Hebivjetar Neretve

27.02.2009., petak

HAJDUK DINAMO 200.000kn : 30.000kn

HDZ Neretve dijelio džabe ulaznice za utkamicu Hajduk-Dinamo. Mladež se pravo vratila obrazovana i produhovljena s te utkamice.

Hajduk je naravno rasturio Dinamo i sada Dalmacija ima od čega živit 2 mjeseca, a posao i neimaština nije bitna.
Pobijedio Hajduk sa 200.000 naspram 30.000 kuna kazne.

Ma bolji je bio Hajduk u svemu. Kako je dobar štimung Torcida napravila!
Bacili desetke tisuća konfeta s krova (hebeš sigurnost), popišali se po publici sa krova, zapalili bengalke, pucali petarde, topovske udare (ovaj put su svima prsti ostali na broju), utakmica kasnila, skandirali "masnome" Dinamovcu...

Joj kako je dobro bilo!!!!

BBB su se samo pošorali sa policijom i zapalili par stolica.
Neš ti, ja par stolica skršim doma kad se naljutim. Ispale su prave pičkice.

Torcida je bila bolja i u policiji. Otprilike 85:35 uhapšenih. Doduše BBB-ovci su duže ostali u zatvoru, ali to ne znači da se Toricda neće potrudit bolje drugi put!!

Hajduk povukao svoje ljude iz HNS-a zbog kazne. Ljuti jer kažu (Peroš novinarima) da je Torcida napravila veličanstvenu stvar. I ja sam odlučio napraviti veličanstvenu stvar pa ću se sljedeći put popišati po publici, a ako Peroš naleti možda ga "oveličanstvenim" sa pola litre.

Mamić popizdio na sudačku pljačku stoljeća!
Image and video hosting by TinyPic
Kaže da za korizmu neće istupati u javnosti. Svatko se odrekne nečeg što mu šteti, pa je Mamić izabrao ono što mu najviše šteti. Još da se odrekne mozga pa da postane malko pametniji, bilo bi idealno.

Čitam kako je ruski klub Zenit zabranio kupnju sezonskih karata ženama jer se njihovi navijači ustručavaju od divljanja i nemogu se totalno pustiti u delirij! To treba uvest i kod nas, samo što u nas ne treba zabranit ženama, već policiji ulaz na stadion, pa nek se divlja. Tko ostane živ ide na iduću utkamicu džabe. Naravno, dopustio bih unos i mitraljeza. Treba potrošit zalihe iz rata.


A sad malo nevezano za sport.
Čitam naše neretvanske blogove i od nekih 15-ak internet stranica i blogova koji su koliko toliko aktivni/aktualni, samo 2-3 pišu o aferama. To su blog Lijepe naše Neretve, Komin i Tematix.
No mal broj takvih napisa ne znači da je u Neretvi lipo i uredno.
To samo znači da je u Neretvi malo muda ili previše pizda.
Image and video hosting by TinyPic

Danas ću i ja biti pizda, ali sutra ću otić u "Pivca" kupit muda pa se vraćam.

Pozdrav do sljedećeg posta


- 23:05 - Komentari (5) - Isprintaj - #

15.02.2009., nedjelja

KRIZA U DRŽAVI

Uhvatila i mene kriza.
Gledam svaki dan na TV-u kako se priča o nedostaku para, kako će bit otpuštanja, kako ćemo bit maltene gladni i žedni. Zapravo sam siguran da bi toga bilo makar 70% manje kada bi manje srali o krizi. Ovako kad oni seru i mene zaboli stomak pa trebam i ja na zahod.

No ja se ne bojim. Bitno je da se ima od koga ukrast. Gadno je tek kad nemaš šta ukrast. Sjećam se tako zagustilo tajkunima jedno vrijeme, pa se jadni usrali od straha jer nisu imali više Razvitka, PIK-a, KIM-a, NGB-a, Glumina banke...
Pravo mi ih bilo žao.

Ali jebiga stiglo sada i nas. Već osjećam kako se kriza uvlači u moju kuću. Did se okanija škije, baba se manje drogira, majka ne pije, a ja neću uzet MAX TV. Ćaću smo ubili i spremili u frižider da imamo što jest ako zagusti.
Žrtve su neminovne.

Ja sam se za krizu doduše pripremio i na druge načine.

Nabavio sam dobar printer. Kažu štampa odlično pare! Sada sam u potrazi za kvalitetnim papirom pa da se bacimo na posao, ta neće se sama država mučit štampat pare. Triba joj pomoć ponekad!

Ma bitno je da bude za pivu, a za ostalo ćemo se već snać nekako.

Image and video hosting by TinyPic

- 23:58 - Komentari (3) - Isprintaj - #

05.02.2009., četvrtak

VRATIO SE IZ ZAGREBA!

Došao sam iz Zagreba sa Svjetskog rukometnog prvenstva.
Joj što je bilo dobrooooooo.
Sudac nas pokro al nema veze. Vratili smo mi to Francuzima. Prebili smo dva Francuza i k tome još crnca! Ej brale kako smo omastili šake. Ja mislin da je cijela Afrika plakala kako smo ih izmlatili. Jedan je ima bijele zube pa njih nismo htjeli dirati jer ipak ima nešto bijele rase u tog čojeka.

Nego da se vratimo u svakodnevnicu. Gorivo poskupilo., Opet ću morat susjedu sisat benzin iz auta. Jeben ti kako sam se zanji put zajeba. Srknija san litar dizela. Pišaka mi je dva dana smrdila na benzin, a prdac mi je bio iznimnio velike eksplozivne moći. Ćaća nije smija pušit u kući 2 dana dfa ne odleti kuća u zrak.

Nego kad smo već kod pušenja moram izraziti svoje slaganje sa noin zakonon. Smatram da pušače treba u logore pa nek se napušavaju jedan drugoga. Rekao meni jedan "ako ti smeta izađi", a meni taman naletilo i prdnen (ono iz dna duše nakon što san se naija jaja) pa mu rekoh " a ako tebi ovo smeta ti izađi". Shvatio je poruku i ne puši više kraj mene.

Zanimljivo je kako društvo napreduje. Sanader je pio pivu na utakmici i sada spada pod grupu huligana jer je zabrajen alkohol na utakmicama. Sanader je naš čojek.
Već ga zamišljam u deliriju, obučen u spitfajericu, obrijane glave, s bejzbol palicom u jednoj ruki i bengalkom u drugoj i viče iz svega glasa "DIN-AMOOOOOO-RAZBIJAT", pardon "HAJD-UUUU-K-URAC". Iza njega stoje Šeks, Milinović, Kalmeta, Hebrang (Luke naravno nema, on je naš čojek - mudar ko lija) i lome stolice, razbijaju kafiće i cipelare slučajnog prolaznika.

Joj kako je dobro ovo zamišljat.

Ma naši navijači su najbolji uvijek dosljedni, uvijek bili domoljubi, vjerni Rvackoj, prave ustaše!
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

- 02:49 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< veljača, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28  

Prosinac 2009 (2)
Svibanj 2009 (1)
Travanj 2009 (1)
Ožujak 2009 (3)
Veljača 2009 (3)
Siječanj 2009 (2)
Prosinac 2008 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
Jebivjetarstvo