siječanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari On/Off

dizajn : patka dizajn

When it all falls apart

Photobucket

Kathleen,Kitty i onda Thora.Njen život kao da je jedna velika pogreška. Znati da je zivot mogao ibti drugačiji a ne biti sposoban učiniti ga drugačijim. To je najgore. Ali Kitty neće dopustiti da život bude onakav kakv bi trebao biti. Ona će ga promjeniti.Stvoriti svoj savršeni svijet...jednom...


Free Music

Free Music



Free Music

Kathleen Thora Thomas

Photobucket

I´m a big,big girl in the big ,big world...

Something special

From TE
From TE
Estelle Thomas

Brittany Snow Icon
4
Beverly Marshall

Gerard Way Icon by RXG
way
Wayne Vincent Curtis

Church friends

Vanessa Hudgens DP
Dakota Fleming

Emma
Wiolet Granger

hilary duff
Alexandra Black

Elisabeth Harnois
Crystal Corwin

Later with me


Ean Riddle

sp_iconiness
Hanna van Goth




Just relax and smile..it`s got to be perfect..



-Kiiiiittyyyy!!!-
-O Bože Dakota, čekaj!-

Bio je osmi mjesec i Kittyn trinaesti rođendan. Naravno svi su to znali ali časne to nisu smatrali važnim.Sunce je bilo užasno jako i umirala je od želje da ona i Dakota odu dalje od crkve da može skinuti glupi pulover kojega su sve trebale nositi. Namjestila je lančić na gležnju koji je dobila od Dakota za rođendan i namjestila je rajf s zvjezdicom koji sam dobila od Alex,Violet i Crystal. I istrčala iz sobe vani u dvorište gdje ju je Dakota čekala.

Dakota je u crkvu došla u četvrtom mjesecu. Bila je par mjeseci mlađa od Kitty, rođendan joj je bio u prvom mjesecu i prema tome je bila mlađa ali u svakom slučaju ponašala se starije od nje...Svako toliko. S njom se najviše sprijateljila zbog toga što joj je bila jako slična.

Kitty je došla druga u crkvu, prva je bila Violet i nije baš voljela pričati o tome kako joj je bilo kad je prvi put zakoračila na ovo mjesto. Crystal je bila druga i Kitty se još uvijek sjećala izraza njenog lica kad je ušla. Olakšanje. Alex je došla par dana nakon Crystal i njena reakcija bila je gotovo identična Crystalinoj. Kitty je to začudilo budući da je ona vrištala, plakala i gađala časnu stvarima kad je došla po nju u dom. A kad je konačno došla u crkvu plakala je cijelo vrijeme....a one nisu...dok Dakota jest.

-Konačno, već sam mislila gađati prozor kamenjem.-, nacerila se Dakota povukavši Kitty za ruku da uhvate autobus,
-Bezobraznice...grozno, baš..uff ne mogu se sjetiti nijedne pristojne riječi.-
-A koje druge ti padaju na pamet?-, upitala je Dakota zastavši
-To tvoj pobožne ušice ne bi mogle podnjeti.- , nasmijala se Kitty odskakutavši od nje prema cesti.
-Kathleen!!Dakota!!- , netko je vikao.
-Junferica.-, rekla je Dakota slegnuvši ramenima a da se nije niti okrenula.
-O moj...- počela je Kitty ali ju je Dakota prekinula.
-Ne spominji Božije ime uzalud.-

Kitty joj je htjela nešto odgovoriti ali u tom trenutku osjetila jje Virginijinu ruku na svom golom ramenu. Aj,pulover..pomislila je razočarano. Polako se okrenula ugledavši nešto što ju je nemalo iznenadilo.Vječno namrgočena sestra ovaj put je na, da niti ona ne vjeruje, lijepo našminkanom licu imala veseli osmjeh.Virginia se ne smije bez razloga, koji je zabavan samo njoj, pomislila je Kitty užasnuto.

-Niste valjda mislile da ćete ići u grad same.-, nasmijala se Virginia.
-Sranje.- tiho je rekla Dakota, Kitty ju je čula al Virgina je očito osim nedostatka ljubaznosti i dobrote imala jos jedan nedostatak.
-Pa ne..sestra Dorothy nas je trebala vodit.-
-Ali ona je danas zadužena za ispovijest.-, zbunila se.
-A neznam...al mozete nas vi voditi.-, nacerila se Dakota.
-Hmm..ne.Imam ja svog posla.Dobro vi sačekajte Dorothy pa idite. I da se niste usudile raditi ništa neprimjereno!!-

Kitty je ozbiljno gledala kako Virginia ulazi u autobus i kako autobus zbog kojeg ju je Dakota namjeravala gađati kamenjem odlazi, zajedno s Djevicom u njemu. Kad je konačno zamaknuo za ugao Kitty se počela smijati. Sjela je na travu u crkvenom vrtu i doslovno se počela kidati. Dakota ju je isprva čudno gledala a onda je sljedila njen primjer i počela se smijati.

-Da nemam život sad bi ju poželjela pratiti.- nasmijala se Dakota.
-Oooo nee Dak mi idemo u grad, Wayne će biti u cirkusu.-
-Ne zovi me Dak...zvuči ko da sam patka.A osim toga Wayne je od Crystal i nikad ga u životu nisi vidjela!-
-Pa..?-
-Kitty ponašaš se djetinjasto...ae idemo došao je novi autobus!-

Nasmijala se i povukla Kitty za ruku u autobus koji je stao do ceste. Kitty je ponosno izvadila dva novčića i dala ih vozaču koji im je samo pokazao da uđu. Pogledala je Dakotu, nije djelovala previše oduševljeno,pretpostavljala je da se već prije vozila autobusom.Ali Kitty nije i s oduševljenjem je sjela na zadnje sjedalo autobusa do Dakote.Cijelo stražnje staklo bilo je prozirno i kad je autobus krenuo Kitty je oduševljeno gledala kako crkva nestaje u daljini.Na pamet joj je pala bolesno luda ideja i namjeravala je reći Dakoti ali ipak se predomislila.Možda kasnije, nasmijala se za sebe i nastavila gledati kako kuće i drugi automobili prolaze pokraj njih i kako s drmusave kamene ceste prelaze na glatku asfaltiranu.Zadivljujuće.
-Što se ti ceriš?-, pitala ju je Dakota gledajući je sa zanimanjem.
-Reći ću ti jednom, al ne sad...pomislila bi da sam luda.- nasmijala se zatvorivši oči i opustivši se u sjedalu.Neko vrijeme je šutjela a onda je Dakota počela pjevati neku svoju pjesmicu i Kitty joj se pridružila na nesreću ostalih putnika koji su se nezadovoljno okretali prema njima cijelo vrijeme.


17:48 - Komentari (39)




<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.