hedvigini dnevnici

četvrtak, 29.06.2006.

MOJE PISMO JENNIFER

Bok Jennifer!
U školi sam dobila tvoje ime i adresu sa tvojim opisom i onime što voliš i nevoliš. To što sam pročitala svidijelo mi se i odlučila sam ti pisati. Ja idem u malu čarobnjaćku školu u južnoj Francuskoj koja se zove Aeton. Lijepo je to mjesto iako naravno nije kao Hogwarts. Također volim metloboj a kako sam tek prva godina nemogu ući u metlobojski tim. Uz metloboj volim bendove "Vukodlaci i vampiri" i "Abra-kadabra" i hračkomet. U njemu sam nepobijediva. Do sada mi se u školi najviše sviđaju skrb za magična stvorenja i čarolije a najgori su mi čarobni napitci, jer za to treba logike a ja je nemam puno. Inače bi to bio vrlo zanimljiv predmet. Imam stariju sestru Lorenu i starijeg brata Sima. Evo šaljem ti našu fotku(iako su tu i bratići s nama):



Nemam baš više puno toga za reći, pa bok do sljedećeg javljanja!!!!!!!!

TVOJA:

Hedviga Lovegood!!!!!!

29.06.2006. u 18:26 • 0 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  lipanj, 2006 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

NARAVNO SVE OVDIJE JE IZMIŠLJENO, SVI LIKOVI I PRIČE SU NASTALI PO SJEĆANJIMA IZ STVARNOG ŽIVOTA I MIJENJANJEM NAKIH DJELOVA HARRYA POTTERA. OVO JE BLOG ZA SVE FANOVE HP-a I ZA ONE KOJI TO JOŠ NISU. VOLJELA BIH DA KOMENTIRATE I RAZGOVARATE A NE I DA VRIJEĐATE!!!

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr



MOJ BRAT SIM

MOJA ŠKOLA




HEDVIGA LOVEGOOD
(JA)



Rođena sam 31.12.,sada imam dugu smeđe-crnu kosu iako je ova slika snimljena kada sam imala kraću kosu. Oči su mi zeleno-sive i visoka sam 157cm. Na prvoj sam godini u školi vještičarenja i čarobnjaštva Aeton u južnoj Francuskoj. Roditelji su mi čarobnjaci iako zbog svog mišljenja da su bezjaci u redu nisu baš prihvaćeni u društvu. Imam stariju sestru Lorenu i starijeg brata Sima. Volim metloboj i metal glazbu.

PRISILLA QUID


Prisilla ili kako je mi zovemo Prissy je moja najbolja prijateljica u Aetonu. Niska je i nježna a ima lagano kovrčavu smeđe-plavu kosu i smeđe oči. Voli jahati konje i igrati metloboj. Njezini roditelji su bezjaci i zbog toga ona dosta pati od pojedinih učenika u školi. Iako nije nadarena za ostale predmete u čarobnim
napitcima nas sve nadmašuje.


HELENE SENAIRE
(HOLLY)



Holly je super cura. Lijepa je, pametna i zabavna. Izvrsna je metlobojka i ubačena je u naš školski tim.Kod nje je super što nikada ne brine o svom izgledu a najviše voli nositi šilterice. Njezin je tata bezjak a mama vještica. Njezin tata je žalio što nema njihove moći ali na kraju se ipak pomirio s tim. Hollyin najdraži predmet je obrana i preobrazba a ne trpi travarstvo iz nekih neobjašnjivih razloga.Također je i metamorfomagus



ANNA PENTAIRE


Anna je cura kojoj šala znači sve. Voli zbijati šale:bile one slane ili neslane!! Ima braću koja su na četvrtoj i petoj godini i također su vrlo zabavni. Crvena kosa joj seže do ramena a zelene oči su joj velike i duboke. Najdraži predmeti su joj proricanje sudbine i travarstvo. Najbolja frendica joj je Marisa.
Ponekad ima vizije iako one nisu česte. Voli pomagati drugima a koji put nam pomogne i sa zadaćama.Također vrlo lijepo pijeva i crta.


MARISA SENTAROIRE



Marisa je zgodna cura iako je pomalo bucmasta. Ima nešto između crvene i smeđe kose i plave oči.moje je visine, možda malo viša od mene. Oblači se u crno osim kada nosi školsku zelenu pelerinu.
Njezina strast je čarobnjački šah i hračkomet. Marljiva je i redovito uči čak i kada joj se neda. Započela je pisati par knjiga ali nijednu nije još dovršila. Čistokrvna je vještica ali ipak nije ohola i samozadovoljna kao neki.


KATHREEN MISLOU



Kathreen je sigurno jedna od najgorih osoba koje sam ikad susrela, ali mora se priznati da je zgodna cura. Bolesno je zaljubljena u mog brata i na njegovoj je godini. U školi je vrlo popularna i voli gnjaviti slabije od sebe. Vrlo je talentirana vještica ali svoje moći koristi u lošu svrhu. Ne voli metloboj niti i jedan drugi sport. Iz bezjačke je obitelji iako to ne želi priznati.



LORENA LOVEGOOD



Lorena je moja sestra. Na četvrtoj je godini i nije baš najpopularnija u školi. Po izgledu smo vrlo slične, gotovo identične, a po karakteru smo posve različite. Lo je smušena i nemože nigdje proći a da ne poruši nešto, kada poleti sa metlom jedva se održi na njoj a proricanje sudbine joj je najdraži predmet. Od glazbe sluša bezjačke irske grupe. Sviđa joj se Tom Luvier sa sedme godine iako to nikome to ne želi priznati, a ja sam to slučajno saznala!!!



TOM LUVIER



Tom je na sedmoj godini, dobar je i drag, pomalo sramežljiv. On je tiha patnja moje sestre Lorene, a i ona se i njemu sviđa iako ni on to ne želi priznati. Najdraži mu je predmet preobrazba a i drugi mu predmeti idu odlično. Vrlo je popularan iako ni sam nezna zašto. Kapetan je metlobojske ekipe svog doma, a i obožava čarobjaćki šah.




PIERE PENTAIRE



Piere je naprosto fantastičan-zabavan, dobar, pametan... On i Anna su nerazdvojni i više su povezani kao brat i sestra nego njihov brat Jean. A i više si sliče od Jeana koji više sliči ocu. Piere je na četvrtoj godini i vrlo je dobar učenik, iako svoju inteligenciju troši više na smišljanje šala, najčešće na račun profesora. Već mu je par puta prijetilo izbacivanje iz škole, a gotovo nema tjedna kada nije u kazni i kada njegovoj majci ne stigne pismo sa pritužbom na njegovo ponašanje. Vrlo je dobar metlobojac, a igra na poziciji goniča.




JEAN PENTAIRE



Jean je naspram Anne i Piera ozbiljan i miran, no i on je katkad spreman na zbijanje šala i već je par puta bio u ozbiljnoj kazni i školskom pritvoru. Odličan je učenik i za razliku od Anne i Piera on nema prirodnu inteligenciju, nego je radom i učenjem došao do mjesta najuspiješnijeg učenika pete godine. Ima djevojku, iako još nikome nije otkrio njezino ime. Ne voli metloboj, ali je zato školski prvak u hračkometu i vrlo je uspiješan igrač čarobnjačkog šaha.